BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 7 miesiąc temu #743070 przez Sylwia26081982
Witam i ja. Wreszcie wrocil necik :)

Mi się to zdjęcie nie wyświetliło- ale widzę podobieństwo

:lol: :lol: Monia rozwalasz mnie:)

Pati przeczytałam Twoje wypracowanie..zaliczyłaś na 6 :) No i co tu komentowac, tyle tylko że trzeba byc szczerym i o wszystkim rozmawiac, nie dusic w sobie,Beti nazwala Gosie pieluchowym terrorysta, tzn,chciala ja dopiero tak nazwac..a Gosia żle odebrała te wypisane wyrazy.JA sie usmiechnelam i odebralam na zarty ale widac Gosia jestes bardzo stanowcza i cchesz zeby Twoje dzieci byly we wszystkim naj..stad brak poczucia humoru w tych tematach.

Gosia zdrówka dla dzieciaczków.

Maja w żlobku juz dzis drugi dzien zostal sam a ja ide z Zuzia sie przejsc, zostaje tylko na pol godzinki,a ja za rogiem slucham..no i placze ale gora minutke i sie ladnie bawi,dzis jak wrocilam to rozplakal sie jak mnie zobaczyl i od razu mowi papa do pani i dzieci, wtedy jedziemy do domku, wszystko odbywa sie spokojnie i pomalutku co mnie bardzo cieszy :)

Marta śliczne zdjecia urodzinkowe:) No i pieknie macie w domku. Udanych wakacji!!! Dziewczynka ze zdjec śliczna a jako 5-cio latka juz mniej ale wyrosnie ;)

Mala dla Was tez zdroweczka i super ze Ola jogurciki zajada i nie ma problemow:)

Kurcze ja to bilans musze sobie chyba sama zrobic. Jutro sie zwazymy i zmierzymy:) aaa pomalowalam pokoik Adiemu, bo bylo na bialo wiec rzucilam kolorki, to znaczy przejechalam raz walkiem i moj maz przejal twierdzac ze nie bede sie meczyla hihi

Pyska dzien juz sie konczy.

Dobrej nocki,,

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #743079 przez Marta M
Jeszcze weszłam :)

Iwonka zapomniałam i ja odpowiedzieć, Maja śpi ale drzemka się obsunęła z 12:30 na 13:30 czasem nawet 14 :)

kochane ale ja z taką miłością napisałam że moja kluseczka :):)

Gwareczkom naszym zdrowia dużo :kiss: :kiss: Gosia i na kiedy macie zaplanowany wyjazd do Krk? :)

Mała tak, oglądnęła ją pani doktor i nic nie widzi, tyle że katar ma, choć dzisiaj smarki widziałam tylko ze dwa razy :lol: :lol: myślę że nasza szybka reakcja dużo dała, cebion, lipomal, psikanie do noska..a Kamisiowi zdrówka i brawo dla Oli, wyrośnie całkiem z alergii :)

Lunatyczki te nasze dziewczynki wrześniowe :) Ja jeszcze nie wiem bo Maja na noc ma szczebelki w łóżeczku..ale po powrocie kupujemy jej łóżko :)

Sylwia z czego wyrośnie? ;)

Wszystkim wyjeżdżającym życzę miłych pobytów :kiss: :kiss: A tym w domach spokojnego czasu :kiss: :kiss: Papapa

11 lata 7 miesiąc temu #743081 przez Sylwia26081982
Marta z "kluseczki" , wnioskuje z ostatniego zdjecia ;) A MAjunia sliczna taka , do zjedzenia:)

Iwonka u nas ze spaniem jest tak ze jak nie pospi o stalej porze (oststnio 12:30 ) to i tak predzej czy pozniej padnie :) No i spi minimum dwie godzinki,norma sa 3 a zdarzaja sie i 4..

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #743091 przez pati-m
Mi nie chodziło dziewczyny o to by opowiedzieć się za którąkolwiek stroną. To ostatnie co bym chciała - tworzyć jakieś pseudoobozy. Chciałam tylko napisać szczerze co mi siedzi na serduchu i fajnie, że to przeczytałyście. Ale uważam, że nasze forum może być takie jak dawniej, kwestia dogadania się, niewypominania niedomówień i tak jak beti napisała "zakopanie toporu wojennego" :silly:
Dajmy już spokój z tymi pieluchami i ich przeżywaniem. Za chwilę będzimy rozprawiać o tym, które dziecko na rowerku jeździ a które nie. Mamy już tak mają, że ich dzieci są najważniejsze :)

Któraś pytała co z remontem. Robi się B) Miała być kuchnia a tak naprawdę robimy wszystko naraz. Każde pomieszczenie poza wc i łazienką bo S. wymienił całą elektrykę.
No ale najgorsze jest to, że Kacperek chory :( Dziś cały dzień z gorączką. Jutro popołudniu mam wizytę i oby to nie było coś poważnego.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #743198 przez monika1984lodz
Dzień dobry

PAti zdróweczka dla KAcperka :*

Adi super dzielny chłopak :D

Marta wypocznijcie i za nas :D udanego wyjazdu :)

uciekam dzisiaj mam duzo roboty

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 7 miesiąc temu #743205 przez Sylwia26081982
Witam :)

Monia co raz to dzielniejszy więc wszystko jestna dobrej drodze i ja juz nie przezywam jak ostatnio, dwa dni wyjete z zycia, nic w domu nie zrobione tylko myslalam jak mu tam zle i zobaczcie jak matka czuje kiedy dziecku źle..to jest niesamowite..

Pati kurde a my jeszcze nawet nie posaidamy takiego rowerka, to jest dopiero katastrofa :D:D :ohmy:

Kacperku zdrowiej maluszku..

Biore sie za robienie traktora na torcik, bo jutro zrobie torcik , w sobote impreza, jeszcze jakas salatke by sie przydalo zrobic..

11 lata 7 miesiąc temu #743269 przez iwonaNAVI
Ola super ze mozesz jogurciki jesc i ze nic ci nie jest :) i gratuluje duzego lozka :)

Pati zdrowka dla Kacpiego

ale pogoda leje i leje

11 lata 7 miesiąc temu #743310 przez fanka
cześć dziewczynki
co do naszego gorącego tematu to nie wiem czy jeszcze warto coś dodawać, wszystko już chyba zostało powiedziane, "dajmy sobie po gębie" kto komu chce i piszmy dalej bo szkoda tracić coś tak ważnego!!! i to tyle na ten temat!
Marta ja też chwilę na fb się zastanawiałam czy to Majeczka czy nie, bardzo podobna dziewczynka. Udanych wakacji zyczymy, bawcie się dobrze i dla nas fotorelacja po powrocie koniecznie :-)
my tez wczoraj byliśmy na szczepieniu i miał byc bilans ale Dawid ogolnie byl na nie, i lekarz mówi, że damy mu spokój, żebym przyszła na wiosnę bo bilnas do końca 2-go roku życia ma być zrobiony więc nie ma się co szarpać, sprawdził mu tylko siusiaka bo mówi, że to najważniejsze i zaszczepiliśmy go także tyle wiem. Wczoraj po szczepieniu mieliśmy cięzki dzień, Dawid dostał gorączki, płakał, że go rączka boli, maruda na potęgę a do tego mnie rozłożyło przeziębienie, gorączka, katar, ból gardła także wczoraj cięzki dzień mieliśmy. Dzis juz lepiej choć ja dalej czuję się marnie ale i tak lepiej niż wczoraj.

Maja pytalaś o ten garaż który kupiliśmy Dawidowi więc dokładnie taki allegro.pl/garaz-trzypoziomowy-city-3-po...der-i3511618989.html także biorąc pod uwagę cene z dostawą kupiliśmy za 16zl taniej. A on jest o tyle fajny , że można dokupić inne garaże, ulice itd i łączyć razem te zestawy.

11 lata 7 miesiąc temu #743335 przez Marta M
Witajcie :)

Ja już prawie spakowana, jeszcze musiałam wejść pożyczyć Olci naszej wszystkiego najlepszego :kiss: :kiss: :kiss:

Prawdopodobnie net tam będę mieć więc nie zapomnę o życzonkach dla innych naszych jubilatów :side: :side:

11 lata 7 miesiąc temu #743367 przez Pyśkaaaa
hej hej :)
Franek śpi mąż pakuje łóżko sypialniane i wywozi do rodziców na strych niech czeka na lepsze czasy (czt.większe mieszkanie :P)

Frankowi zasypianie idzie cięzko w nowym łóżko niby się cieszy ale ostatnimi czasy kładłam się z nim a on sie tulił i zasypiał a teraz zmiany... powolutku sie nauczymy :)

Sylwia z dnia na dzień będzie lepiej :*

Pati zdrówka dla was :*

Agusia Mała Gosia jak dzieciaki? lepiej?

Marta bawcie sie dobrze :*

a ja dziś ogarnełam zabawki Franka kilka poszło do kosza. pluszaki przejżałam i też na strych wiecie ja nie znoszę pluszaków rozumiem kilka a on nadostawał cała mase leży i sie kurzy masakra jakaś jak mi ktos dla 2 dziecka przyniesie pluszaka to udusze :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #743443 przez Sylwia26081982
OLCIA SPEŁNIENIA MARZEŃ :kiss: :kiss: :kiss:

Pyskaa ja uwielbiam pluszaki i chetnie przygarniam,raz za czas do pralki wrzuce i po klopocie:)

Co do spania w lozku to jestem w szoku ale to zaden problem dla Adiego, wstawilismy lozko on sie polozyl i zasnal..zadnego nacisku ale jak chcial w nocy do nas to przychodzil, teraz odpukac spi ładnie sam i nawet sie w nocy ostatnio nie budzi..

11 lata 7 miesiąc temu #743478 przez fanka
Oleńka spełnienia marzeń królewno :kiss: :kiss:
u mnie dzis leniwy dzień, szybki obiad bo naleśniki z serem a z wczoraj mam jeszcze gołąbki.
Katar chce mi urwać nos, nie nawidzę się tak czuć i tak wyglądać :angry:

11 lata 7 miesiąc temu #743489 przez Sylwia26081982
Fanka zdroweczka dla Was :kiss:

Patrzcie na moja Zuzie hihi kupilam jej taki "kibelek" ostatnio ale smiesznie to wyglada, ostatnio kolezanka przyszla i mowi: " to teraz sa nocniki ze stoliczkiem?" haha
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #743551 przez Pyśkaaaa
Sylwia wyslac Ci paczka te pluszaki :p a Zuzinka wyglada cudownie

Matko ciotka gapa!!!!
OLENKO STO LAT KRUSZNKO :*

Franek nie moze sie dzis obejsc bez K nawet smieci poszedl z nim wyniesc hahaha

11 lata 7 miesiąc temu #743563 przez Sylwia26081982
Pyskaa dawaj :D

A mój Adi nie chce założyć pieluchy,postawiłam nocnik zeby nie nasikal na podłogę a ten stanął i sika do nocnika na stojaco,oczywiście trafia ale z moja pomocą jak zdążę.. Dlaczego na stojąco??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka