- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A i towarzystwo już mam, jeszcze tylko zacznie gadać i będzie super
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Pisałam Wam, ze na IP przebadali mi go dobrze i jest czysty. Tylko w pt miał taka wysoka temperature... teraz mu mierze i ma 36.8
jestem pewna ze to zeby - wczoraj przebieralam go z 5 razy cały mokry łaził tak sie slinił...
a dzis chociaz nie marudzi - jest spokojny ale chyba go juz tak nie boli?
wieczorem jestem umopwiona z ta babka po to lekarstwo na zeby - wysmaruje go na noc;)
ale jezeli jutro bedzie tak funkcjonowal to pojde z nim w sr do lekarza chociaz jestem mysli ze do srody bedzie lepiej szkoda tylko ze nie chce jesc...
co do tego co napisalam wczesniej:)
nie chodzilo mi ze ta dziewczyna byla normalna jak JA (bo dla niektorych moze wcale nie jestem normalna?) tylko oto, ze ona sama w sobie była wporzadku. Ja przeciez siedze w tym towarzystwie mieszanych par i widze jak dziewczyny robia z siebie debiliki - slepo zapatrzone w swoich arabskich mezow
zreszta kiedys sama taka bylam... co dzis jest dla mnie nie do pomyslenia
a ta para była inna niz wszystkie dotad poznane. Pierwszy Arab, ktory krytycznie mowil o swoim kraju np przyznal ze Tunezja po rewolucji jest gorsza a ogolnie wszyscy powiedza inaczej. Oczywiscie to jest mydlenie oczu ale kto w tym nie siedzi to nie ma o tym zileonego pojecia. Przeciez media puscily fame ze "odwilż arabska" przyniosla same benefity co jest bzdurą - np. bezrobocie i tak ogromne na polnocy afryki poszlo jeszcze wyzej...
aaaaa politolog sie we mnie odezwał he he
niewazne - ważne ze mi sie podobali i mozna bylo z nimi madrze porozmawiac:) a nie tylko o pieluchach...
a co do podejscia do zycia mojego meza - ma zdrowe podejscie- spokojnie:) czasami mu odwala ale z reguly Bogu dziekuje ze trafilam na takiego Araba a nie na innego...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poczytałam Was dla wszystkich chorowitków ciocia wysyła buziaka i zdrówka życzy
noc straszna Franek o 24 wyladował u Nas i skonczyło sie panadolem
ale mnie rozebrało mam zawalne gardło o jedzeniu nie ma mowy... cały dzien byłam u rodziców w tatmtym tyg nie doleczyłam i mam za swoje wrrrr.... jutro do lekarza ide jak nie przejdzie
ja nie słodzę herbaty,( chyba że z cukrem) kawe tak
ja za to jestem z tych ciepło lubnych ale moje chłopaki juz nie Franek hartowany od samego małego i przez to mamy grzejniki pozakręcane chłopaki zadowolone a ja mogę sie zawsze ubrać..
Maja
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziak dla chorowitkow
Lila duzo nie ppije max 2 male butelki ale ma to po mnie:)
Pyskaaa na gardlo zrob moja miksture mi pomoglo i jiz na 2 dzien mialam noirmalne gardlo: mocna herbata +sok malinowy+ polowa cytryny+ 50ml spirytusu zobaczysz od razu ci pusci bo bbakterie wytlucze
Gosia ile mleka
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lolo spinka poweim wam ze moj synus jest mega dzielny zagilowany, kaszle, oczy zaszklone ale uśmiechnięty
marta - witaj w klubie Moj D jakąs godzinkę temu zadz. ze dopiero z biura wyszedł a jutro rano ma być gdzieś na śląsku wiec bezsensu zeby jechał do domu bo sie umęczy tylko a rano i tak musiałby wczesnie wyjechać !!dobrze ze juz coraz bliżej naszej przeprowadzki bo w tygodniu to czasami czuję sie jak samotna matka
katy - to dobrze ze Sami lepiej sie czuje i temp. nie ma lolek dzisiaj 36.7 a ja 35.6
pyska - to cie dopadło kuruj sie kuruj!!
mgielka - moze i ja sobie zrobię twoją miksturę - tylko skąd ja wezmę spyrytus???
ja czuje sie chyba lepiej zdrzemnęłam sie godzinke po połduniu dzięki mojej mamie
teraz nafaszerowalam sie czosnkiem :)piej herbatę z cyrtynka i miodem i mam nadz. ze jutro obudzę sie zdrowa .
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My ze spaceru wróciłyśmy grubo po zachodzie słońca Maja zasnęła jakieś 10 minut temu a ja już wykąpciana czekam na serial
Maju już coraz bliżej do przeprowadzki, także już niedługo skończą się takie sytuacje
Ale chorowitków tutaj
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
A Fifi lezy w szpitalu ((((
Z krtania nie ma zartow (( az mnie ciary przeszly ! Zdrowiej maluszku
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Hej ja zaraz koncze prace...
Buziak dla chorowitkow
Lila duzo nie ppije max 2 male butelki ale ma to po mnie:)
Pyskaaa na gardlo zrob moja miksture mi pomoglo i jiz na 2 dzien mialam noirmalne gardlo: mocna herbata +sok malinowy+ polowa cytryny+ 50ml spirytusu zobaczysz od razu ci pusci bo bbakterie wytlucze
Gosia ile mleka
24 litry na caly miesiac teraz to wiecej bo jeszcze Jagoda pije rano
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyobrazcie sobie jaka u mnie tragedia u mojej kolezanki z pracy maz z dziecmi zatruli sie czadem dzisiaj i leza u mnie wszpitalu masakra, strasza corka zemdlala a mezowi krecilo sie w glowie dzwoni do kolezanki naszej ze Marysia zemdlala a ona od razu budz Mala (ma 3 latka) i otwieraj okna przyjezdzajcie i on wyladowal na SORze a dziewczynki na dzieciecym zobaczcie jak w kilka minut mozna stracic cala rodzine dzieki bogu sie kapneli i uciekli szybko!!! Az nam sie nogi ugiely w pracy jak sie dowiedzielismy i to w chwili przyjecvia dyzuru akurat jak przyszlam...