BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597282 przez Agusia83
Pati,co zrobil lub powiedział?

Mała,dziękuje,ze pytasz. Juz raz wylam z.bólu,na szczęście udało mi sie zmienić pozycję.
Wczorajgdy poszłam spac poryczalam sie z bolu.i z bezsilnosci. Bolało jak cholera,a D.zasnął kamiennym snem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #597309 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Współczuję Ci kochana z tymi bólami :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #597483 przez Sylwia26081982
Hej Laseczki ;)

pati-m dałaś czadu z tym zapylaniem :D:D Ale się usmiałam z rana :)

monika1984lodz gaduła z tatusiem super...ale nerwa miała bo tata nic nie rozumiał:)

Ide coś porobic.

11 lata 9 miesiąc temu #597529 przez monika1984lodz
hej
Emi jak Ty świetnie sie uśmiechasz całą buziunią :D

Mała współczuje nocy :*

PAti kopas w dupas dla S. poleciał

Emi od rana ma 38 temperaturę i w miejscu wkłucia wielkiczerwony i twardy plac.
Niby się nie zachowuje jak by jej coś było ale kurdę martwie się :(
czy to reakcja na szczepienie -(ae dopiero dzisiaj?) czy jakaś infekcja ją dopadła :(
jak myślicie

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 9 miesiąc temu #597544 przez Agusia83
Monia,spróbuj zrobic Emi na to bolace miejsce układy z kwasnej wody i na wszelki wypadek zadzwoń do przychodni na zdrowe dziecko,powiedz,co i jak. Może siostra doradzi lub zasiegnie opinii lekarza.

11 lata 9 miesiąc temu #597556 przez monika1984lodz
Aguś wiesz co ,że nie pomyślałąm,żeby zadzwonić do nich.
Kurde wszytkie szczepienia przechodzia bezboleśnie i bezobjawowo a teraz buuuuu

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 9 miesiąc temu #597725 przez Marta M
Nune na fb wysłuchałam i wypodziwiałam, przerozkoszna :)

Mała, Aguś, Pati śle buziaki mocy :kiss: :kiss: :kiss:

Emilka jaka minka urocza, a sweterek jaki cudny ma :):) I w tych okularach wygląda tak dorośle i tak bardzo dziewczęco :)

Monia nasi mali sąsiedzi narzekali właśnie na to ostatnie szczepienie że po innych nic nie było a to w 1.5 roku jakieś inwazyjne, myślę że to reakcja po szczepieniu i ze jak szybko przyszło tak szybko pójdzie :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597732 przez Marta M
A u nas noc kolejna cała przespana z tym że skończyła się już o 6tej...rano Maja pomagała mi piec placek królewski, potem na polku się wyszalałyśmy a teraz śpi..

moja pomocnica :)

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597869 przez gosia2324
Witam, Maja wycałowałabym tą kremową buźkę :kiss: :kiss: :kiss:

A ja dzis umyłam okno u dzieci w pokoju bo bylo juz tak poślinione ze nic nie bylo przez nie widac :silly:

Jogo dalej marudzi, nie chciała wypuścić mnie do sklepu, stała z D w oknie i czekała az przyjadę :dry:

Slowiczku gdzie Ty jestes????? :(

Monia, bo ponoć to ostatnie szczepienie dzieci przechodzą najgorzej :( zrób malej okład,

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597885 przez Agusia83
My idziemy 28.03 na ostatnie szczepienie. Juz sie boje,co będzie po nim.
Emi wczoraj tata myl włosy,dziś tez musi. Chlebek i zupka,we włosach.

Kurcze,Slowiczku,odezwij sie.

Martus,Maja tak spokojnie stoi przy brytfance i miseczce...podziwiam.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597915 przez slowiczek
hej dziewczynki :kiss:

jestem jestem moje drogie, czytam was w miarę na bieżąco ale jakoś przez ostatnie dni nie złożyło się żeby coś napisać

hmmm, co u nas...wyzdrowiałam, ale paskudne to było bardzo :( no i całe szczęście Natalka nie zaraziła się ode mnie, dziś pierwszy raz od zeszłego czwartku wyszłyśmy na spacer, poza tym policzek Natalki się zagoił znaczy strupek odpadł ale blizna jest porządna (nie jest duża, niecały cm, ok 7-8 mm, ale widoczna) wiem, że jest duża szansa na to że z czasem blizna zaniknie albo stanie się mniej widoczna ale mimo wszystko to buzia... :( mam jakiś namiar na maść na blizny, mam nadzieję, że pomoże, a może wy możecie polecić coś wypróbowanego?
oprócz tego Natalka ma fazę na siedzenie na kolanach, ciągle się pcha na nie, no i dumna z niej jestem bo w sobotę kiedy byłam u lekarza pierwszy raz została z Kaśką i nawet nie zorientowała się, że wyszłam...a u niej to różnie z tym bywa, zwykle szuka mnie i popłakuje przez chwilę

Monia, u Emi to pewnie reakcja poszczepienna, może okład z sody? nie wiem kurcze...swoją drogą właśnie muszę umówić Natalkę na to ostatnie kłucie, bo jeszcze nie byłyśmy...ciekawa też jestem ile waży, a wczoraj w domu ją mierzyłam i ma ok 85-86 cm wzrostu :)

ćwiczę dalej zawzięcie, po niecałych 2 tygodniach mam -4 cm w talii:D , w biodrach, pupie i nogach po ok - 1-1,5 cm więc super, no i cellulit na pupie widocznie się zmniejszył, mel b na pośladki jest super :blink:

Agusia, co do niechęci Emi do sprzątania to wiesz co, u mnie bezbłędnie sprawdza się to, że ja ją niesamowicie dużo chwalę, jak tylko zrobi coś co ja chcę to biję jej brawo, super, wspaniale Natalko, ale ekstra itp i ona się z tego bardzo cieszy i sama z siebie robi to co trzeba :) dzięki za smsa :) :kiss:

Mgiełka, pytałaś co z biblioteką, pisałam tu o tym gapo :silly: dogadałam się, zapłaciłam 220 zł kary i musiałam odkupić kilka książek, łącznie 300 zł mnie to wyniosło

zdjęcia wszystkie widziałam naszych maluszków kochanych i przesyłam buziaki :kiss:

A, i jeszcze jedno :), od 21.03 do 31.03 są kupony na zniżkę do H&M na dziecięce ubranka 20 % ipaper.ipapercms.dk/HM/ConsciousKids/plPL/ na ostatniej stronie, trzeba sobie wydrukować

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #598033 przez gosia2324
Słowiczku, dobrze ze u Ciebie lepiej :kiss: A co do tej blizny to policzek jest delikatny :( Jogo tylko sie musnęła o kolumnę ,krew jej nie leciała a ślad minimalny został a to już ponad 2 miesiące ...

Beti, Zagadka dla Ciebie byłam w biedronce ,zgadnij czym sie objadłam jak dzika :silly: :P :P B)

11 lata 9 miesiąc temu #598040 przez angie1713
Witam się i ja :)

Emi i Maja kochane gadułki wychwaliłam na fb :)
Adrianek na śniegu super się bawi :)
Emi w okularkach czad :lol:
Emilka ma juz bardzo długie włoski ślicznotka :kiss:
Majunia pomocnica świetna a warkoczyki ma superaśne :kiss:

Monia Nadia ostatnie szczepienie przechorowała a na rączce miała twardą bulwę ale po 3 dniach zeszło wszystko :)Po wcześniejszych szczepionkach nic się nie działo nie wiem co to za dziadostwo teraz było. Ucałuj Emi w nóżkę :kiss:

Słowiczku to super że już zdrowa i niezłe efekty ja już dzisiaj tez po ćwiczeniach zrobiłam dziś ćwiczenia na całe ciało cz 1 i 2 aż się później z wysiłku cała trzęsłam a ćwiczenia na pośladki są extra wczoraj ćwiczyłam i mam teraz zakwasy :)

Madzia widzę że ty też dołączyłaś do ćwiczących :) super

Mała trzymam kciuki za badania Oli :)

Agusia u nas ze sprzątaniem tak samo jak u Słowiczka bardzo dużo chwalę i biję brawo to ona wszystko chętnie robi :) Dzisiaj schowała wszystkie zabawki do pudełka sama jak ją poprosiłam :)

I nie wiem co miałam napisać :silly: śniegu u nas strasznie dużo napadało już mam dość tej zimy ;)
Dziś już zrobiłąm 2 prania i mam zamiar zabrac się za szafe ale nie wiem czy mi się chce :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #598074 przez pati-m
Witam po pracy :)
slowiczek - dobrze, że już jesteś, no i zdrowa przede wszystkim.

Majeczka jaka królowa wypieków :lol:

I kurde nie wiem już co miałam napisać :S

11 lata 9 miesiąc temu #598103 przez pati-m
pixel.wp.tv/i,Najdluzszy-porod-w-histori...,index.html#m1200127

:cheer: Nie kumam tego, że nie poszła do lekarza jak coś się zaczęło dziać.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka