BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 7 miesiąc temu #670787 przez Agusia83
Dziewczynki jestem...musiałam Was tylko nadrobić, a jeśli coś się zacznie dziać, to dowiecie sie przez smsa :lol: obiecuję

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #670788 przez pati-m
Ale u mnie leje :cheer: Jak tak całą noc będzie padać to chyba jutro w kaloszach do pracy pójdę :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #670792 przez monika1984lodz
Agusia bo wiesz my to już jak na szpilkach :D

U nas tak dwa dni temu lało- calusieńką noc od 23 do 4 nad ranem

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 7 miesiąc temu #670794 przez Agusia83
Najpierw sobie leniuchowaliśmy w łózku, a później pojechaliśmy na obiad do teściowej...D. po pojechała do starszej córy, a my z Emi zostałyśmy u babci....a że była bardzo ładna pogoda babcia poszła z wnusią na spacer na plac zabaw a ja mogłam trochę odpocząć, bo znów mnie męczyły skurcze...w nocy pewnie będą jeszcze gorsze, ale znając życie i tak się nie rozkręcą...
Jestem dumna z Emilki, że tak szybko nauczyła się spać u sibie w łóżeczku całą noc...gorzej jeszcze za dnia...dłużej jej to zajmuje, ale pracujemy nad tym :laugh:

Jogo, jak zawsze mnie zadziwiasz, jak Ty pięknie mówisz.. :laugh: chyba też kupię te koraliki nawlekane, bo to segregowała Jagódka, prawda Gosia?

Lili mama bedzie musiała za 2,3 lata zapisać na jakieś tańce, bo dryg do tego ma :laugh:

Mała, Kamiś i Olcia super wyglądacie na zdjęciaciach, jak większość dziewczyn, zazdroszczę Wam plaży :silly:

Monia, Marcin i Nuna..też wzorowa rodzinka :lol: takie zdjęcia kompletne są najlepsze :lol:

Monia, faktycznie Emi coś mało waży, ale może to taki jej urok?
Mojej smoczycy na wadze okazują się cyferki 14,5kg...ale ma jakieś 94cm wzrostu, więc się tym kompletnie nie przejmuję...

Marta, Sławek i Maja :lol: też cudna rodzinka...widzę, że Mai bardzo smakują pomidorki :lol: a takie pomysły z byle czego, najlepsze :lol:

Kacperku, nie choruj,oby nocka była znośna...Pati, pamiętaj też o maści majerankowej pod nosek...jeśli masz w domu jakieś kropelki, typu eukaliptus, zakrop mu na podusie, powinno pomóc w oddychaniu...

Fifi, auć...ależ to musiało boleć, najpierw wycieraczka, a później wylot z łóżeczka....całuje we wszystkie siniaki i guzy...

Pyskaa, śliczny dzidziuś :lol: napatrzeć się nie mogę, uwielbiam takie cudne fotografie....

11 lata 7 miesiąc temu #670799 przez monika1984lodz
Agusia a może się rozkręcą :) jeśli tylko chcesz to Ci tego życzę całym serduchem :D
kurde ale to zleciało dopiero co odwebrałam telefon od Cibie i uśłysząłm wiadomosć "Monia jestem w ciąży" a tu proszę Arturek zaraz nas przywita :blush:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 7 miesiąc temu #670802 przez Agusia83
Ja też pamiętam ten telefon :laugh: a w tym czasie Emi próbowała zjeść test ciążowy :silly: a ja jej mówiłam, że będzie miała rodzeństwo :laugh:

Kurcze, boję się porodu coraz bardziej...oczywiście wolałabym by się już rozpoczął i bym miała go za sobą, ale jednak stresuję się bólem, ktory mnie czeka...

11 lata 7 miesiąc temu #670803 przez monika1984lodz
no cóż za drugim razem to już nie tak fajnie :P bo się wie co na nas czeka :P ale dałas rae z Emi to i teraz dasz radę :D trochępoboli ale za to jaki finał :)

Sylwi dawno nie było

uciekam spac bo oczy mi się kleją i głowa zaczyna boleć
Spokojnej nocy Mamuśki

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 7 miesiąc temu #670804 przez pati-m
Agusia - dzięki, majerankową już mu posmarowałam :kiss:
Nie wiedziałam, że Emi próbowała zjeść test ciążowy :cheer: :lol:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #670807 przez Agusia83
Emi była w takim okresie, że wszystko pchała do buzi :silly: co prawda, wiele się nie zmieniło :silly: :silly: hahaha...

Ja też polecę spać...wkurzam się, bo jutro znów muszę jechać na badania krwi...i w dodatku być na czczo...mam nadzieję, że to ostatnie takie badania....
A bez jedzenia jest mi rano ciężko...i tak muszę wytrzymać pół godziny po zażyciu leków na tarczycę....

zastanawiam się kiedy Emi rozkręci się z mówieniem...ostatnio nauczyła się "nie, nie, nie ce tu tu" :silly: czyli "nie, nie, nie chcę tu tu" :silly: czasami dodaje do zdania słowo ja....no i tyle :silly: a reszta to mama, tata, ciocia, babcia, dziadzia...itd...

11 lata 7 miesiąc temu #670808 przez pati-m
Zmykam bo Kacperek obudził się z płaczem :(

Dobranoc.

11 lata 7 miesiąc temu #670811 przez Agusia83
Dobranoc...Pati :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #670838 przez pati-m
Witam.
5.15 a ja już wyszykowana do pracy. Nocka średnia. Kacperek co chwila się budził, stękał przez sen. Męczy go katar, który rozwija się błyskawicznie. Ok. południa był wodnisty, a wieczorem już gęsty i kolory zmienia :dry: Jak wrócę z pracy to mu zrobię inhalację, może łatwiej mu się będzie oddychać. Na szczęście póki co nie ma gorączki.

11 lata 7 miesiąc temu #670910 przez Mała
Witam
Po nocach piszą no :silly:

Godz 9 a my już w piaskownicy, a Kamil w przedszkolu, jaki on szczesliwy :)

Pati zadziałaj z inhalacjami, Kacper walcz chlopaku

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #670966 przez Marta M
Witajcie, Kacperku nie choruj :kiss: :kiss:

Mała a Ty w tropikach? Tu leje jak z cebra :dry: :dry:

Ja byłam rano w diagnostyce i za jedno ukłucie igłą zapłaciłam 352zł, to już z 5% rabatem, jak usłyszałam cenę to chciałam zniknąć :ohmy:

A na usg genetyczne do tej pani dr u której byłam w tamtym roku termin na sierpień, toż to jeszcze kobieta nie wiedząc że będzie w ciąży powinna mieć już umówioną wizytę, paranoja!!! Umówiłam się do jakiejś innej na 24 czerwca...

I bądź tu w ciąży w naszym kraju :ohmy:

Jakoś nie mogę się zabrać do pakowania a za dwie godziny musimy wyjechać...

11 lata 7 miesiąc temu #670998 przez gosia2324
Hejka, u nas też słonko świeci :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta uuu no sporo.... a co to za badania miałaś ze tyle kosztują ????
No niestety ciąża prowadzona prywatnie kosztuje,ale coś za coś :blink:

Nie mam pomyslu na obiad ...
chyba zrobię tylko ziemniaki z mizeria i sadzone jajko,
Jogo uwielbia ogórki pod każda postacią :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka