BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #738551 przez monika1984lodz
Dzień dobry

Gosia ja to jestem bardziej niż pewna,że @ przyjdzie... aż za nadto - taki mam pms ,że szok

Kogo czytelniczka mała :D świtna jesteś :*

Beti do kiedy zaliczka?

Stoję pod prysznicem i przybiega moje dziecko i krzyczy mamam i klepie się w pupę- wyskoczyłam jak mnie Pan Bóg steorzył i szybka akcja kupa :P

Adzisiaj Sto lat Kinga :D

Adi i Zuzia śliczni

Sylwuś to widzisz ja to jednak wyrodna matka jestem- bo może i wyrzucić ja przez okno nie chcę ale wepchnąć do brzucha zpowrotem :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #738557 przez maja1982
Beti to supcio ze fifi dal mamusi pospac:D

O super ze zarezerwowalas:D

To wpisuje sie na 2 osobowy pokój :silly:

Idziemy na spacerek

11 lata 4 miesiąc temu #738561 przez monika1984lodz
to i my na dwójkę :D

jeja ale by było super jak by się pogoda spisałą- jak rok temu :D

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #738573 przez gosia2324
Wiec jedem pokój i dla nas :)
BEti tyle pokoi bylo tylko wolnych czy ktos z nami bedzie w domu jeszcze?
Dzieci nie placa?

4 zjazd

1pokoj Beti
2pokoj Gosia
3pokoj Monia
4pokoj Maja

11 lata 4 miesiąc temu #738596 przez beti
Jeszcze są wolne jakby coś, tylko na razie tyle zarezerwowałam, kurde nie zapytałam jak z dzieciakami :/

11 lata 4 miesiąc temu #738608 przez gosia2324
beti napisał:

Jeszcze są wolne jakby coś, tylko na razie tyle zarezerwowałam, kurde nie zapytałam jak z dzieciakami :/

ostatnio nie placilismy spali w łóżeczkach a Kuba spal z nami wiec nie mial swojego łóżka

11 lata 4 miesiąc temu #738644 przez fanka
cześć
Kinga sto latek nasza dorosła Panienko :-) Mama daj zdjecie Kini!

Jogo by sie z Dawidem dogadała, u nas dzis było czytanie bajek od 5.50, mysląlam, że mnie trafi!! ostatnio wogóle ma straszna fazę na czytanie bajek, czasem mam juz dość!!

Co do zjazdu to ja na ten pierwszy termin paxdziernikowy się nie piszę napewno, niestetyv :( ale wtedy będzie jeszcze moja siostra, odlatuje w poniedziałek więc delikatnie mówiąc byłoby nieelegancko sobie pojechać. Szkoda mi strasznie ale trudno, następnym razem...

ja piję kawkę, gotuję zupę dla Dawida i jak wstanie to jedziemy na wycieczkę do zamku w Łańcucie i jakieś tam mini zoo podobno jest. Bo przez ten załatwiania kredytu, plany remontu itd nie możemy teraz zaszaleć z jakimś wyjazdem więc chociaż takie pojedyncze wycieczki żeby wykorzystać wolny czas.

11 lata 4 miesiąc temu #738651 przez mgielka22
Marta najwyrazniej Twoj organizm walczy z jakas wewnetrzna infekcja ze masz podwyzszone leukocyty, wazne bys hemoglobine miala wysoka przynajmniej 11 a ten urobilinogen to jak mowie zrob badanie bilirubiny we krwi to zobaczysz, bo jak cos to wtedy watroba albo pecherzyk...albo organizm nie nadaza trawic wszystkiegoi do konca nie wchlania bilirubiny i dlatego przechodzi do moczu bo tez tak moze byc... Maluch moze Ci cisnac na watrobe wiec jest duzo na rzeczy ;) ale sie nei przejmuj jesli nei odczuwasz dyskomfortu czy cos to najwazniejsze bierz sobie urosept mocz sie wyreguluje wtedy ja to bralam cala ciaze to leki ziolowe ;)

Zuzia i Adi swietni :)

Fifik :kiss:

Monia to chociaz Emisia wola :)

11 lata 4 miesiąc temu #738668 przez Pyśkaaaa
hej :)
dziewczyny ja tez bym chciała dwójkę... na tym zjeździe nie wchodzi w grę spanie z kimś po pierwsze nie mamy łóżeczka po 2 ja łaże po nocach i sie kręce poza tym dajcie znać do kiedy zaliczka? i też na 100% bede wiedziała jak z K porozmaiwam matko mam nadzieję że bede dała radę

a wogole synus mnie dzis lekko zirytował chyba mam słaby dzien bo sie zbeczałam jak wrocilismy do odmu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #738669 przez Mała
Witam
U nas oglądanie książeczek o 5:40 już od kilku dni

Kingusia sto lat myszko :kiss:

Jogo jaka słodka gaduła, nie boję się przesłodkie :blush: :)

Adi z Zuzką słodziaki :kiss: U nas też tak było, że Kamil był wszędzie gdzie Ola :)

Monika super Emi woła, Oli zdarza się 1-2 na dzień zawołać, ale i tak się cieszę, że chociaż coś :lol: Wczoraj z pediatrą rozmawiałam o odpieluchowaniu i mówi, że z dzieckiem jak z pieskiem trzeba go wytresować. Całe życie robiło się w pieluchę a teraz szalona matka każe na nocnik :unsure: super kobieta jest, uśmiałam się niesamowicie :lol: ale rację ma

Gosia no małą ta moja Ola, ale nie wszyscy muszą być top model, a faktycznie proporcjonalna jest, bo chudziną jej nazwać nie można :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #738673 przez gosia2324
Pyska , ale każda rodzia i tak bedzie miala swoj pokój.

co tam Franio popsocil?

11 lata 4 miesiąc temu #738681 przez Pyśkaaaa
he he Gosia wlasnie sobie przypomniałam :P

nie chciał iśc do domu zaczął cudować wchodzic na raka ( a na klatce syf że aż słabo) a mi normalnie cos trafiało i on oczywiście szedł nie bedzie wrrr...a na 2 pietrze zaczął ryczec bez powodu i beczał jeszcze w domu...

11 lata 4 miesiąc temu #738714 przez monika1984lodz
Pysia łącze się z Tobą- Emi tez sceny robi nie wiadomo o co-- chyba,że to ja robie sceny- nie wiem już sama

MAła no racja z tym tresowaniem :P ja nie moge na Emi narzekac- w 90% woła :) i jestem z niej bardzo dumna- bo myślałą,że nigdy się z pampem nie pożegnamy

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #738768 przez maja1982
witam sie i ja po południu :)

fanka - musicie byc!!!!:) marta wy tez:)

pyska - ja kiedyś lolka za jedną reke niosłam do domu bo nie chciał stanąc na nogi, najpierw klęczał 10 min na chodniku i nie ruszy sie, potem jak go wziełam za rekę i prowadziąłm do domu to podkurczył nogi i nie stanie :S wiec go zanisołam za 1 reke on sie darł, ja spocona jak nie wiem bo pod pachą jeszcze jego motor jeździk! takze takie miłe zakonczenie spacerku mi synuś zorganizował - na szczescie od tamtej pory nie ma takich akcji.

mala - nie ma co sie spinac z tym odpieluchowaniem!;) najważenijsze ze chcemy czy chciałyśmy w miare możliwości szybko sie tych pieluch pozbyć :)

monia - to ci niespodzianka przysznicowa :) ważne ze zawołała :) lolek dzisiaj o 4 w nocy wołał siku :)

pati - hop hop !!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pije kawkę i troszkę ogarnę domek, musze D na zakupy wysłać zeby jutro moc porobić pare rzeczy na urodzinki :)

11 lata 4 miesiąc temu #738796 przez Pyśkaaaa
Maja pewnie jak bym nie była w ciązy też bym tak zrobiła ale boje sie bo zauważyłam jak troszke potargam to brzuszek boli a to wy imprezujecie w ten weekend? super :)

wyspał sie i chyba ma lepszy nastrój

a moje dziecko dzis na spacerze krzyczy" mamusiau sibko siusiu" rany tylko dalej wysadzam go jak dziewczynkę :dry:

a i dzis zakupiłam dzidziusiowi kolejne wdzianko przy okazji Franiowi tez :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka