BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327373 przez a!gusia
brzydal [/spoiler]
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #327393 przez Kasiek
Jaki brzydal??? kobieto?? narawde pasuje ci ta fryzurka, super wygladasz :) :) :) kurcze ja nie mam odwagi ściąć sie na krótko....

Agusia czy ty masz kolczyk w nosie? czy to tak na zdjeciu wyszlo tylko?
12 lata 9 miesiąc temu #327394 przez a!gusia
Kasiek mam :) a co do odwagi to mi sie zawsze marzyly krotkie wlosy ale nigdy nie chcialam sie obcic bo mi kazdy odradzal..az dzis m mi powiedzial ze bedzie mnie kochal nawet jak bede zle wygladac i sie zdecydowalam ;)
12 lata 9 miesiąc temu #327402 przez motylek
agusia ładnie wyglądasz! ja jeszcze takie długości włoski miałam z rok temu teraz zapuszczam ale już mi chodzi po głowie skrucenie włosów,
12 lata 9 miesiąc temu #327406 przez adee84
Agusia wyglądasz prześlicznie :) :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #327456 przez a!gusia
jedynym plusem tego ze moj syn nie odbyl popoludniowej drzemki jest to ze juz padl :) i spi w lozeczku!!mam nadzieje ze dlugo pospi..
12 lata 9 miesiąc temu #327470 przez domii
Agusia ladnie ci w tej fryzurce :) chociaz moim zdaniem super wygladalas jak mialas wloski dluzsze takie do ramion :P

Pippin ja po roku szczepie na meningokoki i koszt na ta chwile 140 zl-jednorazowo

happymamma jak po szczepieniu? mieliscie?

Asik jak tam Szymek ?lepiej cos?

Kinia o to Bella taka ruchliwa jest ze juz Ci wszystkie paproszki z dywanu zbiera?super Blazejek narazie skupia sie na gadaniu obrotach na brzuszek,turlaniu na boczki i pelzaniu wkolo na brzuszku :) wkurza sie ze nie moze ruszyc do przodu,a dupke to tak wysoko podnosi i ze prawie staje na glowce i na kolankach :laugh:

Angelika jak tam inhalacje?

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #327504 przez angellika1
Agusia super wyglądasz :) I pierwszy raz widzę kolczyk u Ciebie w nosie ;)

Domii dziekuję już duuużo lepiej po nich. Od razu było widac różnicę polecam inhalacje w 100%.
Nawet Nikosiowi apetyt wrócił. Rano wypił mleko czego nie robił juz od kilku miesiecy później danonka potem cały duży słoik obiadku z kluseczkami, na deser owoce kolacja próweczka i na noc mleko z kaszką
ahhh pieję ze szczęścia :D :D :D

Hej Adee :*
12 lata 9 miesiąc temu #327512 przez a!gusia
Angelika danonki dajesz Nikiemu???!!!
12 lata 9 miesiąc temu #327515 przez angellika1
Agusia dzisiaj dałam 1 raz pediatra powiedział ze mogę spróbować i jak wsio bedzie oki do spokojnie mogę dawać :D
12 lata 9 miesiąc temu #327518 przez adee84
Hej i papapa
12 lata 9 miesiąc temu #327548 przez Asik
Domii Szymek trochę lepiej :D przestał wymiotować :D ale kaszel ma OKROPNY !!!

Angellika mnie się ostatnio alergolog pytała czy dawałam Szymkowi danonki lub jogobellę heheheeh :D no jaja sobie robią... ale i tak już dzisiaj np pomidorówkę ze śmietaną zjadł.. wprawdzie tylko kilka łyżek ale zawsze to coś :D a dwa dni temu popróbował pudingu zott :D

Adee hej :) no i papa :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 9 miesiąc temu #327559 przez angellika1
Asik Niki tez pomidorówke jadł :) i nawet posmakował pierogów .... ruskich :D zresztą on musi wszystkiego spróbować co my jemy bo wtedy jest płacz że ho ho!!! A jak jemy coś naprawdę np pikantnego to musimy sie chować przed nim hheheheheheh
12 lata 9 miesiąc temu #327618 przez Edyta
Angelika :) Fajnie ze Nikos ci juz tak ladnie wszystko je :)
my jeszcze na etapie sloiczkow gryzenie nie wchodzi w gre bo zebow brak :) ale czasem Silvia i bez zebow potrafi wziasc mamy reke do buzi i ugryz a mowia zeby niegryz reki ktora karmi :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #327648 przez kiniaa
Angelika
super ze Nikosiowi lepiej. Co do pierogow ruskich to dzis robilam :lol:

w angielskiej ksiazce tej o zywieniu niemowlat pisze ze jogurty pelnotluste mozna podawac po 6 mcu takze spoko jak dziecko nie ma alergii na mleko to mozna podawac :) my niestety nie mozemy :(

Domi
ja chodze 2 razy w tyg. Teraz bylam w poniedzialek i instruktorka byla do bani - ruchy miala jakby byla na haju i do tego muzyka ala rock&roll i country czyli nie moj styl i bede chodzic w srody i soboty

Asik
po antybiotyku pewnie Szymkowi sie poprawi ten kaszel za 2,3 dni

a ja jutro zostaje sama do piatku :( :( :( :( :( :( :( :( bo M w delegacje jedzie do niemiec :( buuuuuuuuu
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia