BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 tygodni temu #490164 przez Mała
U mnie jak nie ma ziemniaków to nie ma obiadu :dry: Moi panowie pyrkowi

Dzięki dziewczyny

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #490167 przez maja1982
mala - to zrób im może pieczone ziemniaczki? i do tego smażona rybka :)czy muszą być gotowane?? :blink:

mala - fajny szybki przepis www.wielkiezarcie.com/recipe52942.html

kurka aż mam smaka na rybkę ;)

12 lata 2 tygodni temu #490171 przez mgielka22
No wlasnie nie wlasciwie wszystkie 4 sie juz przebily poza tym prawie codziennie dostaje nurofen na te zeby bo sie drze w nieboglosy teraz nie chce zasnac na drzemke nie wiem co sie porobilo nigdy problemu nie bylo... ja bym juz dawno padla ze zmeczenia i tego darcia sie...

12 lata 2 tygodni temu #490185 przez mgielka22
Sluchajcie mojemu dziecku wrocilo zasypianie na rekach teraz ja wzielam mocno do siebie przytulilam i odleciala tak jak M wczoraj no masakra jakas :cheer:

12 lata 2 tygodni temu #490194 przez monika1984lodz
mi znajoma poleciła lek homeopatyczny na ząbkowanie- bez recepty- nazywa się cammilia- jak narazi enie miałąm okazji wypróbowac ale podobno dziaą cuda

Posząm do Emi jak bo się przebudziłą w trakie pisana postu i zasnęłam obok niej... wstałyśmy parę minut temu

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 tygodni temu #490196 przez mgielka22
Monia ja to kupowalam jak wyszlo swiezo ze tak powiem i niestety na Lile zadne homeopatyczne leki nei dzialaja poza tym to jest w kapsulkach ktore wyciskasz do buzi a nie smarujesz...

12 lata 2 tygodni temu #490199 przez monika1984lodz
Mała my z ryb to paluszki frosty :)

a jak mogę oposzaleć nie paluszkami to przyprawiam sól pieprz trochę cytryny ipanieka jajko mąka

Mgiełka wiem,że to kapsułki

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 tygodni temu #490210 przez mgielka22
Minia no mi jakos ciezko uwierzyc ze jak nei posmarujesz dziaselek to czy cos pomoze, ja smaruje sacholem i jeszcze w miare dziala ;)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #490225 przez Pyśkaaaa
Maja fajne przedszkole jedna Pani taka trochę dziwna sie wydała ale może to tylko wrażenie... taka wymalowana blondi z toną tapety na twarzy...ale wyglad nie swiadzcy o człowieku a jeden maluszek do mnie podbiegł i powiedział że chce do mamy że On strasznie za nią teskni i czy mogę Go zawięsc to pani przytuliła i pogadała

Migiełcia jak ma pomóc to pomoże czy posmarujesz czy nie

12 lata 2 tygodni temu #490250 przez Iwonka
Monia ja daje camilie i jak daje regularnie tzn 3 razy dziennie to troszke pomaga oczywiscie w miedzy czasie zelik i na noc czopki uspokajajace viburcol i ostatnio jest lepiej , jak dawalam tylko nurofen to byla masakra biedulek , tez ostatnio moja mama spotkala znajoma i mowi ze ona swojej wnuczce zwiazuje glowke apaszka i niby pomaga (medoda znana od prababci) bo przy zebach boli bardzo glowka

12 lata 2 tygodni temu #490251 przez mgielka22
Iwonka a ponoc lekarze mowia ze dzieci do 2 rż glowa nie boli :/ ja daje na noc viburcol i nurofen ale ile mozna tych srodkow organizm sie uodparnia przeciez...

Wiecie co...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #490256 przez Iwonka
Mgielka masz racje ze tyle nie powinno sie dawac lekow ale tak tez robi moja kolezanka pielegniarka ktora ma coreczke o dwa tyg mlodsza od bartusia no i takie zalecenia dostalam od lekarza jak daje viburcol to narazie raz byl potrzebny nurofen.
Hmmmm sama ie wiem czy wierze w takie odczarowywanie cos moze w tym jest , nad moim bartkiem tez babcia odprawiala czary i od razu byl inny ( bo pewnego razu tez zachowywal sie jak nie on ciagle plakal nie chcial jesc ) ale nie wiem co powiedziec konkretnego na ten temat

12 lata 2 tygodni temu #490263 przez mgielka22
Iwonka no ja tez tyle daje i jestem na siebie zla bo nie powinno tak byc ale potem dzidzia jest nie do zniesienia po prostu i sie sama meczy... niedlugo wyjda te zeby i bedzie z glowy choc jeszcze chwile to potrwa...glowniue mojego M hamuje bo on to by cala butelke nurofenu od razu wlal...

12 lata 2 tygodni temu #490264 przez Iwonka
No i zjadlam grzesia bez czekolady mmmmmmm normalnie jestem uzalezniona od slodkiego delirki dostaje jak nie zjem ehhh
Mala schudnac musze wcale laska nie jestem tylko sie troche maskuje hehehe jakies 10 no moze 15 kg mniej by sie zdalo :):) ale narazie to mazenia bo wcale nie jest latwo mi chudnac :(

12 lata 2 tygodni temu #490270 przez Iwonka
Pada śnieg pada śnieg ..... i może napada a sanki dopiero jutro mikołaj przyniesie i też nie będzie czasu jutro smigac bo wyjazd do zielonej, będę musiała jakiegos żywego mikołaja znaleść w zg

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka