- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś brzuszek mmmmm, piękniutki:)
Monia i ja z chęcią kupię taką torebkę od Ciebie
Loluś gratulacje, ale postęp z tym wołaniem, wow
mgiełka brałam i biore dalej trillac, dziękuje za oferte, jak nie zwalcze tymi specyfikami co polecałyście to się zgłoszę, chyba że wcześniej pódę do gina bo tak mi już podchodzi..
Mała dzięki za radę
A my dwa razy do Chorwacji jechaliśmy w ciemno, stali z tabliczkami przy drodze i fajnie bo widzisz na miejscu co i jak, ale z dzieckiem jednak nie polecam takiego sposobu
Jogo brawo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie najpierw była T z Kasią kilka dni, potem moja mama, dziś pojechała,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moja Maja to mała księżniczka, chodzi w koralach, moicj kapciach, przegląda się w lustrze, poprawia włosy i co lepsze dzisiaj pierwszy raz pokazała mi że nie założy tego co ja chcę jej ubrać, zakładam jej złotą kurtkę a ona się wyrywa i płacze i nie sposób jej ubrać co nie podobne do niej, w końcu pytam nie chcesz tej kurtki? Ona że nie, pytam a tą szarą? Ona że tak i dała się od razu do szarej ubrać! Cwaniak mały
I choć nie mówi za dużo to taka mądra, nauczyłyśmy ją z babcią jak wygląda literka B i literka R, teraz jest w trakcie uczenia A i O To te literki z puzzli piankowych, jak pytam jaka to literka odpowiada albo jak mówię przynieś taką literkę to przynosi Na R mówi H takie krteniowe co podobnie brzmi jak R
I ma fazę na chodzenie po domu i pokazywanie palcem rzeczy i na moje rzeczy mówi MAMA, na męża rzeczy TATA, tak samo BABA
Co by Wam tu więcej streścić? Bo osttnio tylko o chorobie...@ dalej nie mam, ale to pewnie przez choroby...na górze idzie robota choć wolno bardzo..
i chyba tyle, idę spać
Wybaczam jak nie przeczytacie tych wypocin
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Marta,oświadczam,ze wszystko przeczytalam Maja to mała modelka,która juz chce decydować od którego projektanta ubierze ciuchy.
Nocka nawet nawet..ale przez chrapanie męża Emi budzila sie 3razy. Na szczescie sam ja usypial.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale z metoda mojego gina przegielas
Moje dzieci siedza razem w pokoju i graja w piotrusia kto znajdzie smoka, zaklada cos na siebie
Fajnie ze juz cos razem robia
Miłego dnia
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Ja tylko wpadłam Wam powiedzieć, że jedziemy na tydzień do rodziców i może mnie nie być. Tak żebyście się nie martwiły, że zniknęłam. Juz tęsknię,
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noc mialam tragiczna Lilka budzila sie non stop z takim ryk,iem ze mialam serdecznie dosc nie dawalo sie jej uspokoic o 5 stwierdzila ze nei bedzie spac i co podzialalo??? M wlaczyl jej TV i siedziala cicho jak truska no masakra z tym dzieckiem nie wiem co jej odbija...wczoraj sie nauczyla nasladowac koze a powtarzac nie chce...gada po swojemu i tyle i dalej nei rozumie ze czegos nei wolno...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mgiełka współczuję nocki
Aguś mój P. też dziś chrapał co rzadko mu się zdarza ale nie mogłam przez to spać. Szczypałam go, kopałam pod kołdrą ale nic nie pomagało, ani drgnął. I tak pół godziny. Próbowałam zasnąć pod kołdrą ale tam było zbyt duszno W końcu ścisnęłam mu nos i po chwili zerwał się co się dzieje Uraczyłam go wiązanką słowną i się uspokoił
Mała będziemy tęknić, wracaj szybko
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki gosiu
Mój mąż dziś dzwoni z Niemiec czy kupić wózek Chicco Lite Way Stroller, tanio więc powiedziałam niech kupi i kupił, ależ jestem ciekawa jaki jest...ma może któraś ten wózek??
Dawno chyba Majci nie wstawiałam i chciałam Wam pokazać ale na wszystkich jest zamazana bo tyle się wierci, jedyne ok to z moim bratem a wujek się chyba nie obrazi że go pokazuje...i wiecie że tą bluzeczkę co Maja ma na sobie nosi ją od drugiego miesiąca życia? Najpierw sukienka, potem bluzeczka teraz tunika 3/4 rękawka...hihi..
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
MArta padłam z metody ginka hahah
Maja mała modnisia i wieszże dałaś mi do myślenia- bo Emi ostatnio tak walczy jak ją ubieram,że może i ona nie chce już kurtki w kropeczki tylko czerwoną hm...
Smerfetka hihi ja mojemu jak chrapie to daje kuksańca łokciem w żebra zawsze działą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia ja poproszę zdjecie jak już dzieci skończą grę chce zobaczyc kto ile warstw ma na sobie
Co do wakacji- to my byliśmy kilka lat temu w Tunezji- najpiękniejsze wakacje w moim życiu.
ale uwiebiam też polskie może - ma swój urok i na pewno wybierzemy się z Emi
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A z historii sukienko-bluzko-tuniki to się usmiałam nie ma jak uniwersalny ciuch
Ps. Przystojnego masz brata
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa