BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741230 przez monika1984lodz
Natalka witamy na świecie-:D własnie minelo 25 minut od posta mamy :P

pamiętam jak dostałam mmsa ze zdjęciem :D i zazdrościłąm bo ja już w szpitalu od 4 dni byłam :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #741275 przez mgielka22
Za 20 min jade do pracy na nocke potem 2 dni wolnego dniowka i jedziemy na wesele :lol: ale sie doczekac nie moge :D

11 lata 4 miesiąc temu #741302 przez monika1984lodz
jeja jaka gastrofaza mnie dopadła- nienawidzę mić @

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #741332 przez Agusia83
Natalka i Karolku buziaczki Wam ślę 2 latki :laugh:

No i mam w domu szpital, boję się nocy...czuję, że nie będzie ciekawa...Emisia ma czerwone gardło, wszystko jej siedzi w górnych drogach oddechowych...chrypa jakby przechodziła mutacje, do tego katar, który non stop przeszkadza w spaniu....a do tego Artuś zakatarzony, ciągle fridą mu odciągam smarki...no i kaszle...na szczęście nie mają gorączki...
Będąc dziś w aptece kupiłam taką kaszkę do zagęszczania mleczka...może ona też pomoże we śnie Artka...choiaż teraz pewnie n\ie za wiele, bo będzie go budził katar :( od samego rana nie usiadłam, jedynie teraz na by Was nadrobić...a tak to spali krótko, budzili się co chwilę i budzili siebie nawzajem :( ...gardło mnie boli, plecy i nogi...obym i ja się nie rozłożyła :( :(

Mała, jak Olcia i Kamiś?

Marta a Ty jak się czujesz? Też Cię coś dopadało...

Pyskaa, Kochana, uważaj na siebie...wiesz, że ja też tak miałam..przy Emi wypiłam glukozę posiedzia łam, znów pobrali krew i do domu, a przy Artku leżałam na kozetce bo tak mi się kręciło w głowi i non stop chciało mi się wymiotować... Dobrze, że Karol po Ciebie przyjechał..

Gosia, gdzie się podziewasz?

Dziewczyny a o co chodzi z Angie? Czyta nas, ale nie pisze?

No i wszytskie zdjęcia urodzinowe śliczne :lol: Mała, Olcia wyglądała rewelacyjnie...powiedz kiedy Ci urosła taka duża pannica?
Maju, torcik rewelacyjny, a Loluś zadowolony jubilat :lol: I jaki duży przystojniak?

11 lata 4 miesiąc temu #741405 przez Sylwia26081982
Witam i ja.

KArolek, Natalka spełnienia marzeń!!!

Zdrowka zycze przede wszystkim, bo jak jest zdrowko to wszystko gra!!

A my dzis sie na jesien obkuilsmy w kombinezonik przeciwdeszczowy w Lidlu,extra jest, no i juz wyprobowany, tak dziś lało ale Adi w siódmym niebie :)

W żlobku dzis tak sobie, jutro ma zostac pol godzinki sam..

Ewelina :blink:

Poza tym juz ciemno, szarawo i nieciekawie, dzis mam senny dzien okrutnie, a jutro chce malowac Adiemu pokoik..moze sie zmobilizuje albo zabezpiecze podlogi a mój M pomaluje :)

No własnie Gosi nie ma od starcia z pieluchami, ,,Gosia Gosia nie obrazaj sie :cheer:

11 lata 4 miesiąc temu #741440 przez fanka
Agusia zdrówka dla Was, trzymaj się, oby noc była spokojna.
Sylwia Aduś napewno da jutro rade ibędzie z każdym dniem lepiej, trzymam kciuki.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 4 miesiąc temu #741442 przez iwonaNAVI
Hej kochane ...ja dopiero teraz bo po tym weselu nie bylo czasu...tak sie wybawilam a dzisiaj na 7 do pracy a po pracy jeszcze badania okresowe jak wrocilam to sie polozylam i odespalam

Widzialam piekne zdjecia urodzinowe Karolka Olci
i Majeczke z mamusia i pieknym brzuszkiem :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #741456 przez iwonaNAVI
Nati Karolki sto latek :)

Pyska o matko :(

Fanka 3mam kciuki za nastepny raz

Dawidzio swietne zdjecia :) widac ze zadowolony jestes ;)

11 lata 4 miesiąc temu #741476 przez Mała
Witam
Mamy wirusówkę, gardło i język w krosteczkach, ale to i tak lepsza opcja, niż angina (w przedszkolu już jest :dry: )

Natalko, Karolku sto lat dwulatki :kiss: :kiss:

Agusia zdrowia dla Was :kiss:

Fanka wow super tort, Dawidek jaki elegancki :blush:

Pyśkaaa o matko, ale miałaś akcję :ohmy:

11 lata 4 miesiąc temu #741483 przez fanka
co do tortu to miał być pociąg, wyszedł traktor z przypeczą ale najważniejsze, że Dawidowi się podobało.
Marta miałam pisać a propos imiona dla Waszego synka, oczywiście to moja zdanie, a nie żadna sugestia ani nic w tym stylu ale według mnie skoro do brzusia od początku mówicie Henio, a imię to rozważacie na poważnie to ja juz bym nic nie wymyślała ale to tylko moje zdanie oczywiście ;-)

11 lata 4 miesiąc temu #741525 przez Pyśkaaaa
Fanka ale imprezka super :)
Mala Agusia zdrowka dla dzieciaczkow i sily dla was :*
Maja jeszcze chwila i weekend :p

Franek dopiero co padl jakis dziwny dzien dzis mial niby nie marudny ale nie do konca byl soba...
Ja tez sie zaraz klade bo moj tez nie najlepszy jeszcze odebralam wyniki i tez nie za dobre! I ta glukoza na pograniczu mam nadzieje ze to nic takiego

a my czekamy na sob i jedziemy nad morze i odpoczac w koncu

11 lata 4 miesiąc temu #741533 przez Agusia83
Ja tez lecę do łóżka, kurcze, kości już mnie bolą...najgorszy czas na chorobę sobie wybraliśmy...w sobotę D. ma egzamin...a tu dzieciaki chore i może mnie rozłoży :( :( :( a uczyć się trzeba...

Pyskaa, a jakie masz wyniki? Bo ja miałam spory wynik glukozy na czczo a po wypiciu tego świństwa unormowało mi się :silly:

Marta...zapomniałam napisac, że widziałam Twoj cudny brzuszek :laugh: pięknie wyglądasz...zreszta Pysia, Ty również :laugh: :laugh: :laugh:

Fanka..przykro mi....
A jeśli chodzi o imprezkę to wygląda na to, że wszystkie macie extra zdolności cukiernicze :laugh: A Dawidzio w niebo wzięty :laugh: Super prezenty

11 lata 4 miesiąc temu #741536 przez Pyśkaaaa
Agusia przed wypiciem ok a po wlasnie na granicy juz teraz nie pamietam dokladnie a juz w lozku jestem :) a do tego hemoglobina poleciala

a wiecie ze po tych 2 godz wkowala mi sie 4 razy bo krew nie leciala nic a nic....

11 lata 4 miesiąc temu #741539 przez Marta M
Witajcie wieczornie...ja byłam dziś u dwóch lekarzy, z zatokami mam brać sinupret, jakiś steryd w aerozolu, sudafed...u gina też byłam i mały jest już ułożony główkowo, obrócić musiał się w ostatnim tygodniu bo na genetycznym był jeszcze miednicowo, odpowiada 24tc :) Moczem mam się nie przejmować a morfologia nie jest zła :)

Pyśka o matko, ale już teraz dobrze się czujesz? Nie wiem czy pamiętasz ale ja przy Majce miałam też akcje, bo w drugiej godzinie miałam mega kołatania serca, poty mnie oblewały, było mi baardzo słabo i naciągało na wymioty...ciekawe jak będzie tym razem..

Aguś rety, współczuję ogromnie tych chorób :( Domyślam się jak się o nich martwisz i jak bardzo musisz czuć się zmęczona..

fanka w narcyzm :unsure: :blush:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dawidek ale miałeś full wypaśne urodzinki, a Twój uśmiech mnie powala :) A co do imienia mnie się Henryk i Henio baaardzo podoba, ale Heniek już mniej a pewnie tak by go koledzy wołali...i waham się przez to...

Mała i u Was szpital?

gosi nie ma właśnie od tej debaty na temat odpieluchowania...:( gosia wracaj, od kogo teraz będziemy się uczyć?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741541 przez Sylwia26081982
Pyskaa zobacz jak to jest zamartwiasz się wynikami,glukoza, a tu w Danii od początku z Zuzia chodziłam (bo z Adim jeździłam w ciąży do Polski)i tak ani glukozy ani żadnych wyników,mierzą tylko ciśnienie i mocz za każdym razem badaja w dwie sekundy papierkiem lakmusowym,raz mi krew pobrali taka strzykawka jak cukrzykom,za dwie sekundy wynik znal.. Jak jeździłam w ciąży z Adim to też po glukozie prawie padlam z tym ze moze też przez podróż bo w nocy wyjeżdżaliśmy,rano zajezdzalismy ,badania,czekanie pol dnia na wynik i z powrotem..ale nie zapomnę jak mnie babka prowadziła do takiego pokoju wypoczynkowego a ja ledwo szlam..

Fanka alee czadowy traktor,masz wyobraznie:) Dawidzio jaki szczęśliwy :)
ps.dzieki i ja też za Was trzymam kciuki;) Jedni pragną dzidzi i nie wychodzi inni mniej pragna i maja, ja zaczynam sie stresować bo dziś miała przyjść @ i nie ma :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka