BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #707162 przez Sylwia26081982
Agusia a co z tym co kupiłaś do wózka??
Nie chce Emi na tym stać i jechać?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #707164 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Gosia wlasnie nie mam :( wiesz, wozek to nie problem...Emi sama ladnie schodzi i wychodzi po schodach wiec tu nie ma problemu, a wozek moge zwiezc na tylnych kolach...najbardziej rozchodzi sie o to, ze ona jest jak maly szatan, wszedzie biegnie...boje sie, ze wyleci mi na ulice...pod samochod...ucze ja chodzic przy wozku, ale jest jeszcze bardzo rozstrzepana...nosidelko byloby super,,,ale kurcze, 400-500zl..to nie wchodzi teraz w moj budzet :(

Agusia, ale to ze Emi biegnie to normalne, nie znam dwu latka który cały spacer idzie za reke, mój patent byl taki ze przywiązałam do wózka miska z długim ogonem i na spacerze Kuba trzymał sie tego ogona i było ok, a jak uciekał to stawałam i kazałam mu se wrócić,jak wrócił kolo wózka dopiero szliśmy dalej, tydzień "treningu" i bedzie ok. daj Emi szanse :)
albo weź Emi jakiś samochód,pociąg na sznurku i niech go sobie ciągnie wtedy będzie szla wolno kolo Ciebie.albo kup na allegro platformę na której Emi będzie stała

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #707169 przez Agusia83
Sylwia ja tego nie kupowalam bo wiedzialam, ze nie zda swojej roli...

mialam sie pytac...dlugo krwawilas? Bo ja kurcze nadal...i ni wiem czy to po porodzoie czy jednak po tym zabiegu...ale 2 podpaski dziennie schodza...a jak karmie to nadal sporo leci...

wiecie, mam szelki i zastanawiam sie czy ich nie sprobowac? ale troche to glupie...trzymac dziecko na smyczy...

11 lata 5 miesiąc temu #707170 przez gosia2324
Mysle ze na szelkach to sie mega zdenerwuje ....

A pisalas ze macie gdzies blisko plac zabaw, nie posiedziałabyś z Artkiem na ławce a Emi w piaskownicy?

11 lata 5 miesiąc temu #707179 przez Agusia83
Gosia, pewnie, ze tak...tylko u nas ostatnio czesto pada deszcz i niestety w piaskownicy zalega woda...zrobil sie basen a nie piaskownica...wkurza mnie to przeokrutnie...spoldzielnia powinna cos z tym zrobic...

dziewczyny lece spac...Artke juz mial pobudke...nakarmilam go i spi...wiec ja tez ide...do jutra :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #707221 przez Pyśkaaaa
witam :)
wczoraj jakos czytałam ale nie miałam siły nic pisać
Emi artystka malarka :)
i ot tyle co zapamietałam...

11 lata 5 miesiąc temu #707226 przez pati-m
Witam,
Wczoraj jednak nie dałam rady z wami popisać ;)

Ja po porannym prysznicu bo wczoraj nie byłam w stanie, Kacpero wcina śniadanko, ogarniemy się trochę i śmigamy na spacerek :)

Gosia - jak wyniki?

11 lata 5 miesiąc temu #707250 przez pati-m
Monia - miałam się ciebie zapytać i zawsze zapominam! To są te farbko do malowania palcami? Zmywają ci się bez problemu i spierają jak Emi się ubrudzi?

11 lata 5 miesiąc temu #707262 przez mgielka22
Hejo nocka udana wszyscy wyspani ;)

Pati te farby sa super dobrze sie zmywaja zewszad dzialaja na zasadzie plakatówek ;)

Agusia a nie mozesz kupic tego nosidelka co ja mam i beti z Womaru ja juz uzywany za 170zl kupilam w super stanie wsadzisz tam malego a ma baaardzo wygodnie i wtedy mozesz z dwojka wyjsc :)

11 lata 5 miesiąc temu #707295 przez Sylwia26081982
Witam.

Agusia a jakby tak więcej stanowczości do Emi to moze by się bardziej słuchała?? Myślisz ze moj Adi nie patrzy jak mi tu zwiac ale wie kiedy co moze,bo wie ze jak mama się zdenerwuje to nie przelewki,bo jak mnie zdenerwuje to powiem do niego takim tonem ze wie iż przegiął. Mnie ciągle sprawdza a z mężem to chodzi jak w wojsku, taki dziec cwany.

Właśnie oglądam super nianie angielska wersja, tam się dzieje ..trzylatek rządzi,smok,pielucha,butla i zazdrość o brata młodszego..

11 lata 5 miesiąc temu #707309 przez Marta M
Fajnie się z Wami przywitać z rana :) Idę coś ogarnąć, na spacer i potem może do Was, dziwnie tak wrócić do codzienności..

Agusia dojdziesz niedługo do takiej wprawy że i spacer nie będzie stanowił poblemu ;)

Sylwia pokaż małego Adiego dla przypomnienia :)

Gosia ale masz świetne pomysły :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #707381 przez Sylwia26081982
Marta zapraszam nas tronę 2559 :) tam Adi w całej okazałości :) Ajak troche sie ogarne to wstawie Zuzie jak spała dziś słodko :)

No i super niania oduczyla trzylatka wszystkich złych nawyków : ) A majteczki tylko stosami znikały :)

11 lata 5 miesiąc temu #707396 przez gosia2324
CZeść Dziewczyny :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta, bo na dzieci jest TYSIĄC Sposobów, nie ma tak ze sie nie da :)
Pamiętam ja w żłobku chodziłyśmy z dziećmi na spacery to każda z nas mial malucha w wózku i dwoje kolo wózka i szlo sie bez problemu :blink:

My już po spacerku, a Jogo zrobiła kupę na trawę B) :woohoo:

11 lata 5 miesiąc temu #707408 przez maja1982
Wpadłam sie tylko przywitać w ten piękny dzionek :D

mam przerwę ma śniadanko ;) jutro juz wolne:D

Miłego dzionka i do wieczorka

11 lata 5 miesiąc temu #707446 przez mgielka22
Gosia to super ze wyniki dobre :)

Lilka sie wlasnie pluska w basenie na balkonie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka