- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328236 przez motylek
Agusia Kornelka też tylko na boczki dzis zrobiła pare obrotów,ja z nią ćwicze tak jak Domii opisała i mała też nie koniecznie chce współpracować A Jerzyk bedzie miał rehabilitacji? to poćwiczycie troszkie obroty
Angellika Kornelka też zawsze sięga po chusteczki jak je widzi ale najbardziej wariuje na widok pilota...a ostatnio hit zabawkowy to butelka z grochem !
Angellika Kornelka też zawsze sięga po chusteczki jak je widzi ale najbardziej wariuje na widok pilota...a ostatnio hit zabawkowy to butelka z grochem !
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328259 przez domii
Motylek mialam ci juz rano pogratulowac obrotow Kornelki-a co do butelki to my tez mamy taka 0,5 z grochem i uwielbia ja ruszac bo groch sie przesypuje
Agusia super ze Jezryk sie cieszy,zrob fotke w tym skoczku:P bo ty masz taki do futryny montowany tak??
Agusia super ze Jezryk sie cieszy,zrob fotke w tym skoczku:P bo ty masz taki do futryny montowany tak??
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328269 przez kiniaa
Domi moja Bella jeszcze nie siedzi sama i wcale mnie to nie martwi co do wagi to ja z Bella na zwyklej tez wiecej wazymy niz na tej niemowlecej....
co do jogurtow to zgadzam sie z Asik ze firmy zeruja na matkach a tak jakby sie przypatrzyc na sklad tych jogurtow po 6mcy i normalnych naturalnych jogurtow to pewnie nie byloby roznicy. Tutaj zalecaja dawac naturalne jogurty zmieszane ze swiezymi owockami
Adee trzymaj sie
co do jogurtow to zgadzam sie z Asik ze firmy zeruja na matkach a tak jakby sie przypatrzyc na sklad tych jogurtow po 6mcy i normalnych naturalnych jogurtow to pewnie nie byloby roznicy. Tutaj zalecaja dawac naturalne jogurty zmieszane ze swiezymi owockami
Adee trzymaj sie
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328283 przez Edyta
my po dwoch spacerkach dzis w nowej spacerowce ale fotek nie zrobilam
za to Jerzyk super siedzi i nie przejmujcie sie tym ze dziecie stabilnie nie siedza lub sie nie obracaja zrobia to w swoj czasie ja sie nie przejmuje chodz silvia sama nie siada ale dzis ja usadzilam tak jak wam pokaze i siedziala a ja poszlam po aparat do pokoju obraca sie tez no i stara sie sama podniesc z pozycij lezacej dzis byla umnie kolezanka z rocznym Alexem bosheeeeeee jak on raczkowal wszedzie go pelno bylam w szoku a silvia zamarla byla grzeczna jak by zastygla i siedzial trzymajac sie Mamy wstawie fotke jak silvie dzis posadzilam a co do spania Agus to ja silvie klade czy chce czy nie spac i po pol godzinnym marudzeniu usypia...roznie czasem mniej czasem wiecej ale drzemki ma od 10 do 12 i od 15 do 16.30 ale jak pozniej sie polozy to doliczam te pol godziny jak sie obudzi wczesniej to albo sie soba zajmie w lozeczku albo alarm wlacza na caly dom wstawiam fotki jak silvia dzis siedziala
za to Jerzyk super siedzi i nie przejmujcie sie tym ze dziecie stabilnie nie siedza lub sie nie obracaja zrobia to w swoj czasie ja sie nie przejmuje chodz silvia sama nie siada ale dzis ja usadzilam tak jak wam pokaze i siedziala a ja poszlam po aparat do pokoju obraca sie tez no i stara sie sama podniesc z pozycij lezacej dzis byla umnie kolezanka z rocznym Alexem bosheeeeeee jak on raczkowal wszedzie go pelno bylam w szoku a silvia zamarla byla grzeczna jak by zastygla i siedzial trzymajac sie Mamy wstawie fotke jak silvie dzis posadzilam a co do spania Agus to ja silvie klade czy chce czy nie spac i po pol godzinnym marudzeniu usypia...roznie czasem mniej czasem wiecej ale drzemki ma od 10 do 12 i od 15 do 16.30 ale jak pozniej sie polozy to doliczam te pol godziny jak sie obudzi wczesniej to albo sie soba zajmie w lozeczku albo alarm wlacza na caly dom wstawiam fotki jak silvia dzis siedziala
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Edyta.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328285 przez angellika1
Domii ale to jest indywidualna sprawa dziecka takż e ni stresuj sie wsio jest w pożądku na bank!!!
Pilota to też Niki uwielbaia nawet ma swojego własnościowego (M oddał mu pilota od DVD)
Pilota to też Niki uwielbaia nawet ma swojego własnościowego (M oddał mu pilota od DVD)
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328330 przez a!gusia
ja co jakis czas cos tam Jerzykowi kupuje ale przewaznie daje mu kilka malych zabawek a reszte chowam,po jakims czasie zamieniam zestaw i znow ma jakby nowe ;)ide sie z nim pobawic i do kapieli
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez a!gusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328335 przez Edyta
dziekuje Kiniaa ze podoba ci sie moja corcia jak siedzi
co do zabawek ja tez mam sporo ale niektore chowam na pozniej a niektore bawi sie teraz ale musze cos kupic bo dawno nic jej nie kupowalam mialam dzis kupic lozeczko turystyczne ale nie kupilam bo tesciowka nie jechala i kupimy jutro
co do zabawek ja tez mam sporo ale niektore chowam na pozniej a niektore bawi sie teraz ale musze cos kupic bo dawno nic jej nie kupowalam mialam dzis kupic lozeczko turystyczne ale nie kupilam bo tesciowka nie jechala i kupimy jutro
Moderatorzy: ilona