- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mi się to zdjęcie nie wyświetliło- ale widzę podobieństwo

Pati przeczytałam Twoje wypracowanie..zaliczyłaś na 6

Gosia zdrówka dla dzieciaczków.
Maja w żlobku juz dzis drugi dzien zostal sam a ja ide z Zuzia sie przejsc, zostaje tylko na pol godzinki,a ja za rogiem slucham..no i placze ale gora minutke i sie ladnie bawi,dzis jak wrocilam to rozplakal sie jak mnie zobaczyl i od razu mowi papa do pani i dzieci, wtedy jedziemy do domku, wszystko odbywa sie spokojnie i pomalutku co mnie bardzo cieszy

Marta śliczne zdjecia urodzinkowe:) No i pieknie macie w domku. Udanych wakacji!!! Dziewczynka ze zdjec śliczna a jako 5-cio latka juz mniej ale wyrosnie

Mala dla Was tez zdroweczka i super ze Ola jogurciki zajada i nie ma problemow:)
Kurcze ja to bilans musze sobie chyba sama zrobic. Jutro sie zwazymy i zmierzymy:) aaa pomalowalam pokoik Adiemu, bo bylo na bialo wiec rzucilam kolorki, to znaczy przejechalam raz walkiem i moj maz przejal twierdzac ze nie bede sie meczyla hihi
Pyska dzien juz sie konczy.
Dobrej nocki,,
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Iwonka zapomniałam i ja odpowiedzieć, Maja śpi ale drzemka się obsunęła z 12:30 na 13:30 czasem nawet 14

kochane ale ja z taką miłością napisałam że moja kluseczka

Gwareczkom naszym zdrowia dużo

Mała tak, oglądnęła ją pani doktor i nic nie widzi, tyle że katar ma, choć dzisiaj smarki widziałam tylko ze dwa razy

Lunatyczki te nasze dziewczynki wrześniowe

Sylwia z czego wyrośnie?

Wszystkim wyjeżdżającym życzę miłych pobytów

- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Iwonka u nas ze spaniem jest tak ze jak nie pospi o stalej porze (oststnio 12:30 ) to i tak predzej czy pozniej padnie

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dajmy już spokój z tymi pieluchami i ich przeżywaniem. Za chwilę będzimy rozprawiać o tym, które dziecko na rowerku jeździ a które nie. Mamy już tak mają, że ich dzieci są najważniejsze

Któraś pytała co z remontem. Robi się

No ale najgorsze jest to, że Kacperek chory

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
PAti zdróweczka dla KAcperka :*
Adi super dzielny chłopak

Marta wypocznijcie i za nas

uciekam dzisiaj mam duzo roboty
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia co raz to dzielniejszy więc wszystko jestna dobrej drodze i ja juz nie przezywam jak ostatnio, dwa dni wyjete z zycia, nic w domu nie zrobione tylko myslalam jak mu tam zle i zobaczcie jak matka czuje kiedy dziecku źle..to jest niesamowite..
Pati kurde a my jeszcze nawet nie posaidamy takiego rowerka, to jest dopiero katastrofa

Kacperku zdrowiej maluszku..
Biore sie za robienie traktora na torcik, bo jutro zrobie torcik , w sobote impreza, jeszcze jakas salatke by sie przydalo zrobic..
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011

Pati zdrowka dla Kacpiego
ale pogoda leje i leje
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
co do naszego gorącego tematu to nie wiem czy jeszcze warto coś dodawać, wszystko już chyba zostało powiedziane, "dajmy sobie po gębie" kto komu chce i piszmy dalej bo szkoda tracić coś tak ważnego!!! i to tyle na ten temat!
Marta ja też chwilę na fb się zastanawiałam czy to Majeczka czy nie, bardzo podobna dziewczynka. Udanych wakacji zyczymy, bawcie się dobrze i dla nas fotorelacja po powrocie koniecznie

my tez wczoraj byliśmy na szczepieniu i miał byc bilans ale Dawid ogolnie byl na nie, i lekarz mówi, że damy mu spokój, żebym przyszła na wiosnę bo bilnas do końca 2-go roku życia ma być zrobiony więc nie ma się co szarpać, sprawdził mu tylko siusiaka bo mówi, że to najważniejsze i zaszczepiliśmy go także tyle wiem. Wczoraj po szczepieniu mieliśmy cięzki dzień, Dawid dostał gorączki, płakał, że go rączka boli, maruda na potęgę a do tego mnie rozłożyło przeziębienie, gorączka, katar, ból gardła także wczoraj cięzki dzień mieliśmy. Dzis juz lepiej choć ja dalej czuję się marnie ale i tak lepiej niż wczoraj.
Maja pytalaś o ten garaż który kupiliśmy Dawidowi więc dokładnie taki allegro.pl/garaz-trzypoziomowy-city-3-po...der-i3511618989.html także biorąc pod uwagę cene z dostawą kupiliśmy za 16zl taniej. A on jest o tyle fajny , że można dokupić inne garaże, ulice itd i łączyć razem te zestawy.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Ja już prawie spakowana, jeszcze musiałam wejść pożyczyć Olci naszej wszystkiego najlepszego

Prawdopodobnie net tam będę mieć więc nie zapomnę o życzonkach dla innych naszych jubilatów

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Franek śpi mąż pakuje łóżko sypialniane i wywozi do rodziców na strych niech czeka na lepsze czasy (czt.większe mieszkanie

Frankowi zasypianie idzie cięzko w nowym łóżko niby się cieszy ale ostatnimi czasy kładłam się z nim a on sie tulił i zasypiał a teraz zmiany... powolutku sie nauczymy

Sylwia z dnia na dzień będzie lepiej :*
Pati zdrówka dla was :*
Agusia Mała Gosia jak dzieciaki? lepiej?
Marta bawcie sie dobrze :*
a ja dziś ogarnełam zabawki Franka kilka poszło do kosza. pluszaki przejżałam i też na strych wiecie ja nie znoszę pluszaków rozumiem kilka a on nadostawał cała mase leży i sie kurzy masakra jakaś jak mi ktos dla 2 dziecka przyniesie pluszaka to udusze

- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pyskaa ja uwielbiam pluszaki i chetnie przygarniam,raz za czas do pralki wrzuce i po klopocie:)
Co do spania w lozku to jestem w szoku ale to zaden problem dla Adiego, wstawilismy lozko on sie polozyl i zasnal..zadnego nacisku ale jak chcial w nocy do nas to przychodzil, teraz odpukac spi ładnie sam i nawet sie w nocy ostatnio nie budzi..
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!

u mnie dzis leniwy dzień, szybki obiad bo naleśniki z serem a z wczoraj mam jeszcze gołąbki.
Katar chce mi urwać nos, nie nawidzę się tak czuć i tak wyglądać

- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Matko ciotka gapa!!!!
OLENKO STO LAT KRUSZNKO :*
Franek nie moze sie dzis obejsc bez K nawet smieci poszedl z nim wyniesc hahaha
- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A mój Adi nie chce założyć pieluchy,postawiłam nocnik zeby nie nasikal na podłogę a ten stanął i sika do nocnika na stojaco,oczywiście trafia ale z moja pomocą jak zdążę.. Dlaczego na stojąco??