BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #742190 przez fanka
Ale sie tu dziś porobiło, czyżby i nas dopadł syndrom "drugich urodzin dzieci"? szkoda mi strasznie, że takie sytuacje mają miejsce bo zawsze myslałam, że wszędzie ale nie u nas. Znamy sie już blisko 3 lata, wiemy o sobie dużo lub jeszcze więcej, np Wy o mnie , o moich czesto prywatnych czy tez intymnych sprawach wiecie więcęj niż osoby z którymi mam kontakt "na zywo".
Wyszło dziwne nieporozumienie i z niego rozdmuchala się cała afera. dziewczyny napisały już chyba wszystko, każda z nas jest inna, każda ma swój sposób i pomysł na życie ale tak było odkąd się poznałyśmy i nigdy nikomu to nie przeszkadzało. Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem dzisiejszy post Gosi ( nie mam nic złego na myśli, poprostu nie zrozumiałam chyba o co chodziło), nie wiem skąd to wyliczanie, skąd to pisanie o żlobku, godzinach wstawania itd bo przecież nikt chyba nikomu nic nie zarzucał. I podkreślam, że nie pisze tego jako złośliwośc tylko nie rozumiem kontekstu wypowiedzi. W każdym razie mam nadzieję, że uda się pokonać te wszystkie nieporozumienia i wrócimy dalej do naszego pisania, choć jeśli mam być szczera uważam, że nigdy już nie bedzie tak jak było.A szkoda, bardzo szkoda....bo mam wrażenie, że tracę cos dla mnie bardzo waznego i potrzebnego.

Agusia śliczne masz dzieciaczki :-)

Majeczka zdrówka dla Ciebie, mój Dawid niestety dziś w takim samym stanie jak Majka , a jutro mamy szczepienie i bilans i boje się, że będę musiała odwołac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #742191 przez mgielka22
Mala no zabilas mnie tym plynem :P

Emisia bardzo wysoka juz niunia a Artus anioleczek z niego :)

Ja nie wiem po co te dasy zachowujecie sie jak przedszkolaki wiadomo ze nei kazda rodzinka moze se pozwolic ze mama siedzi w domu z dziecmi a ojciec zapierdzela niestety zyjemy w tak durnym kraju ze za jedna pensje nie da sie wyzyc my oboje z M pracujemy i ledwo wiazemy koniec z koncem jedni moga se na to pozwolic inni nie, juz tniemy koszty i zrezygnowalam ze zlobka i Lila siedzi 4h z wujkiem a potem reszte z niania, lata z pielucha bo nie jest gotowa na wolanie nie chce a ja jej zmuszac nie bede, smoczek poszedl w niepamiec w styczniu i to tyle, fajnie ze kazda sie chwali i powinna byc dumna z dokonac a dla innych to tylko motywacja do dzialan aczkowliek ciezko jak sie pracuje by to powiazac bo fizycznie brakuje czasu!!! Kazda niech dostanei porzadnego kopa w dupe ogarnie sie i tu zamelduje oniec kropka bo inaczej po co byly te przyrzekania ze sie nigdy nei rozstaniemy slowa poszly na wiatr??? eee chyab to nei u nas nie badzcie jak inne miesiacowki tylko 3majmy sie razem no halo!!!!!

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #742195 przez monika1984lodz
dobry wieczór

ale dzisiaj jakiś dziwny dzień

LEczo wysżło mi pyszne :D ( tak bardzo skromnie)

ale jak, piją??? ble hahahah
a tu my ja i moja złośnica
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #742197 przez mgielka22
Monia ale blondi z Ciebie :D

11 lata 4 miesiąc temu #742198 przez monika1984lodz
Mgiełka jużnie długo- mam dość wracam do moich ciemnych :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #742199 przez Mała
Mgiełka nie ja tylko gimnazjaliści, no ja jeszcze z szoku nie wyszłam po tej rewelacji :cheer:

Mnie się wydaje, że Gosia odebrała to tak, że siedzi w domu to może sobie pracować nad dziećmi, a dziewczyny pracujące podkreślają, że pracują i nie mają czasu, stąd to wyliczenie

Monika śliczne Wy :)

11 lata 4 miesiąc temu #742203 przez maja1982
heloł :)

mala - no coś ty??dokąd zmierza ten świat??:( i naszym dzieciom przyjdzie w nim życ? eh a gdzie te zabawy w podchody:) berek :) teraz ta młodzież (czyt.6 klasiści ) wygladają poważniej niż my :) ale w główkach .....

monia - ładnie Ci w tym blondzie :)

marta - kurcze mam nadz. ze Majusi nie rozłoży :(zdrówka dla was:) :kiss:

pati - super ze oddzyskalaś siłki :) tylko kochana nie przesadzaj !!!!!

ewelina - gdzie Wasze fotki ja sie pytam :) :silly:

pyska - kiedy jedziecie??D sie dzisiaj pyta czy jedziemy do hiszpani (jakiś jego znajomy z pracy jedzie)

11 lata 4 miesiąc temu #742204 przez fanka
Monika super z Was dziewczyny :-) a wiązania tych kucyków, spineczek itd zazdroszczę :-)

a moje dziecko dostało dziś na urodziny od Dziadków wywrotkę zdalnie sterowaną, nie da się opisać co się działo :lol: :lol:

a my kupiliśmy mu dziś garaż 3-piętrowy z wadera , dostanie w dniu urodzin, mamy taka super hurtownie zabawek, babeczka koło 60-tki ma lokal taki niewiele większy od kiosku i ta takie ilości zabawek , że cięzko wogóle tam wejśc, ona wszystko wie gdzie co ma, a ma wszystko o co zapytasz :silly: i ceny rozbrajające w stosunku do innych sklepów, np ten garaż kupiliśmy za 40 zł

11 lata 4 miesiąc temu #742205 przez monika1984lodz
dziewczynki zakońćzmy już temat bo nie ma co.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #742206 przez maja1982
fanka napisał:

Monika super z Was dziewczyny :-) a wiązania tych kucyków, spineczek itd zazdroszczę :-)

a moje dziecko dostało dziś na urodziny od Dziadków wywrotkę zdalnie sterowaną, nie da się opisać co się działo :lol: :lol:

a my kupiliśmy mu dziś garaż 3-piętrowy z wadera , dostanie w dniu urodzin, mamy taka super hurtownie zabawek, babeczka koło 60-tki ma lokal taki niewiele większy od kiosku i ta takie ilości zabawek , że cięzko wogóle tam wejśc, ona wszystko wie gdzie co ma, a ma wszystko o co zapytasz :silly: i ceny rozbrajające w stosunku do innych sklepów, np ten garaż kupiliśmy za 40 zł

fanka - pokaż jaki??lolo dostał od babci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #742207 przez Mała
Maja czy ja przeoczyłam relację z wizyty u neurologa :S

11 lata 4 miesiąc temu #742208 przez Pyśkaaaa
maja w sob do krynicy :p sprawdz priv bo cos mi szwankuje

monia cudasne wy

psti nie szalej kochana i czekamy na fotki

a ja sie objadam galaretka w cukrze padziadek gonil dzis K po 3 sklepach abym mogla je miec

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #742212 przez maja1982
Mała napisał:

Maja czy ja przeoczyłam relację z wizyty u neurologa :S

mala - miałam iść 17 sierpnia - byłam umowiona ale D nie zdążył wrócić z pracy :( nie jego wina - ale spoko nie ma źle z terminami wiec wkrótce sie umówie:) :kiss:

a jak Kamilek?? bo Olci juz chyba przeszło??

pyska - dostałam teraz wiadomość od ciebie ale pustą :(

11 lata 4 miesiąc temu #742215 przez Mała
Maja wiesz, że Cię zamęczę w tym temacie :S

Kamil lepiej, nie miał dziś gorączki, jeszcze gardło go boli

11 lata 4 miesiąc temu #742219 przez Pyśkaaaa
dziewczyny co mozna zrobic z gruszek dostalam troche u co zrobic z nich?

Poszla druga

a my jutro do alergologa juz sie denetwuje

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka