BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 9 miesiąc temu #591199 przez Agusia83
My właśnie z Emi pijemy kakao. Jak to dobrze,ze.nic jej po nim nie jest.
Nie mam karty rossman,ale zastanawiam sie czy.nie założyć.
D. Powiedział bym powoli panowała rzeczy do.szpitala,,by w razie czego nie szukal.godzinę:-)

Sylwia,pewnie,ze pamiętamy,tylko czemu tak rzadko do nas piszesz? Pokaż nam synka,super,ze teraz będzie corcia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #591207 przez kasia79
Tak Ami spi czasem do 10, ale o 7 też czasem wstanie, po mamusi jest spioszkiem :)

Sylwia ja cię pamiętam i gratuluję kolejnego dzidziolka ;) fajnie że będzie parka

11 lata 9 miesiąc temu #591252 przez mgielka22
Agusia warto naprawde :) niby male znizki ale zawsze :) ja lubie kupowac w rossmanie a nawet do 10% mozna miec znizki jak regularnie robisz zakupy :) no i sa wlasnie prezenty ;)

Ajj Kasia zazdraszczam takiego spania :lol:

Sylwia no witaj w koncu sie pojawilas :) pokazuj nam tu swoj brzusio :D

11 lata 9 miesiąc temu #591253 przez Pyśkaaaa
Gosia :*
ale wiecie co cena wychodzi 2 x wieksza niż w sklepie stacjonarnym z przesyłka także poczekam aż oblecicie i jak nie będzie to kupie je

a ja po wizycie i wiecie co jednak instynkt matki jest nie zawodny mamy zapalenie oskrzeli...i do tego jeszcze z siusiakiem jakis problem... majatek w aptece zostawiony ech....

11 lata 9 miesiąc temu #591264 przez Sylwia26081982
Pojawiam sie i znikam ale myslami jestem z Wami. Wpadam co jakis czas pooglądać jak dzieciaczki Wam rosną :)

Mój słodziak też rosnie, ostatnio zrobiłam segregacje ubranek i niewiele nam zostało, trzeba się wybrac na wiosenne zakupy wkrótce.

Już szukam foteczek i wstawie kilka Adusia i mój brzuszek.. a no i pochwale się, miesiąc temu wzięłam Ślub, bo do tej pory żyliśmy w wolnym zwiążku;) Fajnie być żoną, wrzuce fotke gdzie widać brzuszek z naszego Ślubu :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591272 przez Sylwia26081982
To troszkę zasypie stronkę :)

Tak sobie czytam :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591281 przez Sylwia26081982
Chcialam jeszcze z wczoraj Adusia wrzucić ale nie da sie , chyba limit przekroczyłam :ohmy:

:)

11 lata 9 miesiąc temu #591492 przez mgielka22
Sylwus GRATULACJE :lol: co sie nie przyznalas :D wygladalas slicznie :) a brzuszek cudaczny :D

Pyskaa a co mu sie z siurakiem stalo??? Nie zazdroszcze zapalenai oskrzeli a co Ci przepisal???

Lila juz ma lepiej z zaczerwienieniem na dole posmarowalam jej clotrimazolem i ladnie schodzi ;) wlasnie usypia.

A ja jestem sama M poszedl do firmy kolege pozegnac a niech idzie sie zrelaksowac ;) ja jutro i tak wstaje rano do pracy wiec wczesniej sie poloze ;)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591493 przez gosia2324
Sylwia, ladne zdjęcia, Adrianek duzy chøopczyk,i zycze wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze :blink:

U nas słabo,zrobilismy Jagódce inhalacje z pulmicortu bo zaczęła sucho kaszleć, w przychodni tlok,nie dodzwoniłam sie do pediatry, boje sie zeby mala sie nie odwodniła, bo duzo wymiotuje, staram sie zeby sporo pila, ale różnie z tym... ech :(

11 lata 9 miesiąc temu #591524 przez Agusia83
Gosia,kup orsalit i go rozrob. Jogo nie będzie chciała tego pić,ale ugotuj kompot z jabłek i dodawał do niego orsalit.
To pomoże na to by sie nie odwodnila.
Biedny maluszek. A do jedzenia ugotuj grysik na wodzie i zetrzyj jabłko lub rozgotuj ryż i tez z jablkiem podaj.

Sylwia,ślicznie wygladalas, z synka tez przystojniak. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.v :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #591535 przez Mała
Słowiczku tu dziewczyny na staraczkach mają jeszcze Ewką www.zapytajpolozna.pl/92-starania-o-dzie...ciaze/Page-3258.html

11 lata 9 miesiąc temu #591539 przez monika1984lodz
Sylwia gratulacje :) i dużó miłości !!!
A Adi cudny :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 9 miesiąc temu #591567 przez ewelinaa
Dzięki za przepis, skorzystam :laugh: właśnie ten z Lidla też znalazłam ;)

Pyśka masz rację, te czapki na allegro strasznie drogie, a h7m w każdym większym mieście jest, więc któraś na pewno Ci znajdzie ;)
A dla Frania :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Sylwia gratuluję :)

M. pojechał do dentysty, Kinga już śpi, a ja zabieram się za napisanie biznes planu do banku - kolega mnie poprosił, więc kilka stów dodatkowych wpadnie na wiosenne zakupy :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #591572 przez Mała
Witam.
T miał dzień wolny, ale jakoś tego nie odczułam. Cały dzień zalatany. Lekarz chyba ok, dostaliśmy skierowanie na badania i następna wizyta za pół roku

Franio zdrówka :kiss:

Jogo zdrówka, Gosia dla Ciebie i zdrowia i sił :kiss:

U nas są problemy, jeżeli się chce być chrzestnym, a nie ma się ślubu kościelnego

Marta brawo za konsekwencję, nie sądziłam, że ty taka twarda mama potrafisz być :blush: Majeczka witaj w gronie bezsmoczkowych dzieci :lol:

Sylwia pięknie wyglądałaś :) A Adrianek najprzystojniejszy gość :lol:

Ewelina powodzenia z papierkami :)

11 lata 9 miesiąc temu #591588 przez beti
Ale Adrianek już duży :) Sylwia a Ty chyba ścięłaś włosy??

Po kilku dniach buntu i wszystkiego na nie wrócił mój syneczek kochany, czasem jeszcze próbuje na swoim postawić ale bez dramatu :)

Właśnie się obżeram plackami z bananem...mniammmm :)

LAski, wracając do wczorajszego papieżowego tematu...co to znaczy, że papież udziela odpustu zupełnego?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka