BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #740004 przez Agusia83
Witam ...troche niewyspana. Nie spimy od 5:45,noc byla nienajlepssa,Emi non stop sie budzila,aż w końcu dalismy jej nurofen,ale gile ma okropne i nie chce siakac nosa,chyba juz ja boli.
Artusia uspilam i staram sie chwilę odpoczac,ale zaraz zabieram sie za gotowanie rosolu i robienie sznycli.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #740011 przez Pyśkaaaa
hej :)
Martus a widzisz nie doczytalam ale pewnie trzeba brac jak jest okazja :p Maja dobra haha a ja juz powolutku zaczynam cos tam skladac

Dawidek padlam i nie wstaje Fanka dawaj z siostra przy nas skrepowanie?

Maja smyra po rajstopkach mowisz? Haha :p

Agusia biedna Emisia :* zdrowka a Ty odpocznij a obiadek olej a co do szafek to sa dwie ale maja w pon domontowac te czesci co ich nie ma

Mala jak Olcia jak nocka?

A my wczoraj olalismy to ze mamy poukladac i poszlismy spac :) mi bylo tak niedobrze jak w pierwszym trymestrze a dzis pospalismy do 8

11 lata 4 miesiąc temu #740036 przez monika1984lodz
dzien dobry- u nas noc kiepska- Emilkę bolął brzuszek ale popuszczałą bączki i przeszło a do tego pies znowu ma sraczkę i M wędrowł po nocach z nim na spacery eh

jedziemy dzisaij poznać Juliana- aż wstyd bo on zaraz pół roku kończy a my go jeszcze nie widzieliśmy :/ a to synek naszego świadka

Maja padłam z rajstop hahaha may fetyszysta :D

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #740043 przez fanka
witam
u nas przygotowania pelną parą, piecze sie biszkopt na tory, zaraz robie masę i piekę babeczki i później jeszcze trzeba dom ogarnąć.

troche się martwie bo wczoraj przy kąpieli M wymacal u Dawida taką jakby narośl na żebrach, takie zgrubienie w jednym miejscu, pójdziemy na bilans to się o to zapytam ale jak to matka odrazu sie martwię.

Z Lolusia się usmiałam, odrazu mi jak Monice przyszło na myśl, że mały fetyszysta ;-)

Agusia jak będzie okazja to odeśpij

11 lata 4 miesiąc temu #740051 przez iwonaNAVI
Hej kochane my wczoraj mielismy bilans i chwale sie ze moje dziecko nic nie plakalo i nie wpadlo w histerie az w szoku bylam...a dzien wczesniej mialam z nia rozmowe badalam ja sama i widac podzialalo...bo wczesniej to wpadala w histerie u lekarza tak sie bala

mamy 88 cm i 11,600 kg troche sie martwilam waga bo jest w 10 centulu ale lekarka mnie uspokajala ze trzeba sie bac jak dzieci sa za grube zreszta ona pewnie po nas taka drobna bo my z M to mali i drobni jestesmy
chociaz malo przybrala bo w marcu tego roku miala 11,500 i 82 :(
no nic trzeba bedzie ja bardziej przypilnowac

wczoraj bylismy na poltrze wrocilismy o 1 a dzisiaj juz o 7 musialam wstac...jestem juz po fryzjerze...teraz czas na kawe potem paznokcie makijaz i bedziemy sie bawic :P

Majeczko sto lat :)

Emi sliczna Ty przy tej scianie zdjecie ma urok :)

Arti i Emi jakie kochane szkraby chyba Artus sie zmienia i coraz ardziej do Emi podobny

Fanka poczekaj jeszcze kilka dni i powtorz :) 3mam kciuki

Marta ja tak dziewczyny powiem ze bije od Was taka radosc i cieplo widac ze dobre macie serduszka :)

Fanka super zdj...ile kg zjechalas :D ?
Haha Dawidzio mistrz cietej riposty :P ale ma texty :P

Mala jak tam zdrowko u was?

11 lata 4 miesiąc temu #740086 przez mgielka22
Hello
Ja po nocce nie wiem skad ale wiekszosc ludzi to jakas kompletna pomylka :dry:

Gowa mnie cos boli, Lilka stlukla miske porcelanowa...

Emisia zdrowiej nam rybenko :kiss:

Dawidek super teksty :P

Oliwcia super ze wszystko ok ;)

Zdjeciowo kolorowo czekamy na brzuszki ;)

Czekam na M bo od dzisiaj u nas zaczyna sie winobranie czyli tydzien zabawy koncertów jarmarku i picia wina :D

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #740120 przez Marta M
Witajcie :) Mogę się pochwalić co mnie od tygodnia budzi po kilka razy w nocy i nad ranem? MAMA KOCHA :) I w ciągu dnia podbiega i mówi że KOCHA :) Cudowne :)

A wczoraj zawał miałam prawie, szłyśmy do kościoła i spotkałyśmy ciocię po drodze, poczęstowała Maję mentosem i tak się zakrztusiła, gdzieś jej utknął wogóle bo nie mogła powietrza złapać, przechylałam ją na trzy razy i klepałam po plecach i w końcu cukierek wypadł i zwymiotowała, miałam już 100 obrazów przed oczami... :( :(

Lolo jaki zaczepnik :blush: :blush:

Emisie :kiss: :kiss:

fanka to czekamy na zdjęcia z imprezki, udanej zabawy :)

Iwonka mam nadzieję że i u mnie poskutkuje ten zestaw lekarski :) Udanej zabawy :)

Dziewczyny co Wy z tym ciepłem bijącym od nas, hihi :blush: :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #740137 przez slowiczek
Marta, dobrze ze wszystko dobrze sie skończyło...ja już nie raz przerabialam zakrztuszenia wiec wiem co czułas :( a nie za małe te nasze dzieci na cukierki tego typu? Kurcze, ja bym sie chyba bała dać :)

Iwonka, Nati tez miała w tym roku taki przestoj z waga a nawet spadek, w styczniu 11 500 a w kwietniu 11 300, teraz nie wiem ile waży ale myśle ze niewiele wiecej od Oliwki :)

Jak Natalka jadła dziś żółty ser to od razu przypomniał mi sie Dawidek w sklepie :D

Emi, dużo zdrowka :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #740174 przez beti
Hej kochane, my dziś aktywnie, już o 9 bylam w markecie po zakupy, pozniej Fifikowi kupilam super buty na jesienne sloty :)
Potem na basen, bo znow chodzimy na kurs plywania i musze Wam powiedziec że Fifi już plywa sam w samych rekawkach :) mama peka z dumy :) :D
A musze Wam powiedziec że przed nami na basenie plywaly takie maluszki moze 6 miesieczne, oj zatesknilo mi się za tym kiedy Fifi byl taki malutki slodziutki :kiss:

Teraz jemy obiadek i ja się powoli bede szykowac na panienski... Mam zamiar się wyluzowac MIMO WSZYSTKO!!! :)

A jutro widze się z dawnym przyjacielem, nie odzywalismy się do siebie 2,5 roku... Postanowilam dac mu szanse... Ale obawiam się tego spotkania...

Wy sprzatacie a ja mam to aktualnie w nosie :P mamy ekipe remontowa wiec syf nieziemski i kurz, sprzatne jak pojada, bo szkoda mojej energii i czasu :P

11 lata 4 miesiąc temu #740176 przez beti
Dawidziu, Twoje teksty wymiataja...

A Emisia 1, Emisia 2 i Artus od cioci lapcie :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #740281 przez maja1982
Witam się po urodzinkach:D

Super wszystko się udalo:D lolo miał szok wstał z drzemki a tu tyyyyle gości :D ukochany dziadzius,prababcia i pradziadek:D ciocie wujkowie:D i kuzyn który tak świetnie się z lolkiem bawił:D

prezenty suoerowe wszystkie :DD rowerek,wielki garaż piętrowy, szpital duplo:D kaska!

Posprztalismy a teraz odpoczywamy:D ja padnieta wczoraj do 1 byłam w kuchni;) a rano nie mogłam coś spać:|i ze wszystkim tak styk dzisiaj;) ale wszystko wyszło pysznie aż sama w w szoku bylam;)

fifi super:D my coś na basen nie możemy dojechać :| ale jak lolo wyzdrowieje to idziemy:D

Jak tam udało się przyjęcie u Dawidka i Jagodki:D dawać fotki ja też wrzuce tylko jak lapka dorwe;)

ja się pytam gdzie wy się podziewcie???;)

11 lata 4 miesiąc temu #740291 przez Mała
Witam i mówię dobranoc
Szpital mam, do Oli dołączył Kamil :(

11 lata 4 miesiąc temu #740294 przez maja1982
O jacie mała:( buziaki dla Olusi i Kamilka :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #740321 przez Sylwia26081982
Hej laseczki. A ja dzis nie mialam czasu nawet zagladnac, gosci mamy i balujemy, a za tydzien znowu balowanie, bo przeciez urodzinki, udalo nam sie bo akurat w sobote wypadaja :)

Maja pranie, prasowanie i tak wkólko...znam to :) Czekam z niecierpliwoscia na foteczki urodzinowe :)

Fanka suuper jestescie :)

Monia zdjecia extra.

Marta współczuje, mój Adi tez sie ostatnio tak zaksztusił, my ogolnie mamy z tym problem bo zawsze naladuje duzo jedzenia do buzki i pozniej jest katastrofa.

Słowiczku, ja tez nie dałabym mentosa ale ostatnio patrze Adi ma w raczce mentosy i zuje, pytam meza czy on sie nie zaksztusi,a ten do mnie mowi "co ty, zawsze jemy jak jestesmy na zakupach" . Oczy mi wyszły bo ja przewrazliwiona ale ok..

Agusia dzeci słodziaki, i Ty tez super wygladasz. Co do plamien, nie pomoge, mi syzbko przeszlo, okres tez juz dostalam i teraz czekam na drugi, za dwa dni ma przyjc..mam nadzieje ze przyjdzie :huh:

MAła zdroweczk dla WAs.

Nie wiem co jeszcze mialam napisac, wiem ze idena chwie do gosci i uciekam spac,,bo jestem padnieta dzis.

:kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #740366 przez slowiczek
Sylwia, też jestem przewrazliwiona na tym punkcie, ja z kolei się dowiedziałam,że Nati zdjadła lizaka rozgryzając go w buzi, moja mama jej dała, ode mnie osobiście prędko nie dostanie żadnego lizaka, landrynki, twardego cukierka itd po co kusić los...

Mała, jak tam dzieciaczki ? :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka