BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #333886 przez iwonaNAVI
Beti no widzisz :) a jak z karmieniem u Ciebie?
Fifi dostaje MM jak Cie nie ma?

Pati zlecilam kupno mamie jak bedzie to zolte kaczuchy bym chcialam jak nie to zdalam sie na gust mamy ma byc uniwersalnie wiec ani typowo dziewczece ani chlopiece i ladne kolorowe
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #333891 przez iwonaNAVI
SZOK z ta matka Madzi !!! ale wiem jedno spotka ja sprawiedliwosc i bedzie sie smazyc w piekle

Gosia gdzie jestes?
12 lata 9 miesiąc temu #333892 przez iwonaNAVI
Madzia nie przejmuj sie :) wazne ze pomogl czasem tak bywa nie uchronimy przed wszystkim
12 lata 9 miesiąc temu #333901 przez iwonaNAVI
Przepraszam za zasmiecanie ...tak was podczytywalam i zamiast odpisywac na wrzesniowkach poszlo do Was ...
12 lata 9 miesiąc temu #333965 przez Asik
heheh nie ma problemu :) podczytywanie to dobra rzecz :)

A tutaj tez wrzucę to co na FB

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wstrzasa...55258,wiadomosc.html

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 9 miesiąc temu #334015 przez Kasiek
Asik ja pier....e !!!!!!!!!!!!!!!!! jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!
11 powodow zeby sie pozbyc dziecka?????????????? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: i to ze ktos ceny pogrzebu i trumien sprawdzal :ohmy: słów mi brak........ :(

a Beti siedzi na wrzesniowkach a do nas nie zajrzy?? nie kocha juz? :(
12 lata 9 miesiąc temu #334046 przez Asik
Kasiek no masakra :( :(

a Beti hmmm no siedzi na wrzesniówkach ... i na blogu pewnie.. coraz mniej dziewczyn tutaj zagląda ale ja tutaj zostaję :D nawet jakbym sama miała tutaj być... tak jak pisałam już na FB jestem na ZP już długo , tutaj się starałam o Szymka... czekałam na dwie kresecvzki i tutaj się chwaliłam tymi dwoma kreskami .. betą... :D :D :D

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334088 przez Edyta
Dzien Dobry :)
Asik to jest nas dwie ja tez tu bede bo tu sie poznalysmy tu zaczynalam Moje pierwsze udzielanie sie na forum i tu zostaje co do bezpieczenstwa jakos wczesniej nikt otym nie pisal i cale 9 miesiecy pisalysmy tu o wszystkim i nikomu nie przeszkadzalo teraz polowa jest na globie polowa na Forum niektore tu i tu i na FB jak tak dalej bedzie to wszystko sie rozwali Adee dodala znow glosowanie na fb ale jesli jedna osobo kliknie forum i blog bo jej obojentnie eh...bez sensu no nic i tak kazda bedzie pisac gdzie chce jedne juz sie okreslily ze na ZP nie wchodza szkoda no nic tylko sobie tak glosno mysle ze szkoda... :(
12 lata 9 miesiąc temu #334111 przez domii
Witam

Edyta jak kliknelam Blog ale widze jest tu was kilka wiec tez bede tu rowniez pisac,bo dla mnie wszystkie jestescie wazne i chce miec z wami wszystkimi kontakt :)

Asik napewno operacja sie uda i wszystko bedzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss: dziwne tylko ze taka klinika a ty musisz placic za pobyt i jeszcze brac materac i spiwor :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Kasiek gratulacje licytacji,super ze Iga jus siedzi, Masz racje Blazej sie skupia na mowie i zdolnosciach manualnych-sama lekarka nawet to powiedziala,mam nadzieje ze na ruchu tez sie skupi :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #334141 przez angellika1
Cześć laski :)

trzymajcie za mnie kciuki

buziaki
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334147 przez Asik
EDytko -- dokładnie masz rację .. przez tyle miesięcy nikomu nie przeszkadzało że sie pisze na forum o różnych sprawach.. szkoda że forum umiera ale cóóż... nie umrze całkowicie bo my bedziemy :D :D
szkoda tylko że zaczęły się głosowania gdzie będziemy pisać.. miało byc fajnie.. bez nerwów , a jest nerwowa atmosfera , jak wyjdzie głosowanie.. po co to??? przeciez nawet jak forum nie wygra to te dziewczyny które mają jakikolwiek sentyment do forum to będą tutaj pisać, nikt nie może zabronić wchodzenia na forum albo bloga więc po co to głosowanie?
jeszcze raz się powtórzę.. masz rację Edytko bez sensu i szkoda :(

Domii no taka klinika a takie warunki spartańskie, ale najwazniejsze że operacje robią bezbłędnie :D jestem w kontakcie z dziewczynami którychj dzieci tam były operowane , to operacja i wynik operacji super.. aleeee pobyt tam to najgorsze kilka dni w ich zyciu o których każda chce szybko zapomnieć... no zobaczymy///

Angellikaaa trzymam mocnoooooooooo :kiss: :kiss: :kiss: będzie dobrze :D :D

Wszystkiego naaaajlepszego dla wczorajszej solenizantki JULITKI :D :D :D

Wszystkiego najlepszego dla Kornelki !!!!! :D :D :D :D :D

12 lata 9 miesiąc temu #334180 przez domii
Asik no trudno jakos te warunki przeżyjecie najwazniejsze jak mowisz to ze operacje dobrze przeprowadzaja i sa skuteczne :)

Angelika trzymamy kciuki:*

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #334193 przez Asik
No dokładnie :D najeważniejsze że operacja bedzie udana :D a dla dzidziolka to każda mama wszystko zrobi :D za miesiąc o tej porze to będziemy się szykowac do zdjęcia szwów :D :D :D ale sie cieszę :D i denerwuje ... :D ale to normalne :D

12 lata 9 miesiąc temu #334240 przez happymamma
Ja też tutaj starałam się o Jasia, bo podczytywałam namietnie staraczki i zanim zdążyłam dołączyć to już się udało - zaraziłam się po prostu ;) Więc juz dołączyłam od razu do Asik, hehe i to jako druga zaraz po niej, jak tylko założyła wątek :lol: I pamiętam jak trzymałam kciuki za biedną Angelikę i jak się cieszyłam jak jej się udało, choć wtedy jeszcze się nie znałyśmy :) No i powtórzę się - cała ciąża i te emocje rozgrywały się tutaj, więc...
12 lata 9 miesiąc temu #334259 przez Kasiek
no i ja tutaj bede na pewno :) jak juz pisalam jestem sentymentalna, znalazlam was na samym koncu ciązy ale nie zdążylam dołączyc bo urodzilam :laugh: i dopisalam sie chyba jak Iga miala 2 miesiace :) wiec tez nie opuszcze forum :)
ja nawet nie bede glosowac na FB czy blog czy forum bo Edytka ma racje, to bez sensu, kazda pisze tam gdzie chce...
tez zaluje ze sie rozwalilo wszystko, tyle nas tutaj bylo, mialysmy sie spotkac i w ogole a teraz taki podzial :( :( :(

hmm moje dziecko pospalo 30 minut :ohmy: :ohmy: co sie z nia stalo :unsure: sok ma jakis czy co, ze tak malo spi, budzi sie w nocy juz po 23, wstaje po 6, masakra i tak od 6 dni... no mam nadzieje ze to przejsciowe bo oszaleje :blink:
a jak Iga rano nie pospi przynajmniej godzinke to potem jest niewyspana, marudna i spiaca, bawic sie nie chce, tylko jęczy...
musze isc do niej bo znowu slysze jak tam wariuje juz w lozeczku :laugh: za niedlugo wroce :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia