BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #706352 przez Agusia83
jest 4:45, nie spie od 2:20....oczy mam na zapałkach

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #706379 przez fanka
Agusia a co się podziało?? Artus czy Emilka nie dali spać?
dziewczyny o 4 nad ranem obudził mnie ból brzucha i @ :-( złapałam doła bo przez 6 dni spóźnienia zdąrzyłam sobie narobic nadzieji..
zbieram się i jedziemy z Dawidem do sklepu jakiegoś, musze u kupic czapkę i mamie coś na imieniny.

11 lata 5 miesiąc temu #706384 przez slowiczek
Witam sie:)

obudzil mnie budzik Lukasza tyle ze nie wiem po co on mu byl skoro dalej spi....Natalcia zreszta tez

Fanka strasznie mi przykro :( :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #706410 przez mgielka22
Dzien dobryh bardzo :P

Wybaczcie ze wczoraj zniknelam ale malowalam swoja sypialnie :lol: takze super mam juz z glowy zostal mi salon ;)

Iwonka sluchaj jak mieszkalam na wynajmie to placilam 1000zl wynajmu + 550zl czynsz z pradem + 700zl kredytu _ tv, internet, komorki wiec mialam ponad 2500 oplat, teraz Kochana rate mam 935zl + 50zl obowiazkowe ubezpieczenia+ 550zl czynsz z pradem + splacam kredyt po 170zl ktory nam dali na notariusza i etc wiec wyszlam duuuzo na plus :) Teraz jest jeszcze cizko bo po drodze jest mnostwo rzeczy ale nie ma to jak swoje nei musze sie martwic czy cos komus sie spieprzy i za to odpowiadac moje to moje :) W kazdym razie w pracy na koniec sierpmnia mamy dostac tzw olowkowe musze kupic nowa lodowke, nowy kibelek i prysznic bo tego doszorowac nie moge :) Wiec powoli ale do przodu i do MOJEGO :) Takze dasz rade spokojnie :)

Lila juz zsikala podloge, swoja ksiazeczke i jedna pare gaci, czekamy dalej :S i nie chce zjesc :dry: nie wiem co sie jej porobilo :dry:

Emisia jak 3 latka wyglada :D

Fankaaa :( nie martw sie teraz zszedl z Ciebei stres wiec spokojnie mozecie probowac znowu uda sie zobaczysz :)

11 lata 5 miesiąc temu #706412 przez pati-m
Dzień dobry.

Agusia - czemu taka ciężka noc? Emi czy Arti?

fanka - przykro mi :( :kiss:

My dopiero przed chwilą wstaliśmy :cheer: Jest 9 godzina :lol:
Kacper przybiegł do mnie i słyszę jak woła maaaaammmmmaaa. Podnoszę głowę i widzę, że mój synuś naszykował klapki w których chodzę po domu i czeka aż je założę. A potem pędem do kuchni, otworzył lodówkę i pokazuje, że chce parówkę. Właśnie siedzi i wcina głodomorek śniadanie :)

Ale miałam dzisiaj sen! Śniło mi się, że musiałam iść do szpitala. Ale nie z powodu fasolki. Byłam podobno bardzo chora i musiałam na tydzień iść. I tak strasznie w tym szpitalu płakałam, że przecież dopiero byłam z Kacprem, a teraz znowu ale bez niego, że będzie tęsknił, że nie pojedziemy przez to na wakacje, że aż S> mnie obudził bo podobno szlochałam przez sen.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #706413 przez mgielka22
Moja sypialnia juz nie ma tych kriwsto czerwonego i rozowego :S

I Lili p[okoj w koncu bez falubaza :)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #706427 przez pati-m
mgiełka - w sypialni jest taki sam fiolet jak u Lili, bo na zdjęciu to nie widać :S Ja lubię fiolety :)
Jaką farbą malowałaś, że ci tak szybko wyschło i nie śmierdziało? Mogłaś normalnie w nocy spać i nie czuć było, że świeżo malowane?

11 lata 5 miesiąc temu #706436 przez gosia2324
WItam

Fanka, przykro mi :(

Emilka,fajna dziewczynka z Ciebie :kiss:

Ja juz po badaniach krwi, jutro sie okaże jak wyszły ....

11 lata 5 miesiąc temu #706447 przez pati-m
Dobrze, że je zrobiłaś Gosia.

Coś forum szwankuje ;)

11 lata 5 miesiąc temu #706461 przez mgielka22
Tak Pati taki sam fiolet ale tylko tam gdzie okno i nad szafa bo ta druga sciaa ma kolor zima stalowa :) Szybko wyschlo a zapach byl fajny taka nowosc :D

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #706467 przez monika1984lodz
dzięń dobry :)

Fanka :( ale nic straconego- co się odwlecze :kiss: :kiss:

Słowiczku a po co bdzik? to Ł już do pracyw rócił??

Mgiełka to chyba mamy ten sam fiolet u Emi w pokoju :)

Agusia co się podziało??

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #706496 przez fanka
My już w domu, Dawid śpi, obskoczyliśy tesco, kupiliśmy babci ładną apaszkę i kwiaty, Dawid dostał bajkę udało mi się znaleźć ostatnia brakującą część serii mały chłopiec. I wstąpiłam do 5 10 15 i wreszcie kupiłam Dawidowi 2 czapki takie na uszy bo ma same letnie a chciałam mieć " na wszelki wypadek" takie cienkie na uszy, były przecenione po 8 zł.
Teraz wcinam bułkę słonecznikową z pasztetem i pomidorem, popijam kawką i biorę się za porządki w domu póki dzieć śpi. I obiad musze dokończyc, dziś leczo z cukini.
a tak wogóle to od wczoraj moje dziecko ma chyba 2 fazę untu, histerie takie odstawia , że masakra, jak nie on!! Dziś rano on robił histerie a mi puściły nerwy i ryczałam.

11 lata 5 miesiąc temu #706549 przez slowiczek
Monia, nie wiem po co był ten budzik, zapomniałam zapytać...ale tak, już pracuje...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mgiełka, no to się uwinęłaś szybciutko :)

11 lata 5 miesiąc temu #706555 przez mgielka22
Ojj nie wiem czy moje dziecko cos zakuma :dry: nie chce za bardzo siadac na cokolwiek ehh...

11 lata 5 miesiąc temu #706585 przez pati-m
fanka - ale mi smaka tą kanapką narobiłaś :P

słowiczek -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mgiełka - cierpliwości. Przecież to dopiero pierwszy dzień. Lili na pewno zrozumie, to kwestia czasu.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka