BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 10 miesiąc temu #589420 przez ewelinaa
Witam :)

Siedzę w pracy i jakoś nic nie chce mi się robić :dry: U nas śniegu po kolana i cały czas jeszcze pada :cheer: :ohmy:

Dużo zdrówka dla dzieciaczków :kiss: :kiss: i dla Beti :kiss: :kiss:

Kolejny zlot się szykuje - fajnie, że się spotkacie :) ja niestety odpadam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #589461 przez katy25
witam sie i ja

dzis nie ma Prezesa wiec mam troche luzu...

A moj Sami miał lekka gorączkę w nocy 37,7 spał bardzo źle, ok.2 zaaplikowałam mu przeciwgorączkowy i spał do 5.20. Rano nie miał gorączki i poszedł "wymięty" do przedszkola o dziwo bez płaczku:) Zapisałam go do lekarza na 16.10 i moj mąz dzis ma wielki dzień bo po raz pierwszy z synem do lekarza pójdzie ha ha :blink:
Mam nadzieję, że ta gorączka to zęby bo na dole mu wychodzi jeden... troche mi pokasłuje ale zobaczymy. Nie chciałabym isc na zwolenienie, chociaz dzis byłam bliska aby zostać w domu...

Wczoraj pojechałam na 20.00 na ćwiczenia i babka dała taki wycisk ze ledwo wracałam do domu, nogi mi sie trzesły niczym galaretka:) a brzuch... ło matko nie nadążałam za ta kobitką. Pierwszy raz byłam na jej zajęciach i zdecydowanie wolę ja od tej poprzedniej. A mówie Wam jaka laskaaaaaa po prostu trudno oczy oderwac hihi mojego wzrostu ale ciało ma pięknie wyrzeźbione tylko pozazdrościć! Teraz dopiero w pon. ale musze sie zmotywować do biezni... bo stoi i kurz ja zżera...

co do zjazdu to my też odpadamy - ja teraz każdy "wolny" grosz zbieram na sypialnie i na wakacje:) Moj maż nie jest skory do oszczędzania więc ja muszę nad tym zapanować...

ewelinaa mi tez sie nie chce nic robic;) wypiłam kawę i siedze... zaraz zadzwonie do Samiczka jak tam sie czuje moja żaba?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #589465 przez slowiczek
Angie, ja brałam rozmiar 22, ma w nich luzu troszkę mniej niż 1 cm więc akurat :) mam nadzieję, że teraz dzieciom trochę wolniej rośnie stopa

Beti, zdrówka :kiss:

Agusia, dbaj o siebie i dużo wypoczywaj :kiss:

a mnie boli d...a :P wczoraj zrobiłam sobie mel b na pośladki i myślę "słabe te ćwiczenia, nic nie czuję :S " a dzisiaj.... :X

11 lata 10 miesiąc temu #589470 przez slowiczek
Katy, a jak w nocy z cyckiem, udało się ?

11 lata 10 miesiąc temu #589507 przez Agusia83
Niech ta wiosna juz na dobre do nas zawita,to może te chorobska pójdą w zapomnienie?

Staram.sie leżeć,wlaczylam vive...chyba nic sie Emi nic sie stanie jak raz dłużej obejrzy i posłucha tv. Nie wiem tylko,co z obiadem. Nie mam siły gotować,moja mama w pracy,a teściowa pewnie będzie marudzic. Nawet sloiczka dla Emi nie mam. :(

11 lata 10 miesiąc temu #589516 przez gosia2324
Agusia, jak dasz jej parówkę, czy jajecznice to nic jej sie nie stanie, albo zamow pizze :blink:

U nas poprawa :woohoo: ja sie posypałam, ale co tam, ważne ze dzieci nie gorączkują , nawet dziś sie ganiali i grali i karty :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #589534 przez slowiczek
Gosia, dzieciaki Cię zaraziły :( ?

w ogóle to wczoraj miałam ubaw z mojego listonosza, dzwoni domofonem mówi, że ma polecony do Ł, ja że ok, odbiorę, a on "Dobrze. Poza tym musimy chwilę ze sobą porozmawiać." :cheer: hahaha, nawet nie wiecie jak to zabrzmiało, że MUSIMY POROZMAWIAĆ :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #589536 przez Pyśkaaaa
witam,
moje gardło daje rade i było lepiej niz wczoraj Frankowi wylazły górne trójki i juz wiem skąd ten niekończący sie katar...

próbuje go uspać wiecie że On dalej smoczka prosi fakt nie histeryzuje ale pieknie prosi hahaha

Agusia też myslę że nic sie nie stanie jak zupki nie zje

ja wczoraj zamówiłam pizze bo nie miałam sił gotować...

11 lata 10 miesiąc temu #589539 przez gosia2324
Slowiczku, pewnie tak, spalam z jogo, wycieralam gluciory wiec i mnie dopadlo.

I co pogadaliscie :woohoo: :silly: :woohoo: :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #589541 przez katy25
slowiczku - dzis była noc bez cycka ale co z tego jak sie budzil??? drapał sie tak namietnie ze nie dal mi spac... fatalna noc:(

11 lata 10 miesiąc temu #589542 przez Pyśkaaaa
Gosia mnie Franek też zaraził bo tez usypiał z Nami i mój K tez jakis zagilany...a tobie zdrowia zyczę
Słowiczku padłam :P

11 lata 10 miesiąc temu #589547 przez Pyśkaaaa
padł uff... :)
wiecie co ja juz zapomniałam jak to dobrze "posiedzieć w domu" i popisac z wami :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #589548 przez gosia2324
Jogo dziś znów mnie rozwaliła :)
Przyniosła miśka i mówi pokazując na nos nos, buzia, ucho, ogon,
Pokazałam na oko i pytam a tu ? wiec ona mówi oko,pokazuje na drugie, a Jogo a tu drugie :cheer: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #589550 przez Pyśkaaaa
Jagoda jest nieziemska :)
chodz nieukrywam że Franek też duzo mowi ale On zniekształca słowa ale p. dr nam ostatnio powiedziała że sporo mówi jak na swój wiek i na chłopca....

11 lata 10 miesiąc temu #589552 przez Pyśkaaaa
ide pod prysznic bo wygladam jak ufo

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka