BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu #742946 przez iwonaNAVI
Marta ja tez to widzialam i tez na poczataku myslalam ze Maja ale patrze za dlugie wloski inne oczka nosek i chyba wieksza dziewczynka ale naprawde bardzo bardzo podobna :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #742947 przez slowiczek
Marta jak zobaczylam to zdjecie na fb i bylo widac tylko pol buzi tej dziewczynki to myslalam ze to Maja, otwieram i mysle cos mi fryzura nie pasuje :silly: ale mega podobna, kto to ?

11 lata 3 miesiąc temu #742949 przez Pyśkaaaa
martus tylko ze my dopiero w sobote z ranca bo w pt wizyta :) a prania i tak nie ogarnelam cala jaoj tam klocuszek od razu...:)

Pati ja czytalam

lozko Frania juz stoi a my wyniesieni z jjego pokoju ale jeszcze troche roboty nas czeka

tylko jak go teraz nauczyc zasypiac samemu

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #742952 przez Marta M
słowiczku to moja chrześnica, siostrzenica mojego taty :)

Tutaj była trochę starsza od Mai, chyba z pół roku a kolejne zdjęcie już jak miała chyba 5 i zastanawiam się czy Maja też będzie podobnie wyglądać za kilka lat ;):)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #742976 przez mgielka22
Bardzo podobna do Majeczki :) a Majeczka po prostu dobrze wyglada wyciagnie sie do gory takze bedzie szczupla :) co do nozek to Lili wystarczy ze powiem wyprostuj nozki i prostuje bo jak to dziecko lubi siedziec jak pokraka miedzy nogami ale pilnuje tego...a ja sie nie bede przejmowac ze z pampkiem na bilans pojdzie mam kupe czasu nsa odpieluchowanie najpierw niech zacznie jej przeszkadzac i zacznie siadac bo nie chce...

Bawcie sie dobrze tez mi sie marza takie wakacje ale do nich mega daleko wiec tylko marzenia pozostana...

Zjadlam wielkiego kebaba i pije piwo za godz ide spac bo jutro do pracy :). Do uslyszenia :)

11 lata 3 miesiąc temu #743001 przez Pyśkaaaa
dopiro teraz ogarnelam te zdjecie podovne :)

ale mam podly nastroj

Iwonka Franek spi ale zdarza mu sie nir spac

dziecko ysnelo 2h usypiania mam dosc

11 lata 3 miesiąc temu #743016 przez monika1984lodz
Mi się to zdjęcie nie wyświetliło- ale widzę podobieństwo :D

Iwonka Emi juz raczej spać nie chce- chyba,że wstanie o 6 rano to wtedy śpi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743024 przez maja1982
heloł :)

wróciłam do domu z karolkiem ok 19 - zaraz po pracy pojechaliśmy do mojej koleżanki :) fajnie było dzieciaki sie pobawiły -choć lolo mamusia chodź mamusia chodź ;)

marta - wow ale podobienstwo :) super ze jedzeicie na te wakacje :) a Majusia wcale nie kluseczka - bez przesady :) ja byłam duzo grubsza jak byłam w wieku naszych dzieciaków - takze luzik :) lolek tez raczej do chudzielców nie należy :silly: ale je normalnie ( nie napycham go jedzeniem) ale na jakieś smaołyki czasem tez pozwalam ;)

pati - i ja przeczytałam ;) swoje tez już powiedziałam :)

słowiczek - duża dziewczynka :) kolejna modeleczka nam rośnie :)

gosia - a co dzieciaczkom??przeziębienie?? zaczyna sie okres jesienny :dry:

pyska - a co to za zły nastórj??przez to zasypianie Frania??pokaż nowe łóżeczko ??

iwonka - lolek spi jeszcze !odkąd śpi raz czyli od 10 albo 12 msca to nie spał moze 3-4 razy!a tak to standardowo ok13 - 13.30 idzie spac i spi w złobku ok1.5h a w domu mu sie zdarza dłużej do 3h!ale ze spaniem wieczornym nie ma problemu.

co ja to miałam jeszcze napisac!

11 lata 3 miesiąc temu #743032 przez monika1984lodz
Własnie MArta wysoka Maja :) a co do nóżek to nie martw się wszytko się naprostuje
nas czeka wizyta u ortopedy bo Emi ma bardzo koślawe kolanka :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 3 miesiąc temu #743036 przez Mała
Witam
Kamil gorzej, jutro znów do lekarza, oj czarno widzę ten turnus :dry: Mnie też rozłożyło :angry: Jutro wyjeżdżamy, więc pakowanie

Marta urodziny super, a na brzuszek nie mogę się napatrzeć :blush: Maja duza dziewczyna, zdrowa jest?

Kinguś zdrowia :kiss:

Nati ale laska :) Kupę się zdarzy, no cóż

Monika uśmiałam się jak sobie wyobraziłam Emi robiącą na trawnik, agentka :lol: . Ola też kupę z nienacka robi :dry:
Przygody z lunatyowaniem u nas identyczne, najpierw przyszła na nas popatrzeć, a potem powyrzucała ubrania z szafy :S

Pati zgadzam się, ale myślę, że magia forum już nie wróci :(

Gosia zdrowia dla dzieci :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #743039 przez Pyśkaaaa
Maja nie z tym sobie poradzimy pewnie juz po wakacjach :p a jakos tak nie wiem hormony jakas opuchnieta sie czuje a poza tym praktycznie od sob ciezko na dopce usiasc a jeszcze tyle trzeba zrobic i spakowac sie n to pomarydzilam

Gosia co sie dzieje maluchom

Pati a kiedy remoncik konczycie

Marta bawcie sie dobrze :)

ja sie ciesze ze Franek spi i niech spi jak najdluzej :p

Agusia jak u was?

mala a u was? Zdrowko

11 lata 3 miesiąc temu #743048 przez maja1982
a własnie monia - niezła akcja z lunatykowaniem :)

mala - o kurka :( zdrówka dla Was :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #743051 przez Mała
Pyśkaaa a co alergolog wymyśliła?

A ja się nie chwaliłam, że Oli już co nie coś daję mlecznego i jest ok, danonki gratki jadłaby non stop :lol:

Kamil 37 z kreskami, gil zielony po pas i gardło :dry:

Ola też śpi w dzień, ale wstaje o 6, a zasypianie zawsze było dramatem od 40 min wzwyż, także Pyśkaaa wiem co czujesz. Też ją przenieśliśmy do łóżka, już nie jest dzidziusiem :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #743057 przez Pyśkaaaa
Mala a ja go pochwalilam i mam za swoje w dzien jest ok a wieczorem od kilu dni marudzi

a co do alergolog to powiedziala nam ze mleko kozie uczula tak samo jak krowie ze te uczulenie ma od ubran a nie nabialu itp itd a i ze ten katar na roztocza moze miec alergie dostal syrop wyprobuje kren na zmiany skorne zobaczymy ja mi tez daje delikatnie jogurciki musze obserwowac

11 lata 3 miesiąc temu #743058 przez Agusia83
hejka...dzieciaki śpią, ja już się umyłam i trzasnęłam sobie karmi...ale dawno takich smakołyków nie piłam...pewnie jak pierwszy raz napiję się prawdziwego piwka, to opiję się na całego :silly:
Z moimi szkarbami już lepiej...Mała tez mielismy zielone gile i po same pachy...a co najlepsze, Artuś nie boi się odciągania i to odkurzaczem :silly: ...
dziś gdy suszyłam EMi włosy (bo wyobraxcie sobie, że wczoraj wieczorem dorwała maść majerankową i część nałożyła na włosy, a część zjadła :silly: :angry: ) Artek zasnął...dźwięk suszarki bardzo go uspokaja :silly:

Marta, Majeczka dobrze sobie wygląda i moim zdaniem bardzo dobrze waży...i bardzo podobna jest do tej dziewczynki...notabene ,śliczna z niej dziewczynka :laugh:
My mamy bilans 26, ale już wiem, że moja królewna waży 15,2...tak więc Martuś widzisz, że wiecej...mamy małe kluseczki :silly:

Emisia nadal sypia raz dziennie...śpi między 2-3h.. :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka