BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #705519 przez beti
Czesc kochane :)
Weszlam tylko na szybko podziekowac, bo widze że się zorientowalyscie :silly: :D dziekuje kochane :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #705521 przez pati-m
Oliwka - brawo! :)

Ja mam dziś jakiegoś lenia :P Ale trzeba się ogarnąć, bo muszę wyskoczyć na drobne zakupki, zrobić pranie i sprawdzić listę rzeczy na wyjazd bo od dziś zaczynam pomału wszystko pakować :)
A na obiad z powodu totalnego lenistwa placuszki z jabłkami i cukrem pudrem :) Kacper uwielbia, tata jeszcze bardziej :)

11 lata 5 miesiąc temu #705524 przez pati-m
beti - rozumiem, że dziś masz wolne i świętujesz, no bo jakże mogłoby być inaczej :)

11 lata 5 miesiąc temu #705539 przez gosia2324
A ja juz po zakupach, w Lildlu sa tansze kostki do zmywarek :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fanka, bo my tu zawału dostaniemy ! ;) :P

Oli, to pogadała bys z Jogo :blink: :kiss:

Olik Ty znow u nas?

11 lata 5 miesiąc temu #705568 przez pati-m
Gosia - ty to wszędzie promocje wypatrzysz :)
Ja muszę skoczyć do lidla bo chcę zobaczyć te piżamki dla Kacpra i dla siebie :)

11 lata 5 miesiąc temu #705596 przez monika1984lodz
w Lidlu jest też promocja na pampersy - paczka 29.99 :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #705612 przez Agusia83
Emi usypia, Artus też spi...a jeszcze godzinę temu był dom wariatów, siedziałam z Emi w jej pokoiku...ona na tronie :silly: i oglądałysmy książeczki, a Artek non stop się budził, smoczek mu wylatywał i latałam od jednego dziecka do drugiego...Emi przy tym się bardzo wkurzała...i schodziła z nocnika i przychodziła do mnie płakać...aż w końcu kołysanki uspokoiły Arta, a Emi zrobiła kupę na nocnik :laugh: jej pierwsza kupa od ponad pół roku :laugh:
zaraz oskrobię ziemniaki i jestem wolna, mogę odpocząć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oli, ale Ty jesteś zdolna dziewczynka...naprawdę jestem pod wrażeniem...Emisia nawet nie mówi jak ma na imię :blink:

Monia, a co to za pampersy?

11 lata 5 miesiąc temu #705631 przez monika1984lodz
Agusi apampersy pampersa :)

a co do sytuacji to masz 100% racji :kiss: :kiss:

Emi pogromca diznozaurów :D

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #705684 przez pati-m
Emi nieustraszona :)

Byliśmy w lidlu, kupiłam Kacprowi piżamkę. Po drodze zebraliśmy 3 patyki i 2 kamienie :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #705687 przez Pyśkaaaa
Nuna ale jestes super :*

ale mnie dzis boli kregosłup kurcze :(

11 lata 5 miesiąc temu #705710 przez pati-m
Kacpero śpi a ja wstawiłam papryki faszerowane do piekarnika bo nabrałam apetytu :)

Pyśka - współczuję :kiss: A miewasz jeszcze mdłości?

11 lata 5 miesiąc temu #705727 przez Sylwia26081982
U nas tez dzis dom wariatow, Adrian zwariowal tzn. w pozytywnym ego slowa znaczeniu , latal skakal, krzyczal, piszczal, cieszyl sie jak dziecko :woohoo: az milo bylo popatrzec. Odpuscilam wszytskie domowe prace i wariowalismy razem..A o 13-tej sie z nim polozylam, zuzia do łozeczka i zasnelismy wszyscy ale oczywiscie Zuza sie odkopala, zimno jej sie zrobiloi pobudka, wiec zostawilismy Adiego i siedzimy w salonie, terazzasnela w lezaczku wiec moge cos ugotowac;)

Agusia szkoda że mama taka uparta i szkoda ze tracicie wspolne chwile. MAtka to jednak matka i nie powinno byc tak jak u was. .

Gosia a jakie te tabletki do zmywarki, jakiej firmy ??

Pati to fakt troche sie bedzie dzialo no ale mus to mus.

Ona19 śliczny synus. Jest tylko miesiąc młodszy od mojego, mkilkanaście dni od Jagódki więc prawie wrześniaczek :) Jakbys miala ochote to mozesz jeszcze siebie pokazac ;)

Ivona zdolna Oliwia, bardzo ladnie ja mamusia nauczyla :)

Trzeba z dzieckiem duzo czasu spedzac i poswiecac , uczyc, bawic a wtedy pewnie szybciej i mowi i wszytsko..cala filozofia ;) Widze po Adrianie, maz go wiecej niz ja uczy i on wszystko szybko lapie z tym ze nie jest to nauka liczenia,literek czy kolorkkow ale ubierania, rozbierania, podawania,wczesniej jedzenia, picia itp.

Monia :side: extra Emi :)

Pyskaa wspolczuje , ja tez mialam ten problem w ciazy z zuzia.

Co tam jeszcze mialam napisac. A wiem:

Odkryłam co zrobic zeby nie furczala noskiem: Klade ja na brzuch i ona sie tak meczy, prezy, dyszy zanim podniesie głowke ze z noska wszysko wylatuje co gdzies tak daleko zalega, naprawde pomoglo.Zobacze wieczorkiem czy powroci, jak tak to znowu na brzuszek i bedzie dobrze, bo ja nie moge tego sluchac...

Ide zrobic kawe bo ta drzemka mnie dobila.

11 lata 5 miesiąc temu #705737 przez mgielka22
Gratuluje dzieciaczko kazdych nowych umiejetnosci :)

Gosia koniecznie do lekarza amoze to migrenowe bole???

BETI STO LATEK KOCHANA duzo zdrowia szczescia i milosci :D

Emisia cudowna a ta paszcza tez mnie powalila :D Monia to nie jest typowy blond :P

A ja dzis po nocce od razu wzielam sie za Lili pokoj zamalowalam tego falubaza nareszcie :D i nakleilam Lili naklejki super to wyglada. Potem chcialam zamalowac ten oblesny roz w sypialni i pomalowalam wszytsko a tu mi pol sciany odpadlo :cheer: polecialam do sasiadki po szpachelke bo oddalam sprzet tacie i musialam skrobac wszystko naszczescie rowna sciana wiec zamalowac sie dalo :)

Ja bylam tez dzis w lidlu kupilam Lili nowe ponczo z hello kitty bo miala tylko jedno kupilam jej ciastoline blok rysunkowy i te kredki swiecowe wysuwane :) Padla przed bajka i spiocha :)

Dziewczynki na mdlosci herbata ze swiezym imbirem Wam pomoze :)

To ile w sumie juz przytykyscie Kochane ciezaroweczki????

11 lata 5 miesiąc temu #705740 przez mgielka22
Sylwia finisha za 56 szt za 26zł ;)

11 lata 5 miesiąc temu #705745 przez mgielka22
Lili caly czas nawija :) jak zaczynamy liczyc to tez mowi tsiy i ma tyle samo latek co Natalcia SLowiczka :silly: heh ale jeszcze mowi szesc, osiem i dziesiec :) heh poza tym fajnie wszytsko powtarza a jak jest dlugie slowo to rozkladamy na sylaby :)ostatnio do dziadka wyleciala z tekstem: ooo siusiak jest i go bodla paluszkiem w krocze :S :silly: ale sie usmiali :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka