BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu #746911 przez Sylwia26081982
Hej dziewczynki :)

BEti a jak po chrzcinach?? Dalabys jakas fotke,Ty bylas chrzestna? No i jak z M juz sie odgniewalas?? Bo albo nie doczytałam albo nie było zadnej wzmianki :blink:

Szerokiej drogi.

Agusia dziciaki słodziai, dwulatka cudna i jak przystało na dziecko w jej wieku łobuzuje i wszędzie jej pełno. Myślisz że mój Adi taki usłuchany? nie powiem bo jak juz zmienie ton to sie poslucha ale jak tylko mu troszke pozwole to na glowe wchodzi. Ale to chyba jak kazdy, niezaleznie od wieku :D

Ja wlasnie zawiozlam mojego skarba do żlobka na godzinke, autem mam 6 minut drogi wiec wrocilam z Zuzia do domku, no i dluzy mi sie meeega, nie wiem jak bez niego 8 godzin wytrzymam ;/

Ale dzis kolejny sukces, rano chcial jechac, spakowal plecaczek i : mama brum brum :) a na miejscu, powiedzialam idz do pani mama pozniej przyjedzie..no i poszedl, juz bez placzu, tylko jak drzwi otworzylam to zrobil smutna minke,znowu mnie serce zabolalo ale przeciez nie moge z nim chodzic do zlobka, pozniej do szkoly, na studia i do dziewczyny :D Musze sobie to jakos tlumaczyc :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #746939 przez beti
No to sklonczylam trase... Kolo mi poszlo a nie mam zapasu, auto na lawecie :( beda mnie holowac do Belchatowa... Mam nadzieje że dziś wroce do domu :(

Sylwia, nie bylam chrzestna a zdjec mam chyba że 2 ale niewyrazne z kosciola :/

Jak Twoje samopoczucie?

11 lata 3 miesiąc temu #746979 przez mgielka22
Hejj

Ja dzis nie poszlam do pracy Lilka zachorowala, cala noc z nia walczylismy, odciagnac nosa nie da se, zakropic tez nie o inhalacji moge zpomniec...ma stan podgoraczkowy ciagle ale juz chetniej je zjadla calego nalesnika...

Beti ojj wspolczuje...dobrze ze mialas mozliwosc lawety i 3mam kciuki bys wrocila do domu :kiss:

Emisia sliczna dwulatka a Artus taki pogodny chlopczyk :D

11 lata 3 miesiąc temu #746985 przez Sylwia26081982
Beti to nieciekawie..ale bez zapasowki w takie duze trasy jezdzisz ?? A propo mam w Bełchatowie znajomych..
Ze mna juz o niebo lepiej, zaaplikowalam wszystkie domowe sposoby,łącznie z Twoimi i kataru prawie nie ma i juz nie czuje takiej ciezkiej glowy..uff co za ulga:)

Mgiełka biedna Lili oby jej szybko przeszlo.

11 lata 3 miesiąc temu #746993 przez beti
Sylwia,
No wlasnie administrator floty zapomnial o moim kole przy zamawianiu samochodu i tak się bujam, jak cokolwiek się dzieje to musze brac lawete :angry: ale powiem Wam że dobrze że się zorientowalam że mam guza na oponie bo jakby mi strzelil to byloby po mnie :ohmy:

11 lata 3 miesiąc temu #747031 przez beti
Ale nie ma tego złego... ;) mam chwilę wolną od...hmmm...6 tygodni??? ;)

www.bebiklub.pl/zmiana/etap-buntu-dwulat...-przez-bunt-dwulatka

11 lata 3 miesiąc temu #747072 przez monika1984lodz
dzień dobry

Sylwia dobrze,że już lepiej się czujesz i ,że Adi chętnie do żłobka poszedł :D zobacz ile robi podejście wychowawcy

powiedzcie mi jak często podawałyście pumeo??? ile razy diznnie bo mi mówiłą pediatra a ja zapomniałam :(

Beti w bełchatowie Angie mieszka :)

a apropo Angie Nadusiu Sto lat :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #747113 przez iwonaNAVI
Ja po pracy Oliwia dzisiaj o dziwo zasnela w dzien po 2 tygodniach przerwy ...ja pije kawe mam pelno papierkowej roboty nie wiem jak sie ze wszystkim uporam bo czas nagli

Agus Emi to naprawde duza dziewczynka Art tez :)

a mala wzmianka Oli jednak nie spi :P ale lezy w lozeczku dobre i to :)

11 lata 3 miesiąc temu #747132 przez iwonaNAVI
Na fb dodalam kilka zdj Oliwki z urodzinek jak ktos chce zobaczyc zapraszam :)

11 lata 3 miesiąc temu #747239 przez mgielka22
Lila chodzi cala zasmarkana, ale zjadla rosolek naszczescie, goraczki chwilowo nie ma i hasa po domu w szlafroku i papuciach ;) W piatek M idzie z nia do lekarza sprawdic czy nigdzie dalej sie nic nie przemieszcza, smaruje ja vaporubem albo aromactivem dostaje syrop na kaszel i nurofen w razie goraczki wiec moze jej przejdzie...

11 lata 3 miesiąc temu #747246 przez slowiczek
Nadia ślicznotko, żyj nam 100 lat :) jestem oczarowana najnowszymi zdjęciami na fb :)

Beti, rany, jakie przygody :huh: daj znać co i jak

dzwoniła dziś do mnie babeczka z przychodni, żeby zachęcić mnie do bezpłatnego szczepienia na pneumokoki - szczepiła któraś z Was Prenevarem 13 ? no nie wiem kurcze, jestem raczej zdania, że im szczepień tym lepiej, hmm...

czy wasze dzieci też się stały takie absorbujące w sensie cały czas chcą mieć Was koło siebie ? Natalcia ciągle prowadza mnie po mieszkaniu za rękę, najlepiej żebym ciągle siedziała obok niej albo zaciąga mnie do mojego łóżka żeby poleżeć i się poprzytulać - no nie powiem, milusie to jest :blush: ale przez to nie mam chwili dla siebie czy w ogóle możliwości zrobienia w domu czegokolwiek

jak tam nóżka Emi ?

zdrówka dla Lili :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #747269 przez iwonaNAVI
wiecie co dzisiaj tez Oliwia mi padla po histeri ze zmeczenia o 17:30 probuje ja teraz budzic ale nie chve wstac...kurcze tak jej sie poprzestawialo kiedys chodzila spac ok 13max 14 i spala do 15-16
nie wiem jak mam ja wrzucic w poprzedni tryb...bo ewidentnie jej teraz brakuje snu a dzis lezala w lozeczku prawie 2 godz a zasnac nie mogla

11 lata 3 miesiąc temu #747271 przez iwonaNAVI
Gosia hop hop !!!

11 lata 3 miesiąc temu #747295 przez Pyśkaaaa
hej Kochane :)
Beti dobrze ze tak sie skonczylo bo opona to powazna rzecz a linka nie widze bo ja ciagle tu z telef :p

Adi dzielny chlopiec

Iwonka budz ja rano wczesniej to zacznie Ci padac spowrotem jak kilka dni wstanie nie o swojej porze wiem ze okrutne ale w przypadku Franka dziala

Lilcia zdrowka :*

Monia ja tego lekarstwa nie uzywalam nigdy wiec nie powiem a brzuszek lepiej goi sie strup i zaczyna zlazic nie drqapie sie i Franio przestal marudzic :) tylko boje sie o blizne.... Ale zobaczymy.... A jak Nunka?

Dziewczyny ale dzis wycieczke sobie zrobilismy gdansk gdynia sopot wogole cudownie jest pogoda przyjemna jak na te pore roku co prawda nie sa to upaly ale nam nie potrzebne do szczescia jeszcze jutro i w pt wracamy ech....

11 lata 3 miesiąc temu #747314 przez beti
Czesc kochane,
Wymienili mi 2 opony i po 13 opuscilam belchatow :) i już nie pojechalam w trase wiec bylam normalnie w domku :)

Fifi wlasnie zasypia spiewajac Sto lat!!!! :) :) :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka