- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Wyszło dziwne nieporozumienie i z niego rozdmuchala się cała afera. dziewczyny napisały już chyba wszystko, każda z nas jest inna, każda ma swój sposób i pomysł na życie ale tak było odkąd się poznałyśmy i nigdy nikomu to nie przeszkadzało. Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem dzisiejszy post Gosi ( nie mam nic złego na myśli, poprostu nie zrozumiałam chyba o co chodziło), nie wiem skąd to wyliczanie, skąd to pisanie o żlobku, godzinach wstawania itd bo przecież nikt chyba nikomu nic nie zarzucał. I podkreślam, że nie pisze tego jako złośliwośc tylko nie rozumiem kontekstu wypowiedzi. W każdym razie mam nadzieję, że uda się pokonać te wszystkie nieporozumienia i wrócimy dalej do naszego pisania, choć jeśli mam być szczera uważam, że nigdy już nie bedzie tak jak było.A szkoda, bardzo szkoda....bo mam wrażenie, że tracę cos dla mnie bardzo waznego i potrzebnego.
Agusia śliczne masz dzieciaczki
Majeczka zdrówka dla Ciebie, mój Dawid niestety dziś w takim samym stanie jak Majka , a jutro mamy szczepienie i bilans i boje się, że będę musiała odwołac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emisia bardzo wysoka juz niunia a Artus anioleczek z niego
Ja nie wiem po co te dasy zachowujecie sie jak przedszkolaki wiadomo ze nei kazda rodzinka moze se pozwolic ze mama siedzi w domu z dziecmi a ojciec zapierdzela niestety zyjemy w tak durnym kraju ze za jedna pensje nie da sie wyzyc my oboje z M pracujemy i ledwo wiazemy koniec z koncem jedni moga se na to pozwolic inni nie, juz tniemy koszty i zrezygnowalam ze zlobka i Lila siedzi 4h z wujkiem a potem reszte z niania, lata z pielucha bo nie jest gotowa na wolanie nie chce a ja jej zmuszac nie bede, smoczek poszedl w niepamiec w styczniu i to tyle, fajnie ze kazda sie chwali i powinna byc dumna z dokonac a dla innych to tylko motywacja do dzialan aczkowliek ciezko jak sie pracuje by to powiazac bo fizycznie brakuje czasu!!! Kazda niech dostanei porzadnego kopa w dupe ogarnie sie i tu zamelduje oniec kropka bo inaczej po co byly te przyrzekania ze sie nigdy nei rozstaniemy slowa poszly na wiatr??? eee chyab to nei u nas nie badzcie jak inne miesiacowki tylko 3majmy sie razem no halo!!!!!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
ale dzisiaj jakiś dziwny dzień
LEczo wysżło mi pyszne ( tak bardzo skromnie)
ale jak, piją??? ble hahahah
a tu my ja i moja złośnica
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Mnie się wydaje, że Gosia odebrała to tak, że siedzi w domu to może sobie pracować nad dziećmi, a dziewczyny pracujące podkreślają, że pracują i nie mają czasu, stąd to wyliczenie
Monika śliczne Wy
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mala - no coś ty??dokąd zmierza ten świat?? i naszym dzieciom przyjdzie w nim życ? eh a gdzie te zabawy w podchody:) berek teraz ta młodzież (czyt.6 klasiści ) wygladają poważniej niż my ale w główkach .....
monia - ładnie Ci w tym blondzie
marta - kurcze mam nadz. ze Majusi nie rozłoży :(zdrówka dla was:)
pati - super ze oddzyskalaś siłki tylko kochana nie przesadzaj !!!!!
ewelina - gdzie Wasze fotki ja sie pytam
pyska - kiedy jedziecie??D sie dzisiaj pyta czy jedziemy do hiszpani (jakiś jego znajomy z pracy jedzie)
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
a moje dziecko dostało dziś na urodziny od Dziadków wywrotkę zdalnie sterowaną, nie da się opisać co się działo
a my kupiliśmy mu dziś garaż 3-piętrowy z wadera , dostanie w dniu urodzin, mamy taka super hurtownie zabawek, babeczka koło 60-tki ma lokal taki niewiele większy od kiosku i ta takie ilości zabawek , że cięzko wogóle tam wejśc, ona wszystko wie gdzie co ma, a ma wszystko o co zapytasz i ceny rozbrajające w stosunku do innych sklepów, np ten garaż kupiliśmy za 40 zł
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monika super z Was dziewczyny a wiązania tych kucyków, spineczek itd zazdroszczę
a moje dziecko dostało dziś na urodziny od Dziadków wywrotkę zdalnie sterowaną, nie da się opisać co się działo
a my kupiliśmy mu dziś garaż 3-piętrowy z wadera , dostanie w dniu urodzin, mamy taka super hurtownie zabawek, babeczka koło 60-tki ma lokal taki niewiele większy od kiosku i ta takie ilości zabawek , że cięzko wogóle tam wejśc, ona wszystko wie gdzie co ma, a ma wszystko o co zapytasz i ceny rozbrajające w stosunku do innych sklepów, np ten garaż kupiliśmy za 40 zł
fanka - pokaż jaki??lolo dostał od babci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
monia cudasne wy
psti nie szalej kochana i czekamy na fotki
a ja sie objadam galaretka w cukrze padziadek gonil dzis K po 3 sklepach abym mogla je miec
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maja czy ja przeoczyłam relację z wizyty u neurologa
mala - miałam iść 17 sierpnia - byłam umowiona ale D nie zdążył wrócić z pracy nie jego wina - ale spoko nie ma źle z terminami wiec wkrótce sie umówie:)
a jak Kamilek?? bo Olci juz chyba przeszło??
pyska - dostałam teraz wiadomość od ciebie ale pustą
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamil lepiej, nie miał dziś gorączki, jeszcze gardło go boli
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Poszla druga
a my jutro do alergologa juz sie denetwuje