BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #330847 przez Hania
angellika, dzięki:*
agusia, dzięki :kiss: a gdzie wyjeżdżacie? ja też chętnie ucieklabym stąd!
Pracuję dlatego nie udzielam się już tak często jak kiedyś. Dzisiaj mam wolne tzn. wybieram nadgodziny i do lekarza idę po krople do ucha:)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #330864 przez a!gusia
Haniu do Irlanii wracamy..pwoli sie urzadzic a ja w czercu dzien przed urodzinami swoja droga..wracam do pracy...
12 lata 9 miesiąc temu #330873 przez angellika1
Agusia yo był 23 grudzień czyli początek ciąży a najśmieśniejsze jest to że dla dziewczynki nie mogliśmy znaleźć imienia tylko od razu był NIKODEM :D :D
12 lata 9 miesiąc temu #330880 przez a!gusia
no to musial byc chlopak w takim razie!
12 lata 9 miesiąc temu #330883 przez angellika1
ale tu dzisiaj pusto :(
12 lata 9 miesiąc temu #330893 przez kiniaa
hej :)

Angelika swietna fotka :laugh: :laugh: :laugh: gratki wygranej :laugh: a gdzie mozna ta historie przeczytac???? w ogole to fajny pomysl na chrzestnych

Agusia szkoda ze musicie wracac :( ale na pewno lepsze perspektywy w Irlandii macie niz w PL

co do chrzestnych..... wczoraj poprosilismy kolege zeby zostal chrezstnym Isabelki no i sie nie zgodzil :angry: a znamy sie 8 lat i sie przyjaznilismy .... to przyslowie ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie sie sprawdzilo. Przykro mi sie strasznie zrobilo ale jest jeden plus... Jedziemy do Polski robic chrzciny :lol: :lol: :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #330897 przez a!gusia
Kiniaa troche nie rozumiem dlaczego mozna sie nie zgodzic na bycie chrzestnymi?!
12 lata 9 miesiąc temu #330901 przez kiniaa
powiedzial ze ma 2 chrzesniakow i nie sprawdza sie w ogole w roli chrzestnego. Agusia ja tez tego nie rozumiem, ja bym dziecku nie odmowila. Zreszta bycie chrzestnym wg mnie to zaszczyt.
12 lata 9 miesiąc temu #330917 przez Asik
hello :)

U nas juz z dnia na dzień coraz lepiej :) dzisiaj odstawiamy antybiotyk :D i mam nadzieje że w nocy juz lepiej nynać będzie :D bo jak na razie to przez ten katar i kaszel to po północy się budził :")

AAAA przyszedł mi ten kask do nauki raczkowania i chodzenia :D jest super :D juz dwa razy spełnił swoje zadanie :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 9 miesiąc temu #330931 przez Asik
Angellika zdjęcioe super :)

Kurcze hmm co do odmowy bycia chrzestnym to mnie sie wydaje że ludzie odmawiają bo boja się "kosztów" zwiazanych z byciem chrzestnym.,... niestety :(

12 lata 9 miesiąc temu #330937 przez kiniaa
Asik tylko ze oni do biednych nie naleza a mi zupelnie o zadne prezenty nie chodzilo wybierajac go. Po prostu nie mialam kogo, bo nie mam tutaj rodziny
12 lata 9 miesiąc temu #330949 przez adee84
Kinia jak ja Cię rozumiem ;) u nas niby chrzestna już jest ale ile ja przez to nerwów zjadam codziennie :dry: :angry:
12 lata 9 miesiąc temu #330973 przez angellika1
Asik daj linka do tego kasku... :)
Kinia ja nie rozumiem takich ludzi .. dziecku sie nie odmawia no ale widac wtedy kulturę takich osób
12 lata 9 miesiąc temu #330976 przez marta_szh
i kto w koncu Adee bedzie chrzestna?
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330979 przez Asik
Kinia no własnie .,.. nikomu nie zależy na prezentach :D mnie to samo :D ja sobie Martulę wybrałam :D wiele osób wybierając chrzestnych kieruje się chęcią zysku i dlatego takie przekonanie panuje...

link do kasku :) ale kurcze zdjęcia tylko są bo juz wycofała :)

www.google.pl/imgres?imgurl=http://srvim...d=0CHwQ9QEwCA&dur=17

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży