- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewelina, a czemu zmienilas Kindze żłobek ?
Do tamtego chodzą teraz takie małe dzieci 6-8 m-cy większość, i przestało mi się podobać, bo dzieci tam nic nie robiły - "opieka" polegała na tym,że dzieci chodzą i robią co chcą, biegją tylko od zabawki do zabawki - jak chcą to jedzą jak nie to nie, każde samo, brak jakiejkolwiek organizacji, zajęć, no czegokolwiek. Ja nie wymagam dużo, ale żeby chociaż cokolwiek te właścicielki-opiekunki oferowały dzieciom. /
Tutaj gdzie teraz będzie chodziła jest jakaś organizacja, plan zajęć. Ja od początku chciałam żeby ona tutaj chodziła, ale przyjmują dopiero jak dziecko ma 20 m-cy. Trochę dalej mam, ale i tak na piechotę, i pieszo do pracy. Trochę więcej ruchu nie zaszkodzi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Emilka jaki dj hihi kochana
Agusia powtorze po raz kolejny ze minki Emi przypominaja mi moja Oliwke momentami
a pepek to masz porządny
Slowiczku ja znam mnostwo osob ktorym cos ciagle dolega (rozne rzeczy) i zauwazylam ze wiekszosc to osoby ktore sa berdzo nerwowe i wszystko przezywaja...kiedys nawet czytalam jakis artykul naukowcow ze wiekszosc chorob ludzi jest spowodowana wlasnie dlugotrwalym stresem
Kacperek to slodziaczek juz wiedze jak laski za nim beda szalaly o ile juz nie szlaeja
Co do butow to ja mam podobne zdanie jak Pati. Slowiczek
Monia i bardzo dobrze polen sie ile tylko mozesz
Marta ojej to faktycznie straszna noc...ja mysle ze troche przystopuj z tymi pracami w ogrodzie...musisz sie oszczedzac nie zapomninaj
Ja tez wczoraj obkupilam Oli w pepco na lato mam piekna sukienusie w groszki za 15 zl mowie wam taka cukierkowa
SYLWIA ogromne gratulacje i za piekna coreczke i za porod piekna jest a jak reakcja Adiego?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Nie ma dzis D. wiec postanowilam nic nie robic. Emi dostanie zupke ze sloiczka (pierwszy raz wyprobuje ta firme z rossmana), a ja wlasnie smaze sobie frytki....a co? Mnie tez sie cos od zycia nalezy, prawda?
Jutro zas jedziemy do mojej mamy na obiad, tak wiec przywioze mezowi rosolek z makaronem a na drugie zaplanowalam pizze tylko skladniki musze kupic, moze winko?Ktorego ja nie bede pic albo nie...kupie mu butle dobrej whisky...bo jutro ma imieniny I bedzie przyjemny, rozmantyczny wieczor.
Sylwia, w koncu do nas napisalas Po pierwsze gratuluje corci, jaka pulchniutka na buzi Nie napisalas ile wazyla i mierzyla....dobrze, ze szybko zareagowaliscie w zwiazzku z tymi wodami, ale dziwi mnie to, ze tak dlugo Cie trzymali...przeciez zielone wody, to brudne...moze nawet corcia oddala pierwsza smulke w Twoim brzuchu?
I wiesz...zestresowalam sie Twoim porodem...kurcze, dlugi....12h...tyle, co moj...ja pierdziu...to mnie tez tak czeka?
Jeszcze raz gratuluje, masz juz 2 skarby przy sobie.
Jak bedziesz mogla napisz jak Adi zareagowal na siostrzyczke.
Hej Ewcia...ciesze sie, ze znalazlas zlobek, ktory Ci odpowiada....co to za siedzenie dzieci i nic nie robienie? A co to znaczy, ze ja zje to zje, nie to nie?
Ja mam wielka siate ciuchow na lato i musze ja wyciagnac i wyprac
Kacperek jak zwykle czarujacy....oj bedziesz mial ciezki orzech do zgryzienia, ktora dziewczyne zaprosic na randke...bo bedzie ich tyle
Emi jaka malutka...Monia, to zdjecie sprzed roku? Juz taka duza pannica sluchajaca ciezszej muzyki a tam taka drobinka,ktora trzeba bylo podtrzymac...
Iwonka, a ja dzis nie sprzatam
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja widziałam się z Małą, o dziewczyny poszalały, Natalia wychodziła z domu czysta a wróciła cała w ziemi, błocie i czekoladzie
Ewelina no to rzeczywiście dobrze, że zmieniłaś ten żłobek, to jakaś przechowalnia dzieci bardziej była
a tymczasem uciekam do szkoły angielski
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ZUZIA Piękna Już czuję zapach noworodka
Jeszcze raz gratuluję Sylwia!!!
Właśnie, jaka była reakcja Adrianka?
Agusia - no stopa jak talala
ewelina - popieram w 100%!!! Urządzę dziką awanturę babciom jak zobaczę moje dziecko w sandałach i skarpetkach!
I co ja jeszcze miałam napisać?
Acha! slowiczek - a gdzie foty ze spotkania?
A ja jutro ucałuję osobiście Majeczkę
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia śliczna stopa to był taki punkt opieki dziennej, do kótrego Kinga chodziła no i to prowadziły takie młode dziewczyny, zaufałam im no ale nie potrafiły się zorganizować nie było takiego nawet "rytmu dnia", godziny posiłków też nie były wyznaczone, raz obiad był o 11 a raz o 14 takie byle co, dobrze Słowiczek powiedziała - taka przechowalnia.
Pati no mnie to krew zalewa jak widzę te dzieci dreptające w skarpetach i sandałach. I na ubierane jak na zimę
Jechałam ostatnio z Kingą autobusem - ja w krótkim rękawie, Kinga też w leginsach, koszulka z krótkim rękawem i sandałki, a w autobusie siedzi chłopiec w wózku w bluzie na misiu i grubych spodniach, a mamusia stoi w koszulce na ramiączkach i krótkiej spódniczce - ręce opadają
Super spotkania, jakieś fotki by się przydały
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A my zaliczylismy basen bylo super Lilka happy :d wlasnei teraz na pizze se pozwolilismy a co
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pati, tak ja mam i szczerze polecam Natalia bez problemu sama je obsluguje, wysuwa, wsuwa albo wyjmuje cale pudelka, poza tym sa bardzo latwe do utrzymania w czystosci...no i mozna kombinowac jak sie chce, jest kilka rozmiarow pudelek, mozna zrobic polki itd
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa