BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 6 dni temu #505386 przez Mała
Witam.
Mój dzieć już śpi, a chodzi o 10:30, ciekawe co się szykuje :dry: Mnie jest mega zimno, oby to tylko objaw@, a nie jakaś czyhająca infekcja.
Matko ale marudnie zaczęłam :S

Smerfetka ja pamiętam, Leo jakie ma włoski, śliczny chłopczyk. Gratuluję fasolki :)

Monia ja cały czas myślę o tej mamie bliźniąt :(

Natalka dusza towarzystwa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 dni temu #505389 przez Pyśkaaaa
i ja żałuję że preczytałam....:(
nie potrafie tego zrozumieć...
wiecie co my jesteśmy prawdziwymi szczęsciarami....

12 lata 6 dni temu #505391 przez Mała
Pyśkaaa jesteśmy szczęściarami i nasze dzieci też :)

Jak Franio co laryngolog powiedział, jak wysypka?

12 lata 6 dni temu #505403 przez Pyśkaaaa
no właśnie chcialam was zapytac o te 3 dniowke jak ona wygladała i po jakim czasie zeszła? bo u nas blednie delikatnie

a laryngolog powiedziala że jakoś tragedii tam nie ma delikatnie czerwone....

12 lata 6 dni temu #505407 przez Mała
Pyśkaaa z tego co ja pamiętam, to przez 2,5 dnia straszna gorączka, trudna do zbicia 39 stopni. Potem wysypka, która zeszła chyba po 2 dniach. Wysypka drobna na całym ciele.

12 lata 6 dni temu #505418 przez Pyśkaaaa
no to on tak miał do tego katar kaszel czerwone ucho pediatra mowiła że mogło wszystko na raz sie nałożyc

12 lata 6 dni temu #505425 przez ewelinaa
Hej :)

Ja dziś zostałam w domu, całą noc prawie nie spałam tylko kaszlałam :dry: Moja mama ma dziś wolne, weźmie na trochę Kingę, a ja ogarnę mieszkanie.

Czytałam to cała Mała wkleiła :( :( i obiecuję sobie, że już więcej nie będę czytała takich historii, bo załamać się można.

Wczoraj dostałam paczkę z kombinezonem i innymi "akcesoriami" zimowymi do chrztu dla Klary - taki malutki ten kombinezon się wydaje, aż dziwnie było myśleć, że rok temu to i Kinga by się do niego zmieściła :lol:

Pyśka dużo zdrówka dla Frania :kiss:
Mała jakiego masz fajnego Mikołaja :lol: :kiss:

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #505477 przez maja1982
Dz. dobry weekendowo:)

Mikołajkowy Kamilku :kiss:

mała - smutna ta historia strasznie :(

słowiczek - to dobrze ze Natalcia taka owarzyska :) lolek jak jestem ja albo D w pobliżu to nie bardzo chce iśc do kogoś innego :S tzn nie zawsze ale raczej preferuje nas ;)

wczorajszy Leoś :) smerfetka gratulacje fasolinki :)

pyska - biedny Franio :( u nas przy trzydniowce b.wysoka gorączka a po 3 dniach wysypka

ewelinka - zdrówka :kiss: to Cie też długo męczy mi na szczęście przeszło tfu tfu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ide zrobię sobie kawkę, zjem drożdżówkę i mykam pakować prezenty :woohoo:

dziewczynki to co dzis koniec naszego forum??koniec świata ma być ;)

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #505491 przez Sylwia26081982
Gosia mala dzieki za propozycje coś rozważę :)

mala nie czytam tych smutnych historii bo później mam obawy i filmy sobie kręce ale domyslam sie co tam pisze i macie racje dziewczyny ze jestesmy wielkimi szczęściarami i nasze dzieciaczki też.
Poza tym piękna choineczka i cóż zaa odstojny Mikołaj :)

Smerfetka ja tutaj nowa, jak byłam w ciąży z synkiem to jakos nie wchodziłam w dyskusje , a teraz nastepna dzidzia , termin na Maj , juz nie moge sie doczekać :) Śliczny Synuś :kiss:

Uciekam cos porobic bo lenistwo mnie straszne ogarnia .. Buziaki dla wszystkich dzieciaczków : :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 dni temu #505499 przez fanka
jestem i ja
melduję, że od wczoraj na urlopie i najprawdopodobniej do nowego Roku :-) ale istnieje ryzyko, że jak będzie nawał pracy to 27-28.12 będę musiała isć ale to i tak luz, tyleee dni wolnego ;-)
smerfetka pamiętamy i witamy spowrotem- leo cudny chłopczyk i włosku śliczne, no i gratulacje maleństwa :-)
kamil ale z Ciebie mikołaj super, a Gosia ma racje, strasznie wydoroślał, Mała- z twojego synusia juz się poważny kawaler robi :-)
moje dziecko śpi a ja robię porządki (czyt. pije kawę i piszę na forum) ;-)
idę zaraz robić obiad- dziś u mnie naleśniki ze szpinakiem według przepisu którejś z Was ale nie pamiętam której :-(
i muszę zacząć pakowanie prezentów- uwielbiam tooo, kupiłam drobiazgi bo mam dużo tych prezentów do oblecenia i zbankrótowałabym kupując każdemu jakis wypoaśny prezent ale luczy się gest i zawsze to miłe coś znaleźć pod choinką dla siebie :-)

12 lata 6 dni temu #505501 przez Pyśkaaaa
ja przez te histrie nie pochwaliłam Kalika Mikolaja Buziak :kiss:
Smerfetka ja Cie kojarzę a leon sliczny chłopczyc kudłacz jak Franek :P

wiecie tych krostek na ciele nie ma już ale buxka nadal skropkowana

Maja ale się ciesze że się wprowadzacie niedługo :) w końcu bedziecie razem

Fanka brakuje nam tu Cie
A gdzie znowu Pati sie podziała?

a ja tez pije kawke i lece zapłacic za prawko potem zrobie lkier prezentowy polukruje pierniczki :)

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #505507 przez fanka
Pysia :kiss: dziękuję
jak zafasolkuje ponownie to będzie mnie znów więcej ;-)
idę szykowac obiad bo produkty dojechały ;-)

12 lata 6 dni temu #505521 przez Agusia83
Dziewczynki i ja jestem...Emi zasnela o 11..a ja tak dlugo Was podczytywalam...
niestety nie zdarzylam przeczytac adnotacji Male :bym ze Sylwia nie patrzyla...tak wiec ryczalam i rycze nadal....Dziewczyny, my to jestesmy krolowymi szczescia, ze mamy nasze maluchy...
Emisia jakos znosi zastrzyki, oczywiscie bardzo placze, ale przez chwile i po kilku minutach jest skora do zabawy. ja dzis bylam u lekarza...mam zarzywac kolejny specyfik...niestety u mnie tak moze byc...dr powiedziala, ze mam cholerstwo, ktore ciezko zwalczyc.

Pyskaa, jesli chodzi o 3 dniowke, to Emi miala chyba nawet 4 dni goraczki, takiej do 39 stopni, a nawet powyzej...i po tych 4 dniach dostala wysypke...ktora sie nasilala..ale potem juz szybko schodzila.

Fanka, ciesze sie, ze masz urlop :lol: Oby do konca roku!

Smerfetka, ja Ciebie pamietam :lol: Syneczka masz cudownego...przystojniak :silly:

Kamil Malej to juz duzy chlopak...Boze, jak te dzieci szybko rosna :lol: Mikolaj z niego bardzo uroczy :woohoo:

Super, ze natusia sie nikogo nie boi i jest dusza towarzystwa :lol:

Beti, Ty to w ogole jestes bardzo ladna kobieta, wiec niezaleznie od fryzury i koloru wlosow na pewno wygladasz swietnie :lol: Bo jak to sie mowi "ladnemu we wszystkim ladnie" :woohoo:

Musze poszukac jakiegos dobrego przepisu na piernik...a moze Wy cos macie?

12 lata 6 dni temu #505523 przez gosia2324
CZesc :)

Leo jakis ty pieknotek :kiss: :kiss: :kiss: Zakochalam sie !

12 lata 6 dni temu #505526 przez maja1982
a i zapomniałam napisać - słowiczku możemy sobie podać wysuszone na wiór dłonie :( jak dla mnie też tylko tłuste specyfiki :dry:

agusia - kuruj sie jak najszybciej :) :kiss:

pyska - no do wyprowadzki jeszcze daleko :( a z wielu względów byłoby dobrze już tam mieszkać ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka