BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #328236 przez motylek
Agusia Kornelka też tylko na boczki :dry: dzis zrobiła pare obrotów,ja z nią ćwicze tak jak Domii opisała i mała też nie koniecznie chce współpracować :angry: A Jerzyk bedzie miał rehabilitacji? to poćwiczycie troszkie obroty :laugh:

Angellika Kornelka też zawsze sięga po chusteczki jak je widzi ale najbardziej wariuje na widok pilota...a ostatnio hit zabawkowy to butelka z grochem !
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #328243 przez a!gusia
heh jakbyscie widzialy mine mojego dziecia w skoczku!bezcenna!i tylko ejejeeje i skacze :)

Domii nie martw sie!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #328259 przez domii
Motylek mialam ci juz rano pogratulowac obrotow Kornelki-a co do butelki to my tez mamy taka 0,5 z grochem i uwielbia ja ruszac bo groch sie przesypuje :laugh:

Agusia super ze Jezryk sie cieszy,zrob fotke w tym skoczku:P bo ty masz taki do futryny montowany tak??

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #328266 przez motylek
Agusia wrzuć fotkie :)
12 lata 9 miesiąc temu #328267 przez adee84
Agusia super, że Jerzyk zadowolony, ja Mai chciałabym kupić coś do raczkowania
12 lata 9 miesiąc temu #328269 przez kiniaa
Domi moja Bella jeszcze nie siedzi sama :) i wcale mnie to nie martwi :) co do wagi to ja z Bella na zwyklej tez wiecej wazymy niz na tej niemowlecej....

co do jogurtow to zgadzam sie z Asik ze firmy zeruja na matkach a tak jakby sie przypatrzyc na sklad tych jogurtow po 6mcy i normalnych naturalnych jogurtow to pewnie nie byloby roznicy. Tutaj zalecaja dawac naturalne jogurty zmieszane ze swiezymi owockami

Adee trzymaj sie :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #328280 przez motylek
Adee Kornelka nie ma nic do raczkownia ii jakoś daje sobie rade :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328283 przez Edyta
my po dwoch spacerkach dzis w nowej spacerowce ale fotek nie zrobilam :dry:
za to Jerzyk super siedzi i nie przejmujcie sie tym ze dziecie stabilnie nie siedza lub sie nie obracaja zrobia to w swoj czasie ja sie nie przejmuje chodz silvia sama nie siada ale dzis ja usadzilam tak jak wam pokaze i siedziala a ja poszlam po aparat do pokoju obraca sie tez no i stara sie sama podniesc z pozycij lezacej dzis byla umnie kolezanka z rocznym Alexem bosheeeeeee :cheer: jak on raczkowal wszedzie go pelno :cheer: :cheer: :cheer: bylam w szoku a silvia zamarla byla grzeczna jak by zastygla :laugh: i siedzial trzymajac sie Mamy :laugh: :laugh: :laugh: wstawie fotke jak silvie dzis posadzilam :) a co do spania Agus to ja silvie klade czy chce czy nie spac i po pol godzinnym marudzeniu usypia...roznie czasem mniej czasem wiecej ale drzemki ma od 10 do 12 i od 15 do 16.30 ale jak pozniej sie polozy to doliczam te pol godziny jak sie obudzi wczesniej to albo sie soba zajmie w lozeczku albo alarm wlacza na caly dom :laugh: wstawiam fotki jak silvia dzis siedziala :silly:
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #328285 przez angellika1
Domii ale to jest indywidualna sprawa dziecka takż e ni stresuj sie wsio jest w pożądku :) :D na bank!!! ;)

Pilota to też Niki uwielbaia nawet ma swojego własnościowego ;) (M oddał mu pilota od DVD) :D
12 lata 9 miesiąc temu #328286 przez adee84
Maja pełza :) i tak nie kupie ale pooglądać fajnie :)
12 lata 9 miesiąc temu #328288 przez a!gusia
nie ja mam taki stojacy,chcialam mu kupic na futryne ale ten byl tanszy-wygralam licytacje...
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328297 przez Edyta
silvia uwielbia piloty i telefony az sie trzesie jak widzi tel... :laugh:
a to jeszcze fotka jak juz przestala siedziec :laugh:
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #328306 przez kiniaa
Agusia Jerzyk świetny :)

Edytka Silvia urocza i ładnie siedzi

Adee my tez nie mamy nic do raczkowania i nie pamietam kiedy ostatnio kupiłam Belli jakas zabawkę. Mam trochę po Davidku pare kupiłam jak jeszcze była malutka
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328330 przez a!gusia
ja co jakis czas cos tam Jerzykowi kupuje ale przewaznie daje mu kilka malych zabawek a reszte chowam,po jakims czasie zamieniam zestaw i znow ma jakby nowe ;)ide sie z nim pobawic i do kapieli :)
12 lata 9 miesiąc temu #328335 przez Edyta
dziekuje Kiniaa ze podoba ci sie moja corcia jak siedzi :blink: :)
co do zabawek ja tez mam sporo ale niektore chowam na pozniej a niektore bawi sie teraz ale musze cos kupic bo dawno nic jej nie kupowalam :) mialam dzis kupic lozeczko turystyczne ale nie kupilam bo tesciowka nie jechala i kupimy jutro :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia