BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #505537 przez gosia2324
Maja, to bedziesz dojezdzala do pracy?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #505548 przez maja1982
gosia2324 napisał:

Maja, to bedziesz dojezdzala do pracy?

nie Gosiu, na szczęście oni są elastyczni :) powiedziałam ze dopóki nie znajdę niani lub żłobka to będę pracowała w domu! :)

12 lata 4 miesiąc temu #505559 przez ewelinaa
Gosia chyba kiedyś podawałaś przepis na strogonowa, możesz podać jeszcze raz :) bo mam na niego ochotę :P

12 lata 4 miesiąc temu #505595 przez Pyśkaaaa
maja1982 napisał:

a i zapomniałam napisać - słowiczku możemy sobie podać wysuszone na wiór dłonie :( jak dla mnie też tylko tłuste specyfiki :dry:

agusia - kuruj sie jak najszybciej :) :kiss:

pyska - no do wyprowadzki jeszcze daleko :( a z wielu względów byłoby dobrze już tam mieszkać ;)

i ja z wami tez do krwi mi popekały a dzis to juz całkiem -15 na dworze niby nosi sie te rekaiwczki ale dupa

12 lata 4 miesiąc temu #505622 przez gosia2324
ewelinaa napisał:

Gosia chyba kiedyś podawałaś przepis na strogonowa, możesz podać jeszcze raz :) bo mam na niego ochotę :P

ok 1 kg miesa ( szynka, lopatka) podsmażona na oleju żeby pory sie zamknely,
ok 0,30kg boczku, 4-5 ogorkow kiszonych ( w kostke), 2 platy papryki konserwowej (w kostke)
0,5 kd peczarek, zupa borowikowa,lisc laurowy, lyzka musztardy(ostrej), pol sloiczka oncentratu pomidorowego, ja daje jeszcze kukurydze,

12 lata 4 miesiąc temu #505643 przez mgielka22
Hej ja po nocce, oczywiscie jak bylam to musialammiec przyjecie baby po alkoholu ze az zygala krwia no masakra i toczylismy jej krew i osocze masakra takim ludziom nie powinno sie pomagac niedosc ze strata kasy na krew to i tak dalej wyjdzi ei bedzie chlala a jej maz dzwoni chyba byl tez pijany i sie pytal czy jest sens przyjezdzac??? No patologia na patologi i zamiast miec luz na swieta to bedzie zapierdziel :dry:

Mala a mi sie nei wyswietla ta historia...moze to i dobrze...

Monia padla z tym arabem normalnie :D

Smerfetka ja Ciebie pamietam :D

Czekam na M i jedziemy na nowe mieszkanko :D

Gosia kupila niania mi ten przecier Lilka zjadla 3 lyzeczki i nie chciala... nie wiem co sie jej poprzestawialo dobrze ze chociaz jogurty owocowe chce jesc...

12 lata 4 miesiąc temu #505737 przez gosia2324
Przyszly mi dzis, POLECAM wykonanie superowe !!!

allegro.pl/foto-kalendarz-a3-wpisz-wlasn...rta-i2817567885.html

12 lata 4 miesiąc temu #505775 przez Agusia83
A my juz po 6 zastrzyku....Emi jak slyszy dzwiek domofonu zaczyna sie bac, a jak widzi pielegniarke zaczyna plakac:(..teraz jest jakas osowiala i caly cas musze ja miec na kolanach lub rekach...a akurt pieczemy pierniczka

12 lata 4 miesiąc temu #505776 przez gosia2324
A nie dalo sie zastapic antybiotykiem ?
Biedna Emi, zastrzyki sa okropne:(

12 lata 4 miesiąc temu #505779 przez Agusia83
Gosia, to jest antybiotyk, ale w zastrzykach...Emi nie lubi lykac syropkow...oszukiwalam ja jak moglam..wiem, ze zastrzyki sa straszne, ale przynajmniej wiem, ze dostanie odpowiednia dawke i nie podrazni sobie zoladka i watroby,.,

az dziw ale wlasnie usnela mi na kolanach...przy koledach mini mini...

12 lata 4 miesiąc temu #505794 przez Sylwia26081982
Biedna Emi, strasznie mi jej szkoda..nie ma nic gorszego od płaczących i bezradnych dzieciaczków.

gosia super ten kalendarz i niedrogi. Jak będe w styczniu w Polsce to sobie zamówie.

12 lata 4 miesiąc temu #505795 przez slowiczek
biedna Emilka :( oby szybko wrocila do zdrowia!

12 lata 4 miesiąc temu #505798 przez Pyśkaaaa
Agusia wiem o co chodzi franek pierwsze 2 dawki lekow przyjął ok a nastepne na siłe wciskalismy... co prawda nie wypluwał ale płacz był mega....i tak samo z oczyszczaniem noska jest

wogole to po tej chorobie musze moje dziecko naprowadzic na normalne tory spania bo spał mi do 11-12 a teraz od 2 dni bryka do 22.... więc dzis pobudka o 8 była drzemka w normalnej godzine i mam nadzieje że jak go połozymy o 19 spac nie potraktuje jak drzemki jak przez ostatnie 2 dni :)

12 lata 4 miesiąc temu #505827 przez Agusia83
Biedne te nasze maluszki..tyle sie musza wycierpiec...rozreguluja sie...a pozniej nie wiedza o co nam rodzicom chodzi...

Emi spi...kurcze, czy to juz na noc? Pieluszki nie ma zmienionej...to, ze nie umyta buzia i raczki nieszkodzi...ale nawet sie nie obudzila jak mikser wlaczylam..
Tym sposobem piernik juz sie piecze...oby wyszedl smaczny...bo w tamtym roku mozna bylo rzucac nim o sciane a i tak by sie nie rozwalil :silly:

Jak to jest z tymi zebami? Emilke tak musza swedziec dziasla, ze juz nie wie co robic...wyobrazcie sobie, ze praktycznie gdy mam ja na rekach, a ona sie do mnie przytula, to po to by mnie ugryzc...boli jak chol...a...a jak idzie spac, musi postac w lozeczku po to by szczebelki pogryzc...zele nie pomagaj...kurcze, co robic?Do 2 roku zycia wychodza wszystkie zeby?

12 lata 4 miesiąc temu #505851 przez gosia2324
Moje dzieci spia,m szykuje kolacje,
Co tu taka cisza????
Wyjechałyście na swieta czy pieczecie placki?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka