BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #490346 przez mgielka22
Iwonka to zapraszam do mnie na kawke do NS :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490368 przez maja1982
Jestem:D

byliśmy na spacerku godzinnym:)fajna pogoda lubię takie zimowe powietrze ;)

Mgielka ale moze jak nie ma różnicy po nurofenie czy viburcolu to moze nie dawaj jej na chwilkę nic!ja próbowałam ze 3 razy dać na noc lolkowi viburcol ale według mnie nic nie pomagał!(a u mojej koleżanki działa cuda-każde dziecko inaczej reaguje) stosuje tylko żele a czy one coś dają? Wydaje mi się trochę napewno!

na obiad wciagnelam 2 hamburgery:) od rana miałam ochotę na coś niezdrowego:):D

Lolek z babcia się bawi a ja sobie zrobię kawke:)

12 lata 4 miesiąc temu #490395 przez Mała
Ja bym tyle przeciwbólowych nie podawała, ja pod tym względzie to jestem inna, bo ja to jak już mus to daję. Viburcol moim zdaniem rozbić o kant d...y, a Camillla to według aptekarki działa dopiero po jakimś czasie, regularnego stosowania. Najbardziej chyba dentinox pomaga.

Mgiełka ja nie wiem czy wierzę czy nie wierzę. Moja mama Kamila mi odczarowywała i różnica była ogromna, także może i coś w tym jest.

Chłopaki pojechali na basen, a Ola już sobie z sobą rady dać nie może

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490413 przez slowiczek
kurcze, ja w takim razie też jestem inna, ja Natalii nurofen podałam tylko przy gorączce trzydniowej, dla mnie marudzenie dziecka nie jest wskazaniem do podawania leków, a o codziennym podawaniu to już w ogóle nie mówię...hmmm...

ja właśnie zauważyłam, że Natalce już prześwitują dwie górne dwójki, ale jeszcze się nie przebiły, no nareszcie się coś ruszyło :) !

12 lata 4 miesiąc temu #490422 przez mgielka22
Dlatego mowie ze moj M to by najchetniej non stop jej cos dawal dlatego go powstrzymuje, Lilce sie juz wszystkie 4 przebily czekam na rozwoj wydarzen dzis nic nie dostala oprocz troszke zeliku u mnie tylko dzialal calgel i sachol no i kupilam nowows kinbaby i tez pomagal no i jest o wiele wieksza tubka :) odczarowalam Lile sposobem Gosi zobacze czy da sie polozyc dzis normalnie...narazie sie bawi...

12 lata 4 miesiąc temu #490443 przez maja1982
No właśnie dlatego o tym napisałam bo ja jestem tego samego zdania jeśli chodzi o leki jakiekolwiek!przeciwbólowe lolek dostał jak miał trzdniowke i chyba 2 razy przy zabkach!

12 lata 4 miesiąc temu #490448 przez iwonaNAVI
Hello :)

Mala usmialam sie z przepisu dla debili :P hehe ale u nas faktycznie na to mowimy :)

Dla wszystkich odchudzajacych sie a kochajacych slodycze zacznijcie brac magnez i b6 ...ja jak nie bralam mialam co jakis czas takie zapotrzebowanie na cos slodkiego jak narkoman odkad biore magnez naprawde chyba miesiac nie mailam ochoty na slodkie :)

Ja tam tez nie daje przeciwbolowych sama tez biore jak juz jest tragedia...Oliwia dostawala tylko podczas 3 dniowki na zbicie goraczki a tak to nigdy

12 lata 4 miesiąc temu #490469 przez slowiczek
Iwonka, był czas że brałam 6 tabletek magnezu dziennie a słodyczy jadłam tyle samo :silly: :silly: :silly:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490484 przez gosia2324
WItam,,,,,
dzien spedzilam z przyjaciolka 7 godz na zakupach :S :side: :woohoo: :woohoo:

Pyska, niestety z kr rekawiem nic szczegolnego w rozmiarz 12-18 :(
Z dlugim, byly piekne.

Za to kupilam Joga czape taka jak ma Nadulka :blink: :woohoo: :woohoo: :silly:

JAk weszlam do domu to byl jeden wielki pisk i nawet mi butow nie daly dzieci zdjec :blush: :blush: :blush: :kiss: :kiss: :kiss: Kocham ich tak ze SZOK!!!!!!!!!! :kiss:

a i kupilam sumienke na Sylwestra :)

A w Zarze myslalam ze zwatpie rozmiar 36 jest jak na "noworodki " :angry: NA kogo on to szyja . chyba musialbym kupic 9x XXXXXXL :S

12 lata 4 miesiąc temu #490488 przez iwonaNAVI
Mgielka pisalas ze ten program jest darmowy mozesz mi pdeslac link do tego bo ja widze tylko platne

12 lata 4 miesiąc temu #490490 przez iwonaNAVI
Slowiczku u mnie i mojej mamy dziala na 100 % :P

12 lata 4 miesiąc temu #490503 przez slowiczek
Gosia, no co Ty opowiadasz :silly: rozmiarówka w Zarze jest dosyć standardowa....a 7 h na zakupach :cheer: - podziwiam bo ja bym oszalała :side:

pokaż sukienkę !!!! :)

12 lata 4 miesiąc temu #490554 przez Marta M
Witajcie, my pojechaliśmy o 11 na zakupy, wróciliśmy o 15 to już uczennica mi pod drzwiami stała i tak z nią dwie godziny i jak wyszła od razu przyszedł drugi uczeń i dopiero skończyłam lekcje...i jestem o śniadaniu i lecę wreszcie zjeść..nie miałam kiedy :(

Ja też tylko przy gorączce dawałam nurofen..

Gosia sukienkę dawaj :)

12 lata 4 miesiąc temu #490557 przez slowiczek
Marta, jaka Ty jesteś pracowita :) mam nadzieję, że nie burczało Ci w brzuchu przy uczniach :silly: mojej lektorce od hiszpańskiego burczało jak przychodziłam do niej rano i było mi trochę głupio, że nie zdążyła zjeść śniadania :side:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490565 przez maja1982
jestem,

lolo śpinka juz jakiś czas :)

gosia - 7 h :cheer: nie dałabym rady ja ostatnio byłam 3 h i mi sie wydawało ze cały dzień jestem w sklepie :S

marta - matko jest 8 pm a ty tylko śniadanie jadłaś?? ja bym padła ze 3 razy jakbym tylko tyle zjadła! :cheer: :cheer:

pyska - to fajnie ze Franiowi sie podobało :)

ide sobie zrobić jakąś przekąskę :blush:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ale mieliśmy fajny dzionek z lolciem :blush: jeju jaki on jest mądry :) i wrażliwy :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka