BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 4 miesiąc temu #741549 przez Pyśkaaaa
sylwia nie znam opieki w innych lrajach ale ciesze sie ze w Polsce sprawdzaja wszystko wiem ze kiedys nie bylo tylu badan i zyli ale po to sa teraz aby kprzystac

Marta naszych znakomych corka ma na imie Alicja ta kolezanka nie pozwala mowic Ala bo tak jej sie nie podoba i wszystkich opiepsza ylko Alicja mozna a Henio mi tez sie podoba

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #741552 przez Marta M
Pyśka ja nie mam zamiaru nikogo opieprzać, każdy będzie się zwracał jak mu będzie odpowiadało..no nie wiem, zobaczymy jeszcze :) Ale już nie wykombinuję innego spoza tych co podałam ;)

11 lata 4 miesiąc temu #741560 przez Sylwia26081982
Pyska masz racje,też wole jak są wszystkie badania,człowiek jest spokojniejszy ale cikraj to obyczaj,Duni to wikingi:D ale juz lepiej tu niż w Angli. I wiesz dopóki jest wszystko dobrze to jest dobrze,gorzej jak zacznie się dziać cis złego..

Marta wszystkie imiona piękne , a ja polecam Karolka,zawsze mi się podobało i jakoś tak z naszym kochanym Papieżem mi się kojarzy :)

11 lata 4 miesiąc temu #741592 przez beti
Hej kochane,
Dawidku :kiss: a torcik superowy :)

Wiecie co jest slabego w pisaniu przez net... Że nie widac emocji, mój post wtedy mial być na wpol zartobliwy, zostal odebrany chyba bardzo negatywnie skoro Gosia się obrazila, przykro mi :(

Znikam, nie wiem na jak dlugo, musze sobie jakoś poukladac pewne rzeczy w moim zyciu...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741634 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #741637 przez maja1982
Witam :D

Beti no coś ty :(nie rob nam tego!mam nadz.ze to jakiś chwilowy kryzys i bedziesz jednak z nami :kiss:

Fanka bombowy ten tort:D zdolna jesteś:D kurka ta wredna @ :angry: mój m by się cieszył ze tak długo trzeba się starac :P

Pyska fajnie ze odpoczniecie sobie:D a gdzie jedziecie??masz juz te dobre szafeczki??

Agusia jak nocka?jak dzieciaczki?i jak ty się kochana czujesz??

Mala jak u was??

Sylwia mnie też się Karol podoba :laugh:

Marta jeszcze macie trochę czasu - samo przyjdzie:D ja chciałam Jasia /Janka ale D nie ;) wiec pewnego dnia mi Lolek wpadł do głowy i tak nam się spodobało ze juz zostało:D
a co z waszymi wakacjami?

Aha dziękujemy za życzenia :kiss: :kiss:

dzisiaj lolo zabiera poczęstunek dla dzieci :D

11 lata 4 miesiąc temu #741645 przez maja1982
Gosia no co ty!!! :( dokładnie tak jak piszesz jesteśmy tu po to żeby się wspierać radzić motywować :D jak naprawdę wiele od was skorzystałam i ciesze się ogromnie ze tu trafiłam :D i poznałam tak wiele cudownych osób :D kazda z nas jest inna ale łączy nas jedno KOCHAMY swoje dzieciątka najbardziej na świecie i chcemy dla nich jak najlepiej:D

11 lata 4 miesiąc temu #741711 przez pati-m
Dzień dobry,
Widziałam ślicznie zdjęcia Lolka, Olci, Majeczki i Dawidzia :)
Sto lat do solenizantów :kiss: :kiss: :kiss:

My mamy urodzinki w niedziele (te przełożone) więc mama staje na głowie żeby ze wszystkim zdążyć, a roboty full. S. się śmieje, że jestem kobieta pracująca i żadnej pracy się nie boję :P Wczoraj np. zrywałam tapetę, wierciłam dziury w ścianie, kładłam kable i gipsowałam :laugh: Chyba Mati miał w pewnym momencie dość bo sprzedał mi kilka kopniaków, które pierwszy raz poczułam :blush: Wbrew pozorom remont dodał mi sił, czuję się super i mam nadzieję, że Mati w brzuszku też. W poniedziałek wstawię foty poremontowe i pourodzinowe.

11 lata 4 miesiąc temu #741739 przez monika1984lodz
dzień dobry

Fanka cudny Dawidizo- tort super r:D

Widzę,że się wykruszamy-
Beti- Gosia

co prawda Gosia zupełnie nie rozumiem tego podejścia- nikt tu nic nikomou za złe nie ma a Ty tak napisąłaś jak byśmy miały jakieś pretensje do Ciebie

rozumiem,że ze zlotu nici- trudno :( nic na siłe

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #741764 przez monika1984lodz
może zadam pytanie

KTO JEDZIE DO SANDOMIERZA??
czy rezygnujemy

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #741765 przez Marta M
Dziewczyny o czym Wy tu piszecie? Chyba nie rozlecimy się przez jedno jakieś nieporozumienie, dokładnie nieporozumienie bo tak jak beti pisze nie widać emocji w tekście pisanym...ja swoją wypowiedzią nie chciałam urazić nikogo, chodziło mi jedynie o to, że czuję się czasem gorsza że czegoś nie robię ale mnie to mobilizuje i odbieram to jak najbardziej pozytywnie, jestem dzięki temu lepszą mamą, bardziej konsekwentną i wytrwałą i gosia wiesz że mam tu najbardziej na myśli Ciebie bo mnie mobilizujesz do działania, co dalej znaczy że czasem mam wyrzuty sumienia że nie jestem tak dobra...

Piszemy o problemach w małżeństwie i każda radzi rozmowę, więc my też jesteśmy związane ze sobą i rozmawiamy, nie zawsze jest kolorowo ale trwamy i jeśli się rozpadniemy to tylko będzie znaczyć jak mało znaczyłyśmy dla siebie...a dla mnie jesteście jak siostry...nie dodchodźcie dziewczyny, błagam...

będę wieczorem bo mamy sporo rzeczy do załatwienia..

11 lata 4 miesiąc temu #741767 przez pati-m
Wiem, że mnie ostatnio prawie nie ma, ale po tym całym bałaganie chciałabym wrócić na NASZE forum. Nie chcę żeby umarło :( Zbyt wiele wspomnień i cudowny kawałek życia.
Gosi się zrobiło przykro a czemu Beti zniknęła?
Nie można się dogadać, wyjaśnić ewentualne wszelkie niedopowiedzenia?
Ja bym nie chciała tracić kontaktu :(

11 lata 4 miesiąc temu #741773 przez monika1984lodz
Pati , MArta nikt (chyba) nie che tracić kontaktu
Tylko sytuacja zrobiłą się dziwna

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 4 miesiąc temu #741812 przez slowiczek
dziś mam taki dzień, że zanim na dobre otworzyłam oczy zrobiło mi się niesamowicie smutno, nagle przypomniały mi się wszystkie przykre chwile z całego życia i jedyne na co miałam ochotę to się rozpłakać...niech ta @ już przyjdzie bo oszaleję, z miesiąca na miesiąc coraz gorzej z moimi humorami :(

Beti, mam nadzieję, że wszystko się ułoży, wracaj jak będziesz gotowa :kiss:

fakt faktem, że kiedyś na forum było fajniej...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #741859 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Słowiczku :kiss:

Pati Ty tak nie szalej, fajnie że dostałaś skrzydeł :)

Marta jednak zatoki, zdrowia :kiss: Już chłopak ułożony do wyjścia, a mnie z tych imion najbardziej Hubert

Agusia jak Wy dzisiaj?

Monika a jak Pirat?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka