- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
maa któraś z was taki mebel? zadowolone jesteście? bo musimy cos kupic a tu fajnie może powrzucać i nie trzeba układać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my mamy ten regał tzn mniejszy chyba to ten www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30091452/ fajny klocki tam mamy:)
traktor zrobiony trochę kaleczny ale jest
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pyska extra ten mebel, nie mam ale planuje kupic.
Monia suuuper ze Emi wola
Monia doobre, juz zapomnialas jak ciezko jest pod koniec ciazy ??
A ja pochwale synusia bo dzis co nie powiem to on wykonuje, nie wiem co sie stalo, mowie idziemy do domu, to wola psa i ida razem a zawsze bylo ze nie
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wymylam okna wysprzatalam wszytsko czekam na M...
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Jutro też może gdzieś pojedziemy po południu jak bedzie pogoda.
A w niedzielę niespodziwanie robimy urodziny bo ogolnie plan byl na sobotę 14- go ale uzrbieralo nam sie ludzi, dzieciaki od sąsiadów które zapraszały Dawida na urodziny, w sumie 8 dzieci i rozdzielilismy imprezy a 2 części, w niedzielę robimy taki "kinder bal", typowo dla dzieci , jak się uda to na ogrodzie, tort, przekąski dla dzieci i zabawy dla nich. A 14- go juz taka posiadówa dla Dziadków. A tu w niedzielę będzie miał takie naprawdę dla niego z dzieciaczkami.
Ja tez nie raz Dawida taszczyłam pod pachą bo był bunt powrotu do domutaze rozumiem o czym mówicie.
Jeśli chodzi o pieluchy to ja mam mega problem, już nie wiem co robić , bo ogólnie jestem teraz w domu i stram sie go odpieluchować i był 1 dzień kiedy było ok i sikał do nocnika, a na kolejny dzi0en juz mega płacz jak mu chciałam po nocy zdjąc pieluchę a w kocu jak się udało mu ubrac majteczki to przetrzymywał siku, strasznie długo nie sikał, wysadzałam go co chwilę, jemu się już ewidentnie chciało aż chodził i płakał bo go brzuszek boli i w końcu nie wytrzymywał i sikał gdzie popadło.I później płacz, że się zsikał i to taki , że ciężko go było uspokoić. I co ja mam robic??
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mala Twoja lekarka ma racje, skoro pada na bilansie dwu latka pytanie o sygnalizowanie potrzeb fizjologicznych to chyba to ten czas na odpieluchowanie i to jest do wykonania przez dwu latkow, inaczej pytali by o to za rok czy dwa
to i my świętujemy z ten weekend .
Monia robisz tortową mysze?
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To nie jest powiedziane ze kazdy 2u latek musi sygnalizowac srednia wieku to 2,5 roku jak zaczyna wolac...
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jogo jaka slodka
Adi z Zuzinka ale fanie macie razem
Kinia sto latek ksiezniczko
a my juz calkowicie pozegnalismy papery i juz nawet nie pamieyam kiedy ostatnio zasikala lozko w nocy ale hoho dawno to bylo
a ja dzisiaj zauwazylam u Oliwi na 4 u gory czarne plamki a jeszcze niedawno jak jej zagladalam w zabki nie bylo prochnicy...myslicie ze to czas wybrac sie do dentysty?
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Gosia nie -tort będzie zwykły z taką myszą allegro.pl/oplatek-glowka-minnie-dekorac...0cm-i3523572189.html
M powiedział,żebym dała spokój z figurkami bo tylko się nadenerwuję- w sumie to źle mi z tym ,że poszłąm na łatiznę ale M miał rację
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mala Twoja lekarka ma racje, skoro pada na bilansie dwu latka pytanie o sygnalizowanie potrzeb fizjologicznych to chyba to ten czas na odpieluchowanie i to jest do wykonania przez dwu latkow, inaczej pytali by o to za rok czy dwa
Gosia, bo nazwe Cie pampersowa terrorystka, nie kazde dziecko mowi w wieku 2 lat, nie kazde jezdzi na rowerze i nie kazde jest odpieluchowane, a taka presja to jakas paranoja... Filip też nie odpieluchowany i ja nie czuje się gorsza matka ani nie mam wrazenia że jest w zw z tym niedorozwiniety...nie kazda matka ma mozliwosc spedzania z dzieckiem calych dni i skupiania się tylko na nim ...
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia2324 napisał:
Gosia, bo nazwe Cie pampersowa terrorystka, nie kazde dziecko mowi w wieku 2 lat, nie kazde jezdzi na rowerze i nie kazde jest odpieluchowane, a taka presja to jakas paranoja... Filip też nie odpieluchowany i ja nie czuje się gorsza matka ani nie mam wrazenia że jest w zw z tym niedorozwiniety...nie kazda matka ma mozliwosc spedzania z dzieckiem calych dni i skupiania się tylko na nim ...
Swiete slowa Beti popieram Cie Lilka potrafi wiele innych rzeczy ktorych inne dzieci nie potrafia ale ja o tym pisac nie bede bo nie lubie sie przechwalac bo kazdy rozwija sie w swoim tempie i tyle. Jak przyjdzie cas to bedzie wolac siku. Nalezymy do kobiet pracujacych wiec ciezko z czasem, szczegolnie u Ciebie Beti wiec ja Cie w pelni rozumiem
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
gosia2324 napisał:
no nie kazde jest i nie kazde musi, ale to chyba ten czas skoro o to pytaja, nie wiem ja tych pytac nie wymyslalam i nie trzeba 24h na dobe patrzyć na dziecko zeby chodzilo bez pieluch, przeciez panie w zlobku tez cos robia, ?
nie zanies im przez 2 dni pieluch to zobaczysz jak szybko sie uwina, nie pozola sobie na zasikane dywany.
Monia ładna ta myszka
A Wy kiedy świetujecie tez w ten weekend?
Pati mi pisala ze nie jadą
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Mojej pediatrze chodziło o to, że to pora na to, żeby dziecku pokazać, że nie na stojąco do pampka, tylko do nocnika czy sedesu. Nie ma, że przyjdzie czas, bo dziecko musi wiedzieć, że robi się inaczej niż dotychczas, a póki nie pokarzesz to jak ma to niby zaczaić? A czy się pokarze w wieku 2 czy 3 lat to już wola rodzica