BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 10 miesiąc temu #582296 przez kasia79
Marta ślicznie, zazdroszczę wam tego Krakowa, kocham Kraków, a tak rzadko tam bywamy :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #582321 przez pati-m
Marta M napisał:

Witajcie :)

Dziś pobudka o 6:50, przywitała nas dwudniowa kupa, ogrooomna, zrobiłam sos tatarski,

Marta - nie pytam z czego ten sos tatarski, bo z kontekstu zdania widać, hihihi :P
A zdjęcia piękne :) Ach, kiedy my wydziemy na taki spacerek :S

mgiełka - jak Lili?
pyska - jak Franio?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582335 przez Marta M
Siostra się opala pod domem w samym podkoszulku ;) Maja biega po ogródku a ja wróciłam robić obiadek...

Aguś dostała te farbki ale na nich jest napisane że są spieralne i zmywalne, poza tym siedzimy przy niej kiedy się nimi bawi bo strach ją zostawić samą że mi wszystko zamaluje...ale do buzi już nie wkłada od pewnego czasu :)

Aguś kto ma bliżej to mu się ciężej wybrać ;) Mam nadzieje że uda Wam się jeszcze przed czerwcem zabrać Emi w to magiczne miejsce :)

Pati haha, no tak jest jak pisze się chaotycznie, hihih :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582405 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Siedział tak i kombinował z S. prze prawie godzinę :cheer: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #582424 przez mgielka22
Pati to super ze Kacperek bez goraczki oby tak dalej :D
Lila gada lata i w ogole nei zachowuje sie jakby chora byla :) kaszle tylko ale naszczescie normalnie a nie szczekajaco wlasnei mi ja wysypalo jak jej dalalm jogurt z jogobelli kiwowy ale dalam jej clemastin wiec zejdzie szybko ;)

No zdjecia przeswietne wlasnie musze kupic takie farbki :)

11 lata 10 miesiąc temu #582429 przez pati-m
mgielka - a nie ma Lili inhalacji na ten szczekający kaszel? To krtań była czy jak? Co powiedział lekarz jak byłaś?
My co prawda antybiotyk odrzuciliśmy, ale mamy zastrzyki i onhalacje bo kaszel jeszcze został, tylko zamiast pulmicortu mamy mucosolvan do inhalacji.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582454 przez gosia2324
Witam :)

Maja jak ja Ci Słonko zazdroszcze tego spacerku po Krakowie :blush: :blush: :blush: :blush: :blink:

KAcperek, maly majsterkowicz :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale dziś ciepełko :) Okno w kuchni sobie umyłam bo juz nic przez nie nie było widac :cheer: :unsure: :silly:

Beri Jogo chyba tęskni za filipem bo chodzi i po mieszkaniu i woła Fipit nie ma, Koniec :blush: :woohoo:

Slowiczku Jagoda u mojej mamy przewróciła sie na kolumnę i rozciela lekko policzek ( bez krwi sie obeszło) ale blizne leciutką ma :(

11 lata 10 miesiąc temu #582776 przez Marta M

Ode mnie właśnie poszedł uczeń i mam chwilę bo Maja z ciocią i tatą jeszcze nie wrócili z zakupów :)

11 lata 10 miesiąc temu #582797 przez iwonaNAVI
jestem i ja po 10 godz w pracy z 32 dzieci...ech bylo ciezko ale jakos minelo...zabralam dzisiaj dzieci na mecz gimnazjalistow siedzieli na tych krzeselkach dumni i wpatrzeni w te grajace dzieci jakby to jakies gwiazdy football'u byly :P

widzialam Majeczke artystke i z rodzicami i nowym wozkiem :)

Nunka artystycznie zdobiaca swoje krzesleko do karmienia :P

Kacpero z tata widac ze maly majsterkowicz rosnie :)

11 lata 10 miesiąc temu #582877 przez Mała
Marta ale mieliście super wycieczkę :lol: Jaka kolorowa malarka z Mai :lol:

Kacperek godzinę siedziałeś z tatą :cheer: Olę to chyba by trzeba było gwoździami przybić do podłogi, a to może z 10 min by dało radę :S

Wczoraj dałam Oli trochę zupy z nabiałem i dziś ma brzydkie policzki, zwymiotowała mi. Tylko nie wiem czy to wiązać z reakcją alergiczną? Jak myślicie na drugi dzień dopiero mogły wystąpić objawy?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582883 przez beti
gosia2324 napisał:

Beri Jogo chyba tęskni za filipem bo chodzi i po mieszkaniu i woła Fipit nie ma, Koniec :blush: :woohoo:

To trzeba im jak najszybciej umożliwić spotkanie żeby się nie zatęsknili na śmierć ;)

A ja witam,
Fifi ma zapalenie oskrzeli :( jakiś wiruch cholerny :( całą noc dziś bardzo kaszlał i wymiotował od kaszlu :( biedaczek malutki kochany...

Ale mamy też sukces, wiem pewnie mnie wyśmiejecie bo Wy już macie dawno to za sobą, aleeeee Fifi dziś o 5:50 poderwał się z łóżka i krzyknął PUPA (KUPA) więc ja go szybko porwałam na ręce i w ten oto sposób mieliśmy pierwszą kupę w nocniku :D :D ale wiecie co po nim naprawdę nie widać, kiedy robi...kompletnie nic a nic...

Majusia w farbkach, super :D

Kacpi majsterkowicz, Fifi też uwielbia, potrafi godzinę wkręcać dziecięcą wkrętarką śrubki i wbijać gwoździe młotkiem :)

11 lata 10 miesiąc temu #582892 przez gosia2324

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582901 przez beti
taaaa...a po co Ci kurs gotowania??? Po najmniejszej linii oporu idź jak ja i z głowy :)

A co do daty to my bardziej dyspozycyjni od Was ;)

Ale tu dziś cichooo...jakby weekend był...

11 lata 10 miesiąc temu #582911 przez monika1984lodz
Dobry wieczór

Majeczka jaka piękna kolorowa :D i spacer cuny- pozazdrościłam sobie trochę :)

Kacperek przystojniak :)

Agusi ano rok- niewiadomo kiedy...

Natalcia jeju ale Ty to masz przygody :( bidulka - ciotka całuje w polisia :kiss:

Fifi gratuluję pierwszej kupy na nocnik :D i zawołania!!!!
wypędź chorobę raz dwa :* zdrówka :*

Pati super,że już noc bez gorączki :* teraz tylko lepiej będize :*

Franula zdrowiej aniołeczku :*

Mała jak to kiedyś śpiewał Antkowiak- zakazany owoc hihi :P

Angue gdzie jesteś ???

Iwonka pewnie dla maluchów to już dorosłe konie grały mecz :P

Marta sos tatarski z dwudniowej kupy mnie powalił i zarazem poprawił humor :kiss:

A teraz pomarudzę
Dzisiaj wymiękłam- nie dałąm rady- czuje się beznadziejną mamą :( cały dzień super- moje dziecko uśmięchnięte- bawiło się ile wlezie- ganiało gołębie, układało klocki rysowała.
A jak przyszło do spania w łóżeczku histeria- wya tak ponad 40 minut a ja razem z nią.Zachowuje się tak jak by się bała własnego łóżeczka... a ja się złąmałam i wzięłam na ręce i połóżyłąm u nas w łóżku.Przytuliłam i zasnęłą wręcz natychmiast.
Ręce mi opadają- nie wiem co robić. najgorsze jest to,że ona tak spazmatycznie już się zanosiła.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 10 miesiąc temu #582913 przez beti
Monia, a może spróbuj przestawić je w inne miejsce albo szczebelki wyjąć...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka