BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #494177 przez maja1982
Witam sie i ja

Lolo zasnął, noc średnia!rano znowu kaszlał - tak mokro :( nie ma gorączki, inhalator i nawilżacz poszły w ruch :dry: zobaczę jaki wstanie bo lekarz mi tak pewnie nic innego nie powie jak inhalowanie i w przypadku gorączki panadol - wiec po co mam z nim iść?? :S

a najgorsze jest to ze mnie też coś rozkłada - ostatnio sie chwaliłam ze 2 lata nie byłam chora - to mam za swoje :( a oczywiście D wróci wieczorem :(

Ewelina zdrówka dla Ciebie i Kingusi :) :kiss:

Kacperku - Tobie też maluszku zdrówka :kiss:

gosia - to D teraz ma maraton ale pewnie będziesz go miała znowu kilka dni w domu :)

Majunia - saneczkowa :kiss:

nie wiem co miałam napisać :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #494178 przez katy25
witam sie i ja

wpadam na chwile...
u nas wczoraj caly dzien jeczenia... miałam dosyć
dzis wstał po 7, posiedział i poszedł spac wstał teraz z 30 min temu i ma goraczke 39
dałam mu juz lekarstwa i znow spi...

nic nie chce jesc
tylko cycek i ewentualnie troche herbaty z cytryna i miodem :unsure:

kiedy mu te zeby przejda??? ile Wasze dzieciakisie meczyly??

wczoraj siostra przyslala mi nazwe leku orajel - amerykanskie lekarstwo na zeby u nas wycofane 2 lata temu... ale znalazlam babke na ebay'a i kupilam tylko czekam az mi laskawie odpisze gdzie mam po to jechac bo jest z Wawy...
podobno działa cuda - moja siostra zachwycona, wczoraj poczytalam o tym w necie no zobacze WSZYSTKO OBY MI NIE JECZAL Z BOLU

widze ze dziciaki choruja... zdrowka!
ja od dzis sama - moj m. wyjezdza do niemiec
juz sie ciesze:):) bo znow mi dziala na nerwy...
a wczoraj mielismy gosci i po raz pierwszy w zyciu poznalam Araba, ktory mial normalne nastawienie do zycia i do samego siebie. Po prostu oczarował mnie... a jego narzeczona tez Kasia jak Ja:) i też normalna... przypadek jeden na 1000....

12 lata 3 miesiąc temu #494195 przez maja1982
iwona - ceny dziecięcych rzeczy mnie czasami powalają :dry: ;)

katy - biedny Sami - kurcze ale to dziwne ze taka wysoka gorączka przy zębach??mi pediatra powiedziała ze gorączka przy zębach to max do 38 i tak juz jest podejrzanie wysoka!!a Sami faktycznie sie zachowuje jakby mu ząbki dokuczały??ślinienie, gryzienie wszystkiego , pchanie paluszków do buzi??

katy z tego co piszesz to wynika ze twój Safi ma nienormalne podejście do życia ;) :blink: :unsure:

12 lata 3 miesiąc temu #494201 przez monika1984lodz
Katy miąłam napisac to co Majka - i dla mnie tak wysoka temperatura przy zębach jest dziwna- może idź do jakiegoś innego lekarza nich obejrzy małego- żeby czegoś nie przeoczyć :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 3 miesiąc temu #494209 przez slowiczek
Katy wiesz co mysle tak jak dziewczyny...moze pojdz z nim do swojego pediatry zeby sprawdzic czy nic inego sie nie dzieje na pewno?

to jest akurat skrajnosc ale slyszalyscie ta historie o tym malym Bolku co umarl? rodzice poszli do lekarza, lekarz zwalil wszystko na zeby...lekarze czesto jak nie wiedza o co chodzi to mowia ze zeby, no bo co innego maja powiedziec

12 lata 3 miesiąc temu #494214 przez ewelinaa
slowiczek napisał:

to jest akurat skrajnosc ale slyszalyscie ta historie o tym malym Bolku co umarl? rodzice poszli do lekarza, lekarz zwalil wszystko na zeby...lekarze czesto jak nie wiedza o co chodzi to mowia ze zeby, no bo co innego maja powiedziec

to szpital w moim mieście :(

12 lata 3 miesiąc temu #494216 przez monika1984lodz
Słowiczku syszałam o Bolku :( strasznie smutna histoia i przykład spychologii jak sobie pomyślę to mam ciarki na całym ciele normalnie :(

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 3 miesiąc temu #494219 przez Mała
Witam
W nocy znów Kamil miał gorączkę, ale teraz nie ma, z apetytem od 3 dni słabo i naciąga go na wymioty. Idziemy na 13 do lekarza.

Maja, Ewelina zdrowia podwójnie dla Was i dzieci :kiss: :kiss:

Sami :kiss: Katy najważniejsze, że pije

Monia Ola maruda, zasypianie masakra, a śpi 30 min i znów marudzi bo niewyspana :dry:

Ja leżałam z Kamilem w szpitalu to była dziewczyna z dzieckiem, które miało 39-40 stopni przez ząbkowanie, leżeli tydzień w szpitalu :cheer: :ohmy:
Katy ale jak to jeszcze będzie trwało to może idź jeszcze raz do pediatry

Ta historia Bolka normalnie wstrząsająca :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #494224 przez maja1982
mala - no miejmy nadzieje ze Kamilek sie tym razem uratuje od antybiotyków!!trzymam kciuki :kiss:

ewelina - a jak Kinia??

12 lata 3 miesiąc temu #494228 przez monika1984lodz
Mała u Was widzę maraton z chorowaniem :(

Właśnie miaąłm zapytać ile Wasze dzieciaki piją??
Bo Emka ledwo 200 ml wypija w ciągu dnia :/ i zaczynam się martwić.
wodą pluje, soczk wypróbowąłm już wsyzstkie możliwe smaki, już nawet robię jej taką jak dla siebie herbate z cytryną i to ewentualnie napije się kilka łyków przez słomkę

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 3 miesiąc temu #494236 przez angie1713
Witam :)

U nas noc nie bardzo wstawałam do niej kilka razy ;)

Widzę że coś dużo tych chorowitków u nas dużo zdrówka dla małych i tych większych :kiss: :kiss: :kiss:

Majunia widać że saneczki ci się podobają :)

Monia Nadia mi dużo pije nawet czasami do litra a 200ml to na jeden raz.

Idę posprzątać i jakąś kawkę wypić :)

12 lata 3 miesiąc temu #494238 przez slowiczek
hmmm u mnie roznie, Nati zwykle wypija jedna butelke 360, czasami jej dolewam w trakcie dnia a czasem duzo mniej, z tym ze u nas to jeszcze kwestia tego ze ona podpija z cycka...wode chetnie pije, soki tez...a probowalas herbatki te takie dla dzieci? wiem ze maja duzo cukru ale Natalia wypilaby kazda ilosc ;) ,ale rzadko jej robie

12 lata 3 miesiąc temu #494239 przez angie1713
Monia zapomniałam jeszcze napisać że Nadia piję jak jest ciepła herbatka zimniej nie lubi i nie ruszy :)

12 lata 3 miesiąc temu #494240 przez maja1982
monia - lolek od jakiegoś czasu pije sporo!w wakacje pil więcej ale teraz jak zaczął sie sezon grzewczy to znowu bardzo dużo pije - bo jest sucho!!

kurcze nie wiem jakby ją zachęcić do picia?? :S

12 lata 3 miesiąc temu #494242 przez monika1984lodz
Sowiczku Emi ma dwie uubione herbatki te dzieciowe ale nawet na nie jest bunt jakiś.A co do cukru to w mojej herbacie z cytryną są trzy łyżeczki :P
wiecie ja się martwię bo ja to pij ejak głupia około 6-7 herbat dziennie i kawa jakaś nie wspomnę o soku czy wodzie- zalezy co mam pod ręką.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka