- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327470 przez domii
Agusia ladnie ci w tej fryzurce chociaz moim zdaniem super wygladalas jak mialas wloski dluzsze takie do ramion
Pippin ja po roku szczepie na meningokoki i koszt na ta chwile 140 zl-jednorazowo
happymamma jak po szczepieniu? mieliscie?
Asik jak tam Szymek ?lepiej cos?
Kinia o to Bella taka ruchliwa jest ze juz Ci wszystkie paproszki z dywanu zbiera?super Blazejek narazie skupia sie na gadaniu obrotach na brzuszek,turlaniu na boczki i pelzaniu wkolo na brzuszku wkurza sie ze nie moze ruszyc do przodu,a dupke to tak wysoko podnosi i ze prawie staje na glowce i na kolankach
Angelika jak tam inhalacje?
Pippin ja po roku szczepie na meningokoki i koszt na ta chwile 140 zl-jednorazowo
happymamma jak po szczepieniu? mieliscie?
Asik jak tam Szymek ?lepiej cos?
Kinia o to Bella taka ruchliwa jest ze juz Ci wszystkie paproszki z dywanu zbiera?super Blazejek narazie skupia sie na gadaniu obrotach na brzuszek,turlaniu na boczki i pelzaniu wkolo na brzuszku wkurza sie ze nie moze ruszyc do przodu,a dupke to tak wysoko podnosi i ze prawie staje na glowce i na kolankach
Angelika jak tam inhalacje?
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327504 przez angellika1
Agusia super wyglądasz I pierwszy raz widzę kolczyk u Ciebie w nosie
Domii dziekuję już duuużo lepiej po nich. Od razu było widac różnicę polecam inhalacje w 100%.
Nawet Nikosiowi apetyt wrócił. Rano wypił mleko czego nie robił juz od kilku miesiecy później danonka potem cały duży słoik obiadku z kluseczkami, na deser owoce kolacja próweczka i na noc mleko z kaszką
ahhh pieję ze szczęścia
Hej Adee :*
Domii dziekuję już duuużo lepiej po nich. Od razu było widac różnicę polecam inhalacje w 100%.
Nawet Nikosiowi apetyt wrócił. Rano wypił mleko czego nie robił juz od kilku miesiecy później danonka potem cały duży słoik obiadku z kluseczkami, na deser owoce kolacja próweczka i na noc mleko z kaszką
ahhh pieję ze szczęścia
Hej Adee :*
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327515 przez angellika1
Agusia dzisiaj dałam 1 raz pediatra powiedział ze mogę spróbować i jak wsio bedzie oki do spokojnie mogę dawać
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 9 miesiąc temu #327548 przez Asik
Domii Szymek trochę lepiej przestał wymiotować ale kaszel ma OKROPNY !!!
Angellika mnie się ostatnio alergolog pytała czy dawałam Szymkowi danonki lub jogobellę heheheeh no jaja sobie robią... ale i tak już dzisiaj np pomidorówkę ze śmietaną zjadł.. wprawdzie tylko kilka łyżek ale zawsze to coś a dwa dni temu popróbował pudingu zott
Adee hej no i papa
Angellika mnie się ostatnio alergolog pytała czy dawałam Szymkowi danonki lub jogobellę heheheeh no jaja sobie robią... ale i tak już dzisiaj np pomidorówkę ze śmietaną zjadł.. wprawdzie tylko kilka łyżek ale zawsze to coś a dwa dni temu popróbował pudingu zott
Adee hej no i papa
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327559 przez angellika1
Asik Niki tez pomidorówke jadł i nawet posmakował pierogów .... ruskich zresztą on musi wszystkiego spróbować co my jemy bo wtedy jest płacz że ho ho!!! A jak jemy coś naprawdę np pikantnego to musimy sie chować przed nim hheheheheheh
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327618 przez Edyta
Angelika Fajnie ze Nikos ci juz tak ladnie wszystko je
my jeszcze na etapie sloiczkow gryzenie nie wchodzi w gre bo zebow brak ale czasem Silvia i bez zebow potrafi wziasc mamy reke do buzi i ugryz a mowia zeby niegryz reki ktora karmi
my jeszcze na etapie sloiczkow gryzenie nie wchodzi w gre bo zebow brak ale czasem Silvia i bez zebow potrafi wziasc mamy reke do buzi i ugryz a mowia zeby niegryz reki ktora karmi
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327648 przez kiniaa
Angelika
super ze Nikosiowi lepiej. Co do pierogow ruskich to dzis robilam
w angielskiej ksiazce tej o zywieniu niemowlat pisze ze jogurty pelnotluste mozna podawac po 6 mcu takze spoko jak dziecko nie ma alergii na mleko to mozna podawac my niestety nie mozemy
Domi
ja chodze 2 razy w tyg. Teraz bylam w poniedzialek i instruktorka byla do bani - ruchy miala jakby byla na haju i do tego muzyka ala rock&roll i country czyli nie moj styl i bede chodzic w srody i soboty
Asik
po antybiotyku pewnie Szymkowi sie poprawi ten kaszel za 2,3 dni
a ja jutro zostaje sama do piatku bo M w delegacje jedzie do niemiec buuuuuuuuu
super ze Nikosiowi lepiej. Co do pierogow ruskich to dzis robilam
w angielskiej ksiazce tej o zywieniu niemowlat pisze ze jogurty pelnotluste mozna podawac po 6 mcu takze spoko jak dziecko nie ma alergii na mleko to mozna podawac my niestety nie mozemy
Domi
ja chodze 2 razy w tyg. Teraz bylam w poniedzialek i instruktorka byla do bani - ruchy miala jakby byla na haju i do tego muzyka ala rock&roll i country czyli nie moj styl i bede chodzic w srody i soboty
Asik
po antybiotyku pewnie Szymkowi sie poprawi ten kaszel za 2,3 dni
a ja jutro zostaje sama do piatku bo M w delegacje jedzie do niemiec buuuuuuuuu
Moderatorzy: ilona