BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 tygodni temu #493600 przez slowiczek
biedny Filipek :( mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia a dla Ciebie Beti duuuuuuużo siły :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #493609 przez beti
Zobaczymy jaka noc dziś będzie...jak będzie słabo to od nowa do lekarza..

12 lata 1 tydzień temu #493611 przez iwonaNAVI
Hello...ja zaraz mykam do szkoly...zaliczylismy w koncu pierwszy spacerek w sniegu i na sankach :) na fb juz zdjecia sa :)

Fifi jak ty sie zmieniles :) a poza do spania hahaha

12 lata 1 tydzień temu #493619 przez pati-m
Fifik :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #493628 przez beti
Kurcze, przebudził się z drzemki i tak strasznie płakał :( a on nie płacze przecież prawie w ogole :( w nocy z tego kaszlu wymiotował a i teraz mu się cały czas odruch robi :( naprawdę się zastanawiam, czy na IP nie podjechać...

12 lata 1 tydzień temu #493633 przez slowiczek
kurcze, to może rzeczywiście podjedź....bo skoro teraz jest kiepsko to w nocy zwykle objawy się nasilają i może być źle :(

12 lata 1 tydzień temu #493637 przez antos3008
Ja na Twoim miejscu bym pojechała. Widocznie leki które dostał sa za słabe. Ja sama kilkakrotnie miałam zapalenie krtani i zawsze było leczone antybiotykiem. Szkoda maluszka żeby cierpiał.

12 lata 1 tydzień temu #493660 przez beti
Zamówiłam wizytę domową, ale mam złe przeczucia, po raz pierwszy :( oby tylko na wizycie się zakończyło a nie na szpitalu :(

12 lata 1 tydzień temu #493668 przez slowiczek
O ktorej bedzie lekarz? Bedzie dobrze :kiss:

moje male jeszcze spi a ja w garach, robie dla niej pulpeciki w sosie pomidorowym :)

12 lata 1 tydzień temu #493673 przez beti
Dzwoniłam o 14 ale mają 5 h na przyjazd, bo to falck jeździ, z doświadczenia zazwyczaj są po ok 2 h...

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #493701 przez gosia2324
BEti :kiss:

JA az mam ciarki jak slysze szczekajacy kaszel :( i widok karetki z moim dzieckiem :((((

najgorsze jest to ze to cholerstwo lapie we snie i dziecko budzi sie z placzem . Kuba tez wymiotowal 2 razy bylismy w szpitalu, ale samemu dziecku sie nie pomoze, musi dostac leki rozkurczowe na krtan, my mamy w domu tablletki i bez nich nigdzie nie wyjeżdżamy :(

ponoc krtan lubi wracac od 5rz :(

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #493713 przez ewelinaa
Hej :)

Beti :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: koniecznie daj znać co powiedział lekarz :kiss: :kiss: :kiss:

Słowiczku Kinga ma już ten odkurzacz, na początku najbardziej podobało jej się pudełko :S :blink: a odkurzacz bardzo się podobał mojemu 2-letniemu chrześniakowi (akurat byli u nas z wizytą) i "odkurzył" nam całe mieszkanie :laugh: a dzisiaj od rana Kinga go ciąga i bardzo jej się podoba włącz-wyłącz i burczenie :) także mogę polecić ;)

A wczoraj miałam jechać do Klary, ale Kinga wstała zasmarkana, z gilem do pasa :( pożyczyłam od brata inhalator, ale nie dała sobie zrobić tej inhalacji, strasznie się wyrywała i płakała. A wasze dzieci to normalnie znoszą? :S może dziś ja jej pokażę, że sobie robię i da się przekonać. bo boję się, że znowu przejdzie na ucho :dry:
I dziś Kinga wstała o 4 :cheer: B) B) i chciała spać tylko na rękach, jak próbowałam ją odłożyć do łóżeczka to od razu się budziła i płakała. O 6 się poddałam i obudziłam M. I Kinga poszła spać dopiero o 8:30 :cheer: pospała pół godzinki :S później spała od 13 do 15.30 - mam nadzieję, że jutro wstanie o normalnej porze.

Właśnie wyjęłam murzynka z piekarnika, piję kawkę, a M. poszedł z Kingą na sanki - dostała od moich rodziców na Mikołajki takie piankowe, różowiaste (ja chciałam niebieskie, ale za późno mamie powiedziałam :S )- M. powiedział, że będzie wstydził się z nimi chodzić, ale poszedł - czego się nie robi dla swojej córeczki :P

12 lata 1 tydzień temu #493732 przez beti
Już po, dostaliśmy jeszcze Berodual, Nurofen, Clemastine, Neasine i zobaczymy co dalej..

Gosia :kiss: :kiss:
po rozmowie z Tobą zdjęłam mu 1 warstwę ubrań i mój chłopczyk trochę odżył :) i zjadł obiadek właśnie :)

Ewelina, Fifi ma niebieskie piankowe saneczki :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #493734 przez slowiczek
Ewelina, dzięki za recenzję odkurzacza :) :kiss:

trzymam kciuki za zdrówko Fifiego i Kingusi też :kiss:

swoją drogą gdzie by się nie obejrzeć to same choroby, z moją mamą rozmawiałam przez tel, mój brat gardło zawalone, wymiotuje, ehh :(

12 lata 1 tydzień temu #493744 przez gosia2324
Beti ciesze sie, nie przegrzewaj go w nocy, niech spi z kr rekawkiem i jak masz nawilżacz to walcz w pokoju, i pamietaj w razie czego okno, albo lodówka, trzymam kciuki za spokojna noc. :kiss:

ide szykowac, mleko i kąpiel bo bo 2 dniach mam doc :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka