BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #455227 przez pati-m
Monia - a odciąganie fridą? a olbas? a maść majerankowa pod nosek?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #455230 przez pati-m
Kacper od ok. 2 tyg. ma fazę na samodzielne jedzenie :) Tzn. daleeeeeeeko mu jeszcze do tego ale niczym nie da się nakarmić jeśli sam nie trzyma w łapce widelca lub łyżki :)

12 lata 1 miesiąc temu #455231 przez monika1984lodz
Pati nic- odciągam co chwila- na początku nawet jej siępodobało ale teraz jak widzi gruszkę to aż sie zanosi- maść majerankowa pomaga na chwilkę, nasivin mogę dać 2 razy na dobę na przemian z jakiśm mucofluidem.
Miałą już kilka rzy katar ale pierwszy raz jest coś takiego

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 miesiąc temu #455233 przez Pyśkaaaa
Matko kochana dla mnie ten kubek lovi z łyzeczka to taki niewypał... zmarnowana kasa :ohmy: (ale to moje zdanie)

12 lata 1 miesiąc temu #455234 przez maja1982
monika1984lodz napisał:

Emi jeszcze nie załapała tego kubeczka ale cierpliwie czekam

Maja już sama nie wiem co zrobić- biedna się tak męczy- nawet normalnie zjeść nie może :( a zasypiała płacząc normalnie- tak ciężko jej oddychać :(

monia - ale jeśli to jest jak narazie tylko katar - nie am innych objawów to poczekaj az zaczną działac te krople czy co tam dostałaś i ścigać do zrzygania :blink: :( no ja bym tak zrobiła - poczekałąbym 2-3 dni jakbym nie zauważyłą poprawy to wtedy osłuchac czy cos na oskrzela nie siada ale zrobisz jak uważasz - znasz najlepiej Nunusie :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #455236 przez pati-m
pyśka - jaki to kubek z łyżeczką lovi? :S

Monia - a może wodę morską jej psiknij, ona jest lekko pod ciśnieniem to może jej ulży. Kurcze nie wiem już co ci doradzić :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #455238 przez Agusia83
Czytam i czytam i nie moge Was nadrobic bo ciagle nowe strony sie pokazuja :silly: Ale mi sie udalo.
emisia cos spi niespokojnie, boje sie, ze noc bedzie ciezka :( nie wiem czy Wam pisalam..ale wczoraj ta moja mala rozbojniczka porwala mi wazeline kosmetyczna, zjadla jej pol, wysmarowala lapki ipolerowala nimi panele...smiechu bylo co nie miara :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja tez sie boej czy sobie poradzimy finansowo z 2 dzieckiem...ale przeciez jakos musi sie udac...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bewipo, zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla Anitki.

Kingusia....ja to bym Cie nie poznala...mama idzie na karna zabe, bo za rzadko Cie pokazuje ciotkom :silly:

Ewelinka,

Majeczka w wersji kapielowej urzekla mnie jak zawsze :lol:

A Nadia, wyglada na duzo strasza dziewczynke...minki robi zabojcze :silly: no i widac, ze bardzo rezolutna dziewczynka z niej...widzicie? Juz sie gimnastykuje :silly:

co do salatek, ktorych nie jadlam :silly: Gosiu, robie taka sama jak Ty z tunczyka...dodaje tylko jeszcze fasolki czerwonej i wkrajam cala cebulke dymke :lol:

uwielbiam tez:
brokuly, jajka na twardo, kukurydza i do tego sos czosnkowy.... :woohoo: mniam, mniam..

jak tak pisalyscie o jedzeniu to strasznie zglodnialam...a wiecie, ze jestem juz na etapie ogorkow kiszonych i sledzi :silly:

Dzis mam rowny 7tc, czyli jutro zaczynam 8 :silly:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #455240 przez pati-m
mgiełka - gratulacje dla D. :) I nie martw się, skoro mówi że sobie poradz to na pewno tak będzie :) Masz odpowiedzialnego faceta, który zajmie się swoimi dziewczynami i fasolką :)

7tc :) Ach! Ach! Cudowne wspomnienia :blush:

12 lata 1 miesiąc temu #455241 przez monika1984lodz
Woda morska psikkam przed każdym odciąganiem i zaaaplikowaniem kropli- tak lekarz kazał.
cały czas ma san podorączkowy więc widzę ,że organizm walczy- jeśłi jednak zacznie się coś więcej dziać to pójdę dla własnego spokoju psychicznego

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 1 miesiąc temu #455244 przez Pyśkaaaa

12 lata 1 miesiąc temu #455245 przez Pyśkaaaa
monika1984lodz napisał:

Woda morska psikkam przed każdym odciąganiem i zaaaplikowaniem kropli- tak lekarz kazał.
cały czas ma san podorączkowy więc widzę ,że organizm walczy- jeśłi jednak zacznie się coś więcej dziać to pójdę dla własnego spokoju psychicznego

Monia a masz ten inhalator?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #455247 przez pati-m
Monia - masz rację, lepiej 10x zbadać niepotrzebnie niż o 1 raz za mało :kiss:

Pyśka - aaaaaaaaa! No to ja nie miałam takiego czegoś, tylko kupiliśmy tą samą łyżeczkę. Kacper od narodzin wcinał z buteleczek lovi więc ona pasowała. I przyznam, że kilka razy się przydała, jak miał bunt w stylu "głody jestem, ale nie będę ssał przez smoka, bo na to jestem za duży, więc daj mi matka łyżkę" :P
Ale mimo wszystko szału nie robi :)

12 lata 1 miesiąc temu #455248 przez maja1982
agusia - to fajnie ze sie wszystko jakos uklada :) a powiedzieliście rodzicom o studiach m??? a Emisia to mały rozbójnik :)

pyska - dla mnie ta butelka to tez porazka!

monia - nie no jasne ze pojdz do lekarza jak cie cos niepokoi!!

12 lata 1 miesiąc temu #455250 przez pati-m
maja - tak to jest jak ma się pierwsze dziecko. Metoda prób i błędów - przy wychowywaniu i przy zakupach również :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #455252 przez Pyśkaaaa
wstawie wam Frania mogę? prawda?
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka