BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #386507 przez maja1982
Witam sie i ja!!

nie śpimy od 6 B) w ogóle noc z kiepska ciągle wstawałam do małego poteem zamienilismy sie miejscami i D wstawał a teraz biedaczysko dopsypia ;)

FRANUŚ I LILKA BUZIAKI KOCHANE DZIECIACZKI

Iwonka -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

musze isc kawke sobie zrobic ale dziec sie coś zabawic nie moze tylko łazi po pokoju :)

angie - jak NAdia??spadła jej gorączka??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #386516 przez gosia2324
My tez od 6.00, ale juz sie przyzwyczailam,
Jogo budzi sie bo jest juz po 11 godzinach glodna ,potem kupa na nocnik i ok 8.00 drzemka.

LILKA,FRANIO :kiss: :kiss: :kiss: Najlepszego Serduszka

Ja wezme jakies ciacha na słodko,moj tyle pijacy co jak jest ku temu okazja, ale pijanego nie widzialam go nigdy.

Mielismy dzis jechac do Kielc zrobic dzieciakom paszporty, ale nie chce mi sie ruszac w domu, pogoda masakra, wieje i chmury jakby mialo śniegiem sypnąć :dry:

MARTA ODEZWIJ SIE!!!!

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #386522 przez Pyśkaaaa
właśnie Marta gdzie TY?

a wiecie co? moje dziecko ostatnio spi jak chce.... strasznie mnie to męczy i nie potrafie wrócić do jego drzemek....nie wiem jak to zrobić...może macie jakies pomysły?

codziennie wstaje o 6.30 i poem spi jak chce :(

Jak Nadinka dziś?
i Megi cos dawno nie było....

12 lata 6 miesiąc temu #386528 przez Mała
Witam, ale pogoda pod psem. Ola to chyba się dzisiaj wścieknie bez spaceru :dry:

Lilka, Franio sto lat :kiss: :kiss:

Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyśkaaa no to zaczęło się bieganie za Franiem :)

Ola łazi przy meblach, ścianach, przy czym popadnie, ale już nie upada na dupsko tylko przykuca :)

Anitka laleczko, uwielbiam Twoją delikatną urodę :kiss:

Iwonka :kiss:

Oliwka hihi to mama się zdziwiła :lol:

Agusia

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #386529 przez slowiczek
WITAM :)

zacznę od buziaków dla najmłodszych naszych wrześniaczków :kiss: !!!!!!!!!! Franeczku, Lileczko rośnijcie zdrowo :)

noc kiepska, wstawałam dużo do małej, ostatecznie spała ze mną ale i tak się wierciła i popłakiwała przez sen...

pogoda niezbyt dobra :pinch:

dziś wpada do mnie moja Belgijka u której pracowałam jako niania, niestety bez Toma :( ale w poniedziałek zabiera małego i razem znowu mnie odwiedzą :) Tommy ma teraz trochę ponad 3 lata, jestem taka ciekawa jaki jest teraz :cheer:

jeszcze tylko środa, czwartek iiiiiiiiiiii........... :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #386532 przez fanka
witam was!
Lilka, Franio- buziaczek :kiss: :kiss:
Anitka - synowo moja śliczna!!!
Nati sportowa super ;-)
Franula przystojniaczek kochany!
ja ostatnio mało się odzywam bo normalnie strasznie zmęczona jestem, Dawid tak daje popalić, ja wiem, że te zęby go tak męczą bo widzę po nim jak się męczy, jak gryzie wszystko aż się czerwony cały robi, płacze jak wsadzi coś do buzi itd ale przez to jest taka maruda , że ja już wysiadam, do tego noce tragiczne,pobudki niej więcej co godzinę z rykiem, ja chodzę nie przytomna. Jak tak będzie w Chańczy to super z Wami poimprezuje :-(
Monika dawaj te dwa kartony, wezmę sobie do pokoju i będę sobie tam siedzieć z moją marudą ;-)

to ja również wezmę zestaw grillowy,jakieś ogóreczki, może jakieś przekąski typu czipsy, paluszki??
my obiadów nie chcemy bo też nie wiem kiedy dojedziemy w piątek bo dopiero po pracy M będziemy się zbierać.
Dziewczyny a co na sobotę, tzn do jedzenia na cały dzień? macie jakieś propozycję? bo grill w piątek rozumiem tak?

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #386537 przez Mała

Biedny Dawidzio, te zęby to masakra. Fanka przesyłam worek cierpliwości, tulę kochana :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #386538 przez slowiczek
chyba większość w sobotę je obiad na miejscu, ja wezmę jakieś owoce, soki, coś na kanapki....no to co zwykle jem na codzień

12 lata 6 miesiąc temu #386545 przez gosia2324

Fanka my kupujemy obiado kolacje zeby Kuba zjadl cos cieplego, nie zamierzam jechac na urlop i gotowac :P , na sniadanko kawa dla nas, slowiczku biore kawke, cukier, mozesz zabrac jakas herbatke i pamietaj o kubkach

12 lata 6 miesiąc temu #386550 przez Pyśkaaaa

Fanka i ja wysyłam ciut cierpliwości :* może sie przyda

12 lata 6 miesiąc temu #386553 przez Mała
Dzięki dziewczyny :)

12 lata 6 miesiąc temu #386555 przez bewipo
Witam :)

Lila i Franek :kiss: :kiss: :kiss:

Fanka tulę i oby wyszly ząbki przed piątkiem :kiss: :kiss: :kiss:
Ja kupiłam klopsiki w słoiczku z pudliszek na obiad, odgrzać to 5 min i nawet z chlebem można zjeść, czy zagrzać makaron też chwila moment. Więc na obiad się nie zapisuję, bo bym z głodu padła jak bym miała prawie cały dzień na kanapkach żyć :silly:

12 lata 6 miesiąc temu #386567 przez slowiczek
jestem taka podekscytowana :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #386568 przez Pyśkaaaa
slowiczek napisał:

jestem taka podekscytowana :lol:

ja tez ja też :D
wiecie jestem ciekawa czy sie wszystkie polubimy :P(chodz ja Was wszystkie uwielbiam :*) i czy tez nam sie bedzie tak siwetnie gadało jak tu

12 lata 6 miesiąc temu #386574 przez slowiczek
my jak my.... ja jestem ciekawa czy nasze dzieci się polubią :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka