BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #494996 przez gosia2324
Mała napisał:

Za szybko nam te dzieci rosną, za szybko

zgadzam sie :blush: :blush: Jogo jeszcze co dzien cos nowego powie, jak ja zapytam jaka jest duza to mowi TAKAAAA, a jak klapie KUbe po plecach to mowi klep klep :) a i jeszcze glaszcze sie i mowi moja :woohoo: :woohoo: :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #494998 przez maja1982
no dokladnie nasze dzieci to dzieci XXI wieku :) lolek rano mi pokazuje na tel i pokazuje paluszkiem jak sie zdjęcia przesuwa :) i znajudje sobie swoje ulubione zdjęcia z tatą albo jak je :):):)

wszystkie mamy bardzo fajne i mądre dzieciaki :):):) i mamy sie czym chwalić :):):)

12 lata 4 miesiąc temu #495001 przez gosia2324
beti napisał:

Czesc kochane,
Poszlam do pracy a o 12 dzwoni M że Filip się dusi, kazalam mu isc do zimna i wezwac pogotowie, dobrze że mialam spotkanie jakies 3km od domu to szybko dojechalam... No i już karetka pojechalam do szpitala... Saturacja slaba, RTG i krew ok na szczescie, dostajemy duze dawki lekow i czekamy co bedzie jutro... Strachu się najadlam. M panikowal, musial leki na uspokojenie brac bo jest do tego cisnieniowcem... Ehhh... Powiem jedno: a nie mowilam!!!??? Matka zawsze to czuje...

Niestety ale wiem o czym mowisz :((((( az mnie ciary przeszly :(

12 lata 4 miesiąc temu #495002 przez Marta M
Beti gosia nam doniosła co u Was i się strasznie martwimy...3majcie się i miejmy nadzieję że szybko Fifikowi przejdzie po lekach..

12 lata 4 miesiąc temu #495003 przez Mała
Beti kochana trzymajcie się. Ucałuj Filipka. Już teraz się nim zajmą i będzie bezpieczny. A matka ma intuicję, ja już nie raz się przekonałam

12 lata 4 miesiąc temu #495005 przez maja1982
beti - bedzie dobrze!!:) zdrówka dla naszego Fifiego i dla was siłek!! :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #495006 przez slowiczek
Natalia też kocha muzykę, u niej w pokoju cały czas coś leci, tylko dziecięcego, zamówiłam dla niej ostatnio kolejną płytę, ustukałam trochę punktów na Paybacku więc mam za darmo :silly:

a dziś szał robiło :

, nawściekałyśmy się z Natalią, że aż byłam spocona a Natalia piszczała z radości

12 lata 4 miesiąc temu #495008 przez Mała
U nas też ciągle muzyka, ale o zgrozo ja muszę śpiewać :dry: i wyjemy wszyscy, a Ola jeszcze tańczy

12 lata 4 miesiąc temu #495010 przez gosia2324
Mała napisał:

U nas też ciągle muzyka, ale o zgrozo ja muszę śpiewać :dry: i wyjemy wszyscy, a Ola jeszcze tańczy

usmarkalam sie :woohoo: :woohoo: :woohoo:

12 lata 4 miesiąc temu #495012 przez mgielka22
Slowiczku ona ma nowy piec gazowy i wlasnie z czujnikami ktore powinny po wlaczeniu sie zablokowac przy wydalaniu spalin a tu dupa nic!!! Wiec gowno te czujki daja!!!

Beti matko :( oby szybko wrocil do zdrowia Fifus :kiss:

Heh a ja wczoraj spakowalam trxhe rzeczy i wiekszosc ksiazek z regalu a Lili wlazla na regal i sobie siedziala :D ostatnio podeszla lozka i mowi: what the fffff.... (tl: what the fuck) nie wiem skad dzieciaki maja pomysly :P albo idzie do daisy i sie do niej przytula :D w ogole aka przytulalska sie zrobila i calusna w koncu :P

Slowiczku qrcze szybka masz corke nie bedzi emiala problemu z podrywem :P uwiedzie kazdego przystojniaka :D

12 lata 4 miesiąc temu #495013 przez gosia2324
Beti, duzo masz dzieci na sali? masz na czym spac ?
DObrze ze jestescie w szpitalu, tak bezpieczniej :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #495021 przez slowiczek
Mgiełka, najlepiej to w ogóle nie mieć piecyka gazowego...

Beti współczuję wam bardzo :( :( :( oby szybko się poprawiło

u nas na mówienie w najbliższym czasie się nie zanosi, Nati buzia się nie zamyka ale ona trajkocze po swojemu, no chyba, że kiedyś mnie zaskoczy :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #495025 przez mgielka22
Slwoiczku to stare bloki i ogrzewanie we wlasnym zakresie :/

12 lata 4 miesiąc temu #495026 przez iwonaNAVI
Jestem podczytuje

Fifi jej szpital o nie :(

wiecie co mi sie dzis przytrafilo snilo mi sie w nocy ze parkowalam samochod i mialam skasowany przod czy tyl juz nie pamietam ani nie wiem z kogo winy
i jak dzis wracalam z pracy niedaleko mojego domu wyjechal mi taki bus i to na tyle ze musialam odbic na pobocze ...matko jak ja sie przestraszylam ...ale na szczescie nie jechalam szybko i jakos widzialam jego dziwne "podchody" chyba myslal ze zdazy idiota jeden !!!

Jejku ile chorowitkow sie porobilo...niech ta zima sie juz konczy

12 lata 4 miesiąc temu #495030 przez beti
Gosia, jestesmy na wyremontowanym oddziale, bardzo ladnym i czystym, oprocz nas jest 1 dzieciaczek, Mati 18 miesiecy i chlopaki jak się lepiej poczuli to robili niezla rozrube ;P a jego mama Marta ma jeszcze coreczke 5,5 lat i jest podwojna wdowa, najpierw zmarl tata Karolinki a potem zwiazala się z kims i powstal Mati a jego tata zginal w wypadku... Nieszczescia naprawdę chodza po ludziach :(((

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka