BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu #494392 przez monika1984lodz
Marta kurcze - :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #494405 przez Marta M
Monia nie jest źle, lubię swoją rodzinę i wiem że trudno rzucić wszystko i przyjechać..i cieszę się że jeżdża jak mają chwilę bo znaczy że nas lubią :):)

A i towarzystwo już mam, jeszcze tylko zacznie gadać i będzie super :)

12 lata 1 tydzień temu #494414 przez Marta M
Beti KOCHAM CIE :kiss: :kiss:

Był u mnie listonosz, ale niespodzianka :):):)

12 lata 1 tydzień temu #494417 przez slowiczek
jaka niespodzianka :) ?

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #494418 przez Marta M
Dostałam zdjęcia z Sulejowa i jeszcze coś :):)

12 lata 1 tydzień temu #494432 przez katy25
Sami troche "ożył" zjadł jogurtu waniliowego z łżeczki ale zupy juz nie chcial... ale je piers - to tyle i dobrze.

Pisałam Wam, ze na IP przebadali mi go dobrze i jest czysty. Tylko w pt miał taka wysoka temperature... teraz mu mierze i ma 36.8
jestem pewna ze to zeby - wczoraj przebieralam go z 5 razy cały mokry łaził tak sie slinił...
a dzis chociaz nie marudzi - jest spokojny ale chyba go juz tak nie boli?

wieczorem jestem umopwiona z ta babka po to lekarstwo na zeby - wysmaruje go na noc;)

ale jezeli jutro bedzie tak funkcjonowal to pojde z nim w sr do lekarza chociaz jestem mysli ze do srody bedzie lepiej szkoda tylko ze nie chce jesc...

co do tego co napisalam wczesniej:)
nie chodzilo mi ze ta dziewczyna byla normalna jak JA (bo dla niektorych moze wcale nie jestem normalna?;)) tylko oto, ze ona sama w sobie była wporzadku. Ja przeciez siedze w tym towarzystwie mieszanych par i widze jak dziewczyny robia z siebie debiliki - slepo zapatrzone w swoich arabskich mezow :ohmy: :unsure:

zreszta kiedys sama taka bylam... co dzis jest dla mnie nie do pomyslenia

a ta para była inna niz wszystkie dotad poznane. Pierwszy Arab, ktory krytycznie mowil o swoim kraju np przyznal ze Tunezja po rewolucji jest gorsza a ogolnie wszyscy powiedza inaczej. Oczywiscie to jest mydlenie oczu ale kto w tym nie siedzi to nie ma o tym zileonego pojecia. Przeciez media puscily fame ze "odwilż arabska" przyniosla same benefity co jest bzdurą - np. bezrobocie i tak ogromne na polnocy afryki poszlo jeszcze wyzej...

aaaaa politolog sie we mnie odezwał he he
niewazne - ważne ze mi sie podobali i mozna bylo z nimi madrze porozmawiac:) a nie tylko o pieluchach...
a co do podejscia do zycia mojego meza - ma zdrowe podejscie- spokojnie:) czasami mu odwala ale z reguly Bogu dziekuje ze trafilam na takiego Araba a nie na innego...

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #494648 przez Pyśkaaaa
hej :)
poczytałam Was dla wszystkich chorowitków ciocia wysyła buziaka :kiss: i zdrówka życzy

noc straszna Franek o 24 wyladował u Nas i skonczyło sie panadolem

ale mnie rozebrało mam zawalne gardło o jedzeniu nie ma mowy... cały dzien byłam u rodziców w tatmtym tyg nie doleczyłam i mam za swoje wrrrr.... jutro do lekarza ide jak nie przejdzie

ja nie słodzę herbaty,( chyba że z cukrem) kawe tak :)

ja za to jestem z tych ciepło lubnych ale moje chłopaki juz nie Franek hartowany od samego małego i przez to mamy grzejniki pozakręcane chłopaki zadowolone a ja mogę sie zawsze ubrać.. :)

Maja :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #494709 przez slowiczek
Pyska kuruj sie kuruj...:kiss:

ale mam ochote na szarloooootkeeeeee :S

12 lata 1 tydzień temu #494776 przez mgielka22
Hej ja zaraz koncze prace...
Buziak dla chorowitkow
Lila duzo nie ppije max 2 male butelki ale ma to po mnie:)
Pyskaaa na gardlo zrob moja miksture mi pomoglo i jiz na 2 dzien mialam noirmalne gardlo: mocna herbata +sok malinowy+ polowa cytryny+ 50ml spirytusu zobaczysz od razu ci pusci bo bbakterie wytlucze :)
Gosia ile mleka :P

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #494871 przez maja1982
Jestem :)

lolo spinka :) poweim wam ze moj synus jest mega dzielny :) zagilowany, kaszle, oczy zaszklone ale uśmiechnięty :) :blush:

marta - witaj w klubie :) Moj D jakąs godzinkę temu zadz. ze dopiero z biura wyszedł a jutro rano ma być gdzieś na śląsku wiec bezsensu zeby jechał do domu bo sie umęczy tylko a rano i tak musiałby wczesnie wyjechać !!dobrze ze juz coraz bliżej naszej przeprowadzki :) bo w tygodniu to czasami czuję sie jak samotna matka :dry:

katy - to dobrze ze Sami lepiej sie czuje :) i temp. nie ma :) lolek dzisiaj 36.7 a ja 35.6 :S

pyska - to cie dopadło :( kuruj sie kuruj!!

mgielka - moze i ja sobie zrobię twoją miksturę - tylko skąd ja wezmę spyrytus??? :S

ja czuje sie chyba lepiej :) zdrzemnęłam sie godzinke po połduniu :blush: dzięki mojej mamie :) :kiss:

teraz nafaszerowalam sie czosnkiem :)piej herbatę z cyrtynka i miodem :) i mam nadz. ze jutro obudzę sie zdrowa :) :laugh:.

12 lata 1 tydzień temu #494881 przez Marta M
Jestem i ja, ale jakoś tu wyjątkowo pusto...

My ze spaceru wróciłyśmy grubo po zachodzie słońca :) Maja zasnęła jakieś 10 minut temu a ja już wykąpciana czekam na serial :)

Maju już coraz bliżej do przeprowadzki, także już niedługo skończą się takie sytuacje :)

Ale chorowitków tutaj :(

12 lata 1 tydzień temu #494887 przez gosia2324
A ja nie dostalam zdjec :(

A Fifi lezy w szpitalu :(((((
Z krtania nie ma zartow :((( az mnie ciary przeszly ! Zdrowiej maluszku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #494890 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Hej ja zaraz koncze prace...
Buziak dla chorowitkow
Lila duzo nie ppije max 2 male butelki ale ma to po mnie:)
Pyskaaa na gardlo zrob moja miksture mi pomoglo i jiz na 2 dzien mialam noirmalne gardlo: mocna herbata +sok malinowy+ polowa cytryny+ 50ml spirytusu zobaczysz od razu ci pusci bo bbakterie wytlucze :)
Gosia ile mleka :P

24 litry na caly miesiac :P teraz to wiecej bo jeszcze Jagoda pije rano :)

12 lata 1 tydzień temu #494892 przez maja1982
biedny Fifi :(:(:( cos mi to nie pasowałało ze beti nic nie pisze :( wiedziała ze bedziemy sie martwić - ale teraz już wiemy czemu nie pisała :(

12 lata 1 tydzień temu #494896 przez mgielka22
O matko Fifik :kiss: :ohmy:

Wyobrazcie sobie jaka u mnie tragedia u mojej kolezanki z pracy maz z dziecmi zatruli sie czadem dzisiaj i leza u mnie wszpitalu masakra, strasza corka zemdlala a mezowi krecilo sie w glowie dzwoni do kolezanki naszej ze Marysia zemdlala a ona od razu budz Mala (ma 3 latka) i otwieraj okna przyjezdzajcie i on wyladowal na SORze a dziewczynki na dzieciecym zobaczcie jak w kilka minut mozna stracic cala rodzine dzieki bogu sie kapneli i uciekli szybko!!! Az nam sie nogi ugiely w pracy jak sie dowiedzielismy i to w chwili przyjecvia dyzuru akurat jak przyszlam...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka