BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #739879 przez Agusia83
Monia, do mojej ginki to bardzo ciężko jest się dostać...w ulotce jest napisane, że mogą wystepować plamienia i pamiętam, że kilka lat temu jak zażywałam (inne) to to tez plamiłam, ale nie pamietam jak długo...
oj to prawda, Artuś jest bardzo długi...
ostatnio patrzyłam na siatki centylowe...
Artuś z wagą jest na 70 centylu, a ze wzrostem na 90
a Emi z waga na 97 centylu a ze wzrostem przebiła wszystko, co możliwe, wyszła za nie i to sporo :silly: bo jak ją mierzę w domu to ma 95cm B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #739884 przez monika1984lodz
MAła zdrówka dla Olci :*

Agusia o kurka- to 10 cm więcej niż Emi :lol:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #739888 przez Agusia83
Mała, zdróweczka dla Olci, oby nasze kruszynki spokojnie spały w nocy.

Monia, EMi miała 86cm w styczniu :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #739890 przez monika1984lodz
no ale Wy oboje z D wysocy- toraczej Emi i Artek z metra cięci nie będą :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #739895 przez Agusia83
pewnie tak...Artus mógłby się podać ze wzrostem na tatę...ale wiem, że wysokim dziewczynkom ciężko...i znaleźć buty i czasem faceta :silly: ale może przystopuje...

11 lata 4 miesiąc temu #739902 przez monika1984lodz
nie no Aguś modelki to minimum 175 cm :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #739912 przez pati-m
Artuś i Emi :kiss:

Mała - jak znajdziesz chwilkę to cyknij proszę fotkę makaronów, bo ja się właśnie zastanawiam nad zakupem do "mega" okna i chętnie bym podejrzała jak się prezentują :)

Kacper się dzisiaj wyszalał. U nas w mieście jest coroczne Święto Róży no i jest wesołe miasteczko, kuchnia regionalna i mnóóóóóóstwo atrakcji dla maluchów :) A najbardziej mu się podobało jak jeździł z tatą w takich samochodzikach co się wszyscy zderzają :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #739913 przez fanka
Cześc babeczki
pewnie już większośc śpi?? ja na kompie a mój M mecz ogląda.
Mejeczka sto latek śliczna królewno, cudnie wyglądacie jak zwykle zresztą, ciepło od Was bije ogromne.
Arturek ale Ty rosniesz chłopaku!! Agusia będziesz dzieci do Top model wysyłać.
Monika masz mega talent no i modelkę mega profesjonalną.

Ja w temacie opieluchowania nie będę się wypowiadac, każdy wie jaka jest u nas sytuacja, a myślę, że nie ma co roztrząsać tematu bo my raczej na tym naszym wątku ni mamy zwyczaju się kłłócic więc po co nam to?? :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a dziś pół dnia spędziłam w sklepach już miałam dość, najpierw pojechaliśmy po adidaski dla Dawida, a później zakupy na urodzinki i szukanie prezentu dla mojego Taty b ma urodziny 10.09
jutro pieczenie tortu i inne przygotowania.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #739918 przez monika1984lodz
Fanka @ nie ma jest nadzieja :kiss:
Dawidzio już duży chłopak :D
ja tak sobie myślę,że Wy to macie nie daleko do sandomierza- to może weźmiecie siostrę w sobotę i przyjedzicie do naa???

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #739929 przez fanka
Monika myślałam o tym ale siostra chyba czułaby sie skrepowana tak jechać ale zobaczymy jak będzie.
Zapomniałam Wam pisać, że moje dziecko już mi potrafi wstydu narobić, wczoraj jesteśmy w sklepie na zakupach, stoimy w kolejce przy lodówkach po ser żółty, Dawid zagląda z każdej strony na te sery i się go pytam "co tam tak oglądasz?", na co Dawid oczywiście na cały głos: " a szukam jakiegoś sera taniego"!! babki w kolejce i ta obsługująca śmiały strasznie, a ja się chciałam ze wstydu spalić!

11 lata 4 miesiąc temu #739930 przez Agusia83
Fanka, ale synek Ci rośnie :laugh: naprawdę duży już Dawidek :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #739938 przez monika1984lodz
Fanka padłam hahah :D
My z Emi mamy ulubioną panią na ryneczku i ta Pani Dosia tak mi córkę przyzwyczaiła,że ją częstuje owocami- ijak tylko przekrraczam próg ryneczku Emi na całe gardło krzyczy MNIAAAAAAAM :D

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #739942 przez Marta M
Pyska napisałam właśnie że wczoraj obkupiłam synusia, chociaż większość rzeczy już na roczek, nie w moim stylu kupować na wyrost ale znajoma sprzedawała i takie cudne rzeczy że grzech było nie skorzystać...:) A wyprawkę to jeszcze jeszcze...wiadomo jak mi się coś spodoba kupię ale nie mam parcia ze muszę wszystko mieć...najważniejsze jest, łóżeczko, wózek, fotelik i wiele rzeczy po Mai :)

Pysia Maja też pije z butli i narazie napewno jej nie wezmę, też robię co uważam za słuszne, nie miałam na myśli że czuje nacisk, wręcz przeciwnie, wielu rzeczy się od dziewczyn nauczyłam i do wielu zmotywowałam ale w niektórych rzeczach czułam że odstaje chociaż nie brałam ich aż tak do siebie, chciałam wesprzeć beti, bo domyślam się co miała na myśli...

Arti jaka minka na drugim zdjęciu, a Ty Aguś chociaż czujesz się pewnie źle z powodu tych wypadających włosów to jak dla mnie wyglądasz bombowo :)

Emisia, Ola zdróweczka :kiss:

fanka to czekamy razem z Toba na rozwój sytuacji..a ciepło takie samo albo i większe bije od Was ;)

fanka no żartujesz, ale Dawidek ma teksty...Maja mnie zaskakuje też ale jeszcze nie jest tak rozgadana jak Dawidek, dziś dziadziuś chciał jej złożyć życzenia przez telefon a ona krzyczy do słuchawki: ZAJĘTA (akurat badała lale) i nie porozmawiała...wogóle wszystko już powtórzy ale takich zdań jeszcze nie tworzy...a jak tańczy breakdancea to śmiać mi się chce, woła wszystkich i popis na środku, krzyczy BREKDENS :)

11 lata 4 miesiąc temu #739955 przez fanka
Maja niezła aparatka, to jak będzie z Dziadziem rozmawiac jak ma takie ważne zajęcia :-)
Monika to Pani teraz nie może się juz wycofać tylko musi owocki serwować bo dziecko czeka :-)

lecę spać, do jutra pa pa

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #739959 przez maja1982
wpadłam miedzy przygotowaniami :)

tort jeszcze nei zrobiony :silly: ale spoko noc długa :)

Dawidem padłam :laugh: apropo smiesznych tekstów i zachowań to lolek uwielbia rajstopy ( matka nie chodzi tak dla sprostowania tzn chodzi ale baaaaaaardzo rzadko) i zdarzyło mu sie w windzie smyrnąć panią w rajstopoach po nogach :) hihihi

agusia - śliczne dzieciaczki :) :kiss: Emi naprawdę bije na modelkę :) a Artus słodziutki :) wspołczuje wypadania włosów :(

pati - jzu w domku jestescie?? pamietasz ze my tu na zdjecie 2 letniego Kaceprka czekamy :) i Twoje brzuszkowe :)

mała- zdrówka dla Olci :kiss: a ty jak sie czujesz?wczoraj pisałaś ze cie rozklada!!

fanka - monia dobrze mowi :) podjedziecie z siostrą :) kogo ma sie krepować??nas???noc oś ty :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka