- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Artusia uspilam i staram sie chwilę odpoczac,ale zaraz zabieram sie za gotowanie rosolu i robienie sznycli.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Martus a widzisz nie doczytalam ale pewnie trzeba brac jak jest okazja Maja dobra haha a ja juz powolutku zaczynam cos tam skladac
Dawidek padlam i nie wstaje Fanka dawaj z siostra przy nas skrepowanie?
Maja smyra po rajstopkach mowisz? Haha
Agusia biedna Emisia :* zdrowka a Ty odpocznij a obiadek olej a co do szafek to sa dwie ale maja w pon domontowac te czesci co ich nie ma
Mala jak Olcia jak nocka?
A my wczoraj olalismy to ze mamy poukladac i poszlismy spac mi bylo tak niedobrze jak w pierwszym trymestrze a dzis pospalismy do 8
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
jedziemy dzisaij poznać Juliana- aż wstyd bo on zaraz pół roku kończy a my go jeszcze nie widzieliśmy :/ a to synek naszego świadka
Maja padłam z rajstop hahaha may fetyszysta
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
u nas przygotowania pelną parą, piecze sie biszkopt na tory, zaraz robie masę i piekę babeczki i później jeszcze trzeba dom ogarnąć.
troche się martwie bo wczoraj przy kąpieli M wymacal u Dawida taką jakby narośl na żebrach, takie zgrubienie w jednym miejscu, pójdziemy na bilans to się o to zapytam ale jak to matka odrazu sie martwię.
Z Lolusia się usmiałam, odrazu mi jak Monice przyszło na myśl, że mały fetyszysta
Agusia jak będzie okazja to odeśpij
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
mamy 88 cm i 11,600 kg troche sie martwilam waga bo jest w 10 centulu ale lekarka mnie uspokajala ze trzeba sie bac jak dzieci sa za grube zreszta ona pewnie po nas taka drobna bo my z M to mali i drobni jestesmy
chociaz malo przybrala bo w marcu tego roku miala 11,500 i 82
no nic trzeba bedzie ja bardziej przypilnowac
wczoraj bylismy na poltrze wrocilismy o 1 a dzisiaj juz o 7 musialam wstac...jestem juz po fryzjerze...teraz czas na kawe potem paznokcie makijaz i bedziemy sie bawic
Majeczko sto lat
Emi sliczna Ty przy tej scianie zdjecie ma urok
Arti i Emi jakie kochane szkraby chyba Artus sie zmienia i coraz ardziej do Emi podobny
Fanka poczekaj jeszcze kilka dni i powtorz 3mam kciuki
Marta ja tak dziewczyny powiem ze bije od Was taka radosc i cieplo widac ze dobre macie serduszka
Fanka super zdj...ile kg zjechalas ?
Haha Dawidzio mistrz cietej riposty ale ma texty
Mala jak tam zdrowko u was?
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja po nocce nie wiem skad ale wiekszosc ludzi to jakas kompletna pomylka
Gowa mnie cos boli, Lilka stlukla miske porcelanowa...
Emisia zdrowiej nam rybenko
Dawidek super teksty
Oliwcia super ze wszystko ok
Zdjeciowo kolorowo czekamy na brzuszki
Czekam na M bo od dzisiaj u nas zaczyna sie winobranie czyli tydzien zabawy koncertów jarmarku i picia wina
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A wczoraj zawał miałam prawie, szłyśmy do kościoła i spotkałyśmy ciocię po drodze, poczęstowała Maję mentosem i tak się zakrztusiła, gdzieś jej utknął wogóle bo nie mogła powietrza złapać, przechylałam ją na trzy razy i klepałam po plecach i w końcu cukierek wypadł i zwymiotowała, miałam już 100 obrazów przed oczami...
Lolo jaki zaczepnik
Emisie
fanka to czekamy na zdjęcia z imprezki, udanej zabawy
Iwonka mam nadzieję że i u mnie poskutkuje ten zestaw lekarski Udanej zabawy
Dziewczyny co Wy z tym ciepłem bijącym od nas, hihi
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonka, Nati tez miała w tym roku taki przestoj z waga a nawet spadek, w styczniu 11 500 a w kwietniu 11 300, teraz nie wiem ile waży ale myśle ze niewiele wiecej od Oliwki
Jak Natalka jadła dziś żółty ser to od razu przypomniał mi sie Dawidek w sklepie
Emi, dużo zdrowka
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Potem na basen, bo znow chodzimy na kurs plywania i musze Wam powiedziec że Fifi już plywa sam w samych rekawkach mama peka z dumy
A musze Wam powiedziec że przed nami na basenie plywaly takie maluszki moze 6 miesieczne, oj zatesknilo mi się za tym kiedy Fifi byl taki malutki slodziutki
Teraz jemy obiadek i ja się powoli bede szykowac na panienski... Mam zamiar się wyluzowac MIMO WSZYSTKO!!!
A jutro widze się z dawnym przyjacielem, nie odzywalismy się do siebie 2,5 roku... Postanowilam dac mu szanse... Ale obawiam się tego spotkania...
Wy sprzatacie a ja mam to aktualnie w nosie mamy ekipe remontowa wiec syf nieziemski i kurz, sprzatne jak pojada, bo szkoda mojej energii i czasu
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super wszystko się udalo:D lolo miał szok wstał z drzemki a tu tyyyyle gości ukochany dziadzius,prababcia i pradziadek:D ciocie wujkowie:D i kuzyn który tak świetnie się z lolkiem bawił
prezenty suoerowe wszystkie :DD rowerek,wielki garaż piętrowy, szpital duplo:D kaska!
Posprztalismy a teraz odpoczywamy:D ja padnieta wczoraj do 1 byłam w kuchni;) a rano nie mogłam coś spać:|i ze wszystkim tak styk dzisiaj;) ale wszystko wyszło pysznie aż sama w w szoku bylam;)
fifi super:D my coś na basen nie możemy dojechać :| ale jak lolo wyzdrowieje to idziemy:D
Jak tam udało się przyjęcie u Dawidka i Jagodki:D dawać fotki ja też wrzuce tylko jak lapka dorwe;)
ja się pytam gdzie wy się podziewcie???
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maja pranie, prasowanie i tak wkólko...znam to Czekam z niecierpliwoscia na foteczki urodzinowe
Fanka suuper jestescie
Monia zdjecia extra.
Marta współczuje, mój Adi tez sie ostatnio tak zaksztusił, my ogolnie mamy z tym problem bo zawsze naladuje duzo jedzenia do buzki i pozniej jest katastrofa.
Słowiczku, ja tez nie dałabym mentosa ale ostatnio patrze Adi ma w raczce mentosy i zuje, pytam meza czy on sie nie zaksztusi,a ten do mnie mowi "co ty, zawsze jemy jak jestesmy na zakupach" . Oczy mi wyszły bo ja przewrazliwiona ale ok..
Agusia dzeci słodziaki, i Ty tez super wygladasz. Co do plamien, nie pomoge, mi syzbko przeszlo, okres tez juz dostalam i teraz czekam na drugi, za dwa dni ma przyjc..mam nadzieje ze przyjdzie
MAła zdroweczk dla WAs.
Nie wiem co jeszcze mialam napisac, wiem ze idena chwie do gosci i uciekam spac,,bo jestem padnieta dzis.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mała, jak tam dzieciaczki ?