BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #742767 przez slowiczek
Pati, przeczytałam - żeby nie było że nie :) ale co tu komentować - jedyną osobą która się obraziła jest Gosia - i to szczerze się zastanawiam - o co ?,zostawiła post z wyliczankami których chyba żadna z nas nie rozumie i sobie poszła :unsure:
nie rozumiem tej sytuacji i szczerze mówiąc nie wiem kto, kogo i za co miałby przepraszać

Mgiełka - a nie zapeszając ok :) w sensie nie mam żadnych dolegliwości TFU TFU nie jem tłustego i smażonego a tak poza tym to normalnie, głodna nie chodzę :silly: no, jutro/pojutrze idę na zdjęcie szwów, hurra :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #742782 przez monika1984lodz
Pati i ja rzeczytałam i mam identyczne zdanie jak Słowiczek

Mgiełka motyli powiadasz hihi

A moje dzieck osiedzi obkleja się piankowymi naklejkami

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 3 miesiąc temu #742804 przez mgielka22
Slowiczku bo Ty juz chyba zoladek masz na wymarciu tak sie skurczyl bo i Ty szczuplusia :D zazdraszczam ja to wpitalam na potege jak siedze w domu i niestety nikt mnei nie powstrzymuje :P

Jeszcze jutro dniowka i jedziemy do Wrooo :D a w sobote wielkie wesele juz sie doczekac nie moge :D

11 lata 3 miesiąc temu #742840 przez iwonaNAVI
Slowiczku to Oliwia jest podobnych gabarytow co Nati :)

Pati zgadzam sie z Toba w kazdym slowie :)

11 lata 3 miesiąc temu #742847 przez gosia2324
Nie , nie obrazilam sie, mam chore dzieci i nie wiem w co rece wsadzic i sobotnie wesele pewnie bedzie bez nas ....

Tak jak Pati, Agusia i Iwonka pisze tu jak nie osłodzisz to lepiej nic nie pisz ....

11 lata 3 miesiąc temu #742851 przez slowiczek
Mgiełka, no chyba sobie żartujesz, ja jem więcej niż przeciętny mężczyzna :blush: :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #742884 przez mgielka22
slowiczek napisał:

Mgiełka, no chyba sobie żartujesz, ja jem więcej niż przeciętny mężczyzna :blush: :silly:

Jassssneeee :silly:

Lilka sie chlapie cos dzis nie miala ochoty na jedzenie nie wiem czemu, jutro wieczorem albo w piatek z ranca jedziemy do wrocka juz doczekac sie nie moge :D w koncu zabawa na calego :D

11 lata 3 miesiąc temu #742918 przez beti
Ja uwazam ze tu nie chodzi o slodzenie tylko o to zeby nie strofowac kogos ze nie idzie mu z czyms tak dobrze jak naszemu dziecku...

Pati, efekt posta jest taki ze wszystkie dziewczyny sie roznicuja i ustawiaja sie po ktorejs stronie a to chyba nie o to chodzilo...

Zarowno Gosie jak i mnie poniosl brak dystansu... proponuje wyciagniecie wnioskow i zawieszenie broni...

Goska wracaj wariatko i nie strzelaj focha!!!! ;p jestes fajna babka i wiele od Ciebie czerpiemy dobrego!

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #742922 przez Marta M
Witajcie, my po bilansie, 90cm i 14800 :ohmy: Jesteśmy ponad 90 centylem ale pani doktor powiedziała że ok, co innego gdyby była niska...wszystko dobrze tylko nóżki ma trochę krzywe, chodzić na paluszkach i siedzieć po turecku, jak ten mój tłuścionóżek ułoży nóżki do siadu tureckiego to nie wiem :dry: :dry:

pati ja przeczytałam jak zawsze wszystko.. skoro piszę z Wami i wolny czas poświęcam naszym rozmowom już tyle lat to znaczy że jesteście dla mnie ważne, że Was lubię i chcę tu być...gdyby mi się coś nie podobało napisałabym albo już dawno bymnie tu nie było...skoro jestem jest fajnie i mam nadzieję że moich poprzednich postów nie odebrałyście negatywnie, chodzi mi o to, że czułam presję ale presję do motywacji i naprawdę cieszę się, bo wiecie że dzięki tej motywacji dostałam ja i mąż naklejki na bilansie za wytrwałość w odpieluchowaniu :blush: :blush: :blush: :blush: Pani doktor była pod wrażeniem bo mówi że większość 2latków na bilans przychodzi jednak w pampersie, mam również nadzieję że nikt tym razem tematu pieluch nie odbierze źle ;)

Wiecie, że my w końcu wybieramy się jutro na tą Chorwację :):) Ależ się cieszę :) także Pyśka my też w trakcie pakowania B) kochane pewnie nie będę się odzywać, nie wiem czy będziemy mieć tam neta..oby do jutra nic nam planów nie pokrzyżowało, rano dokończę pakowanie, potem jedziemy do rodziców, tam przepakowanie do innego auta, ostateczne zakupy i wieczorem sru w drogę...

mgiełka widziałam kawałek o motylach i też się dziwiłam ale jak pokazali dżdżownicę to zaczęłam skakać jak ta dziewczyna i wyłączyłam telewizor...niestety ja też się panicznie tego boję więc motyli też chyba można :unsure: :unsure:

11 lata 3 miesiąc temu #742931 przez iwonaNAVI
Dziewzyny czy u was tez malychy coraz mniej spia w dzien znaczy czy maja jeszcze jakies drzemki bo u nas raz na jakis czas a tak to juz mi nie chce spac w dzien

11 lata 3 miesiąc temu #742932 przez slowiczek
wow, Majeczka kawał kobietki :)
Marta, ależ Wam zazdroszczę tych wakacji :) róbcie dużo zdjęć i bawcie się dobrze : :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #742934 przez iwonaNAVI
Maja jaki klocuszek :) i wysoka dziewczyka :)

11 lata 3 miesiąc temu #742936 przez slowiczek
Iwonka, Natala już przez bardzo długi czas w ogóle nie spała w dzień, myślałam, że to już koniec drzemek, co któryś dzień jej się zdarzyło a ostatni tydzień codziennie śpi po 2-3 h, ale wieczorem normalnie idzie spać także ok

11 lata 3 miesiąc temu #742943 przez iwonaNAVI
slowiczek napisał:

Iwonka, Natala już przez bardzo długi czas w ogóle nie spała w dzień, myślałam, że to już koniec drzemek, co któryś dzień jej się zdarzyło a ostatni tydzień codziennie śpi po 2-3 h, ale wieczorem normalnie idzie spać także ok

po cichu licze ze i u nas tak bedzie :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #742944 przez Marta M
Dziewczyny ale mam zamęt na fb, ktoś dzisiaj przeglądał stare moje zdjęcia i trafił na zdjęcie z 2010 roku, zaraz Wam wstawię które i nagle każdy zaczął klikać lubie to i komentować hihi i każdy myśli że to Maja ;) właśnie z beti o tym pisałam, teraz lażdemu musze prostować...

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka