- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #329626 przez angellika1
Agusia czyatłam qurcze szukam i nie moge znaleźć taka ze szczypiorkiem
jutro ma być u nas 20 stopni może z Nikim nad morze pojedziemy na spacerek to powdycha jodu i mu troszkę to choróbsko przejdzie
jutro ma być u nas 20 stopni może z Nikim nad morze pojedziemy na spacerek to powdycha jodu i mu troszkę to choróbsko przejdzie
Temat został zablokowany.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329630 przez domii
Angelika zdrowka dla Nikiego ja teraz buraczana zupe robie tak ze gotuje wczesniej dwa buraki w lupinie do miekkosci i pozniej obieram kroje byle jak albo scieram na tarce i miksuje z mieskiem albo jeszcze z ziemniakiem i wtedy kolor jest i w smaku tez czuc-Blazej uwielbia ta zupke a kupy sa bordowe
Pippin Antek boski i jak ladnie siedzi w pasniku Blazej tez sie podciaga ale go trzymaj pasy wiec nie fiknie
Asik robilam budyn wg twojego przepisu tylko nie mialam biszkoptow wiec dalam mu sok malinowy i chociaz ciezko mu jesc przez dziaselka
Edytka Silvia sliczna jak zawsze:) u nas tez wiosna wkoncu mozna wyciagnac jakis plaszczyk a zimowke schowac
Pippin Antek boski i jak ladnie siedzi w pasniku Blazej tez sie podciaga ale go trzymaj pasy wiec nie fiknie
Asik robilam budyn wg twojego przepisu tylko nie mialam biszkoptow wiec dalam mu sok malinowy i
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
wpierdzielal
Edytka Silvia sliczna jak zawsze:) u nas tez wiosna wkoncu mozna wyciagnac jakis plaszczyk a zimowke schowac
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez domii.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329648 przez Pippin
ale moje dziecko ma charakterek chciałam mu zabrać butlę z mleczkiem nivei żeby móc go ubrać bo trudno z takim dupnym pojemnikiem a wręcz to niemożliwe jak sie rozdzierał za każdym razem jakbym go zywcem ze skóry obdzierała masakra
a jaki budyń dajcie przepis
a jaki budyń dajcie przepis
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Pippin.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 9 miesiąc temu #329655 przez Asik
yelooołłłł
u nas pięęękna pogoda
Własnie wróciliśmy od lekarza w płucaqch czysto ale trza antybiotyk do końca szamać, nooo i możemy na spacerek iść
Pani doktor oczy ze zdziowienia szeroko otwarła jak zobaczyła co Szymek potrafi u nas jest w gabinetach taki kojec i jak po badaniu dziecia mama rozmawia, chowa rtecepty itp itd to można tam dziecia wsadzić i ten mój pieron rach ciach podciągnął się i stoi i się śmieje:D
a co do fejsa ////to ja się przyznam .....siedzę tam caaały dzień,,,, booooo.... ja mam obsesję na punkcie gier Diamond dash , bubble saga, bubble witch saga i ostatnio angry birds namietnie rozwalam wielkie dziecko ze mnie
Pippin ale Antoś już duży
Domii to super że Błażejkowi zasmakował budyń
Angellika spacer tak tak tak
Edytko extra że Silvia juz podnosi się na rączkach
u nas pięęękna pogoda
Własnie wróciliśmy od lekarza w płucaqch czysto ale trza antybiotyk do końca szamać, nooo i możemy na spacerek iść
Pani doktor oczy ze zdziowienia szeroko otwarła jak zobaczyła co Szymek potrafi u nas jest w gabinetach taki kojec i jak po badaniu dziecia mama rozmawia, chowa rtecepty itp itd to można tam dziecia wsadzić i ten mój pieron rach ciach podciągnął się i stoi i się śmieje:D
a co do fejsa ////to ja się przyznam .....siedzę tam caaały dzień,,,, booooo.... ja mam obsesję na punkcie gier Diamond dash , bubble saga, bubble witch saga i ostatnio angry birds namietnie rozwalam wielkie dziecko ze mnie
Pippin ale Antoś już duży
Domii to super że Błażejkowi zasmakował budyń
Angellika spacer tak tak tak
Edytko extra że Silvia juz podnosi się na rączkach
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #329657 przez domii
Asik napisał:
Pippin taki
Domii ja robie ze 150ml mm . odlewam 50ml do kubeczka a resztę zaczynam gotować , do tego kubeczka z 50ml dodaje miareczkę ( taką z mm) mąki ziemniaczanej i pół żółtka :0 dokładnie mieszam i wlewam do gotującego sie mleczka Szymek uwielbia z biszkoptami LU więc ścieram mu dwa - trzy przez metalowe sitko , czekam aż przestygnie i Szymek zjada wszystko od razu
A dzisiaj jak kąpiel mu szykowałam to przyczłapał do łazienki za mną aż się wystraszyłam jak kichnął mi za plecami
Pippin taki
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #329666 przez angellika1
jA TEZ SPRÓBUJE ZROBIC TEN BUDYŃ TYM RAZEM Z PRZEPISU aSIK A NÓŻ ZASMAKUJE nIKIEMU
aSIK JE TEZ GRAM NA FB NAJBARDZIEJ W MONSTER WORLD I BUBE SAGA
aSIK JE TEZ GRAM NA FB NAJBARDZIEJ W MONSTER WORLD I BUBE SAGA
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #329672 przez domii
Asik zdazylam zauwazyc ze maniaczka gier z ciebie to super ze juz zdrowieje Szymek i idziecie na spacer Fajnie macie w tym gabinecie ze jest kojec,u mnie pelno zabawek i bardzo kolorowo ale jak wypisuje recepte to albo siedzi mi na kolanach albo lezy na kozetce
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 9 miesiąc temu #329690 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
hej hej
Jakos tak mialam nadzieje ze jak bedziemy u rodzicow to bede miala troche wiecej czasu na forum, dla siebie.. a tu pupa blada. tydzien mi spitolil tak szybko ze nawet nie wiem gdzie sie podzialy te wszystkie dni
Asik super ze z Szymonkiem juz lepiej a budyn dzis tez postaram sie machnac bo wczoraj jadl ten mleczny deserek waniliowy nestle i jak sie skonczyl to RYK taaaak smakowalo dziecieciu
Angelika,marze o wypadzie nad morze ale malzonek ma tyle zlecen ze nie da rady..
aaaaa i pytal czy ktoras nie chetna na malowanko bo daje rabaty duze jaj jedzie gdzies gdzie jeszcze nie bylismy bo wtedy nas zabiera i zwiedzamy heheheh
Dorotka, gratulujemy zabka :)a musze looknac na to forum moze cos Lesiowi wypatrze?!
Sylvii jaka zamyslona hehehe i jaka czapka boska!
Antek jaki zadowolony ze jedzonko juz idzie i jaki juz duzy!
Tak czytam o tych burakach i chyba tez jutro ugotuje mu burakowa zupe bo jeszcze burakow nie testowalismy :)za to na sniadanie uwielbia owisianke ze sliwkami, zajada sie nia ze szok! bo jak mu dawalam malnowa czy inna owocowa ryzowo-mleczna to jadl ale tak bez apetytu, chyba mu takie zbyt slodkie nie smakuja bo jak mieszam pol na pol z kleikiem kukurydzianym to wtrazala az mu sie uszyska trzesa
Jakos tak mialam nadzieje ze jak bedziemy u rodzicow to bede miala troche wiecej czasu na forum, dla siebie.. a tu pupa blada. tydzien mi spitolil tak szybko ze nawet nie wiem gdzie sie podzialy te wszystkie dni
Asik super ze z Szymonkiem juz lepiej a budyn dzis tez postaram sie machnac bo wczoraj jadl ten mleczny deserek waniliowy nestle i jak sie skonczyl to RYK taaaak smakowalo dziecieciu
Angelika,marze o wypadzie nad morze ale malzonek ma tyle zlecen ze nie da rady..
aaaaa i pytal czy ktoras nie chetna na malowanko bo daje rabaty duze jaj jedzie gdzies gdzie jeszcze nie bylismy bo wtedy nas zabiera i zwiedzamy heheheh
Dorotka, gratulujemy zabka :)a musze looknac na to forum moze cos Lesiowi wypatrze?!
Sylvii jaka zamyslona hehehe i jaka czapka boska!
Antek jaki zadowolony ze jedzonko juz idzie i jaki juz duzy!
Tak czytam o tych burakach i chyba tez jutro ugotuje mu burakowa zupe bo jeszcze burakow nie testowalismy :)za to na sniadanie uwielbia owisianke ze sliwkami, zajada sie nia ze szok! bo jak mu dawalam malnowa czy inna owocowa ryzowo-mleczna to jadl ale tak bez apetytu, chyba mu takie zbyt slodkie nie smakuja bo jak mieszam pol na pol z kleikiem kukurydzianym to wtrazala az mu sie uszyska trzesa
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #329754 przez Pippin
wszystkiego najlepszego dla Majeczki i Mateuszka
dzięki Asik
to robimy dzisiaj budyń
myśmy buraka testowali i jest ok kupka czerwona tez była
niestety skonczyly sie czasy pisania z dzieckiem na kolanach nieposiedzi spokojnie eeehhhhh
dzięki Asik
to robimy dzisiaj budyń
myśmy buraka testowali i jest ok kupka czerwona tez była
niestety skonczyly sie czasy pisania z dzieckiem na kolanach nieposiedzi spokojnie eeehhhhh
Moderatorzy: ilona