BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #747525 przez Sylwia26081982
Witam :)
Pati ale czaaadowo :) Tesciowa bedzie w szoku :D Nie mówcie jej, przyjdzie w odwiedzinki po porodzie to ciekawe jaka bedzie miala mine:D:D

Pyska moj Adi 22 rozmiarek ma:) No i gratulacje dla synusia, znaczy ze nie idzie w zyciu na łatwizne:)

Mgielka dzieci nie lubia syropkow ale wysylam mooooooc cierpliwosci :) A jak kolano??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #747542 przez slowiczek
Natalka jeszcze śpi a ja uczyłam się wczoraj do 3 i już od nowa siadam do książek...

Mgiełka, chora jest więc ma prawo marudzić, mnie wystarczy katar żebym była nie do zniesienia, a co dopiero małe dziecko...Natalia jak była przeziębiona też nie chciała brać syropów ale dawałam jej na siłę, w końcu dla jej dobra...

Pyśka, dzielny Franek :) a rozmiar buta N nosi 22/23

11 lata 3 miesiąc temu #747561 przez mgielka22
Slowiczku nawet na sile sie nie da bo sie rusza zaslania kladzie na podlodze i w ogole...

Sylwus z kolanem smieszna sprawa bo ide dzis do ortopedy i nagle przestalo mnie bolec :P

11 lata 3 miesiąc temu #747563 przez Pyśkaaaa
Franek ma 23 ale ostatnio marudzi ze mu nozki dretwieja wiec zastanawiam sie czy buty nie za male przypadkiem.....

migielka biedna lili marudzi bo cos jej dolega nie ma co sie denerwowac....

11 lata 3 miesiąc temu #747609 przez maja1982
witam :)

pati - :laugh: :laugh: :laugh: ale wspaniale wieści :):):) cieszysz sie co ??sukieneczki, kokardki :)

słowiczek - dużo masz egzaminów!wspołczuje nocnego uczenia ale przy dziecku chyba nie ma innej opcji :dry:

beti - to moze znowu troszkę odsapniesz ;) daj tesciowej pozajmować sie Filipkiem a ty odpoczywaj - i nie szalej w kuchni!!!!!!

pyska - brawo dla Frania :) :kiss: udanego plażowania :) my mamy rozmiar 24/25

mgielka - nie złość sie na Lilke!!!dorosły jak chory to marudny a co dopiero taki maluch!!

lolek tez dzisiaj marudny, leje mu sie z nosa :( ale musimy na szybkie zakupy wyjsc!

sylwia - jak Adi dzisiaj w złobku ??

do pozniej :)

11 lata 3 miesiąc temu #747619 przez Agusia83
hej dziewczynki, mam tylko chwilkę...Artuś zasnął, ale coś się kręci...a ja zaraz muszę posprzątać.
Emisia znów zakatarzona...dopiero co odstawiliśmy syropki i kropelki do nosa, a tu znów katar i kaszel :angry: chyba ta pogoda taka pocrzaniona.

Monia, zdrówka dla Emi.
Mgiełka, spróbuj Lili przytrzymać wszystkim co możesz, może to brutalne, ale i kolanem, ręką, a syropek zapodaj ze strzykawki...moja Emi na szczeście lubi pic syropki :silly:

Pati, kurcz,e naprawdę dziewczynka? To cudownie :laugh: chyba będziesz motrzebowała sukieneczek? :silly:

Beti, dobrze, że nic Ci się nie stało...z samochodem nie ma żartów.....a z innej beczki, teściowie przyjeżdżają? :angry: ..współczuje...

Iwonka Oliwka musi wcześniej wstawać by spać popołudniu....

Gosia, fajnie, że wybawiliście się na weselu...a Jagódka to pewnie zna więcej gatunków zwierząt niż ja :silly: haha

Sylwia, naprawdę bys chciała kolejne maleństwo? Bo ja szczerze przyznam sie, że na najbliższe 100 lat nie planuję kolejnego dziacka :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #747644 przez mgielka22
Pyskaa no u mnie Lilka pokazala ze buty niewygodne wiec moze Franio tak samo ma sprawdz gdzie konczy mu sie paluch ;)

Agusia no zrobilam tak i tez wlasnie zamiast na lyzeczce dalam jej w strzykawce mowiac ze to nurofen bo ona lubi brac nurofen :P

Co do dzieci nie dziekuje jedno diablatko mi wystarczy :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #747692 przez gosia2324
Pati :) Dziekuje za telefon i czekamy na śliczna Zuzię :kiss: :kiss: :kiss:

Pyska, u nas to samo bylo na poprawinach wzielam Jogo po 4 pary majtek i rajstop na zmiane a Ona znalazla mnie na sali i wytrzymala zanim doszlysmy do lazienki, wysikala sie i mowi mamusiu jestem wspaniała :blush: :blush: :blush:
Brawo Franio !!!! :kiss:

Agusia, ja tez nie znalam tych zwierzat :S

11 lata 3 miesiąc temu #747766 przez maja1982
lolo spinka - ja pije kawkę :)

jeszcze prasowanie mnie czeka ;)

Jagodzianka - niezłą masz pamięć malutka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #747806 przez iwonaNAVI
Hej ja juz po pracy dzisiaj nakazalam T obiudzic Oliwie z rana o 7:30 i tym sposobem o 13:30 poszla spac :) cii zeby nie zapeszac :) mam nadzieje ze kilka dni i wpadnie w swoj rytm :)

Pati ale sie ciesze :) To z Mateuszka zrobila sie dziewuszka :D super a jak badania mialas juz jakies?

Pyska my nosimy ok 22/23 i sa tak w sam raz zimowe to pewnie 24/25 bede kupowac :P

11 lata 3 miesiąc temu #747812 przez Sylwia26081982
Maja dzis nie bylismy zw żłobku,bo w czwartwk Pani chodzi z dziecmi i spoytykaja sie w duzym złobku wszystkie dzieciaczki, a ze ona chce zeby sie najpierw do niej przekonal to nie zabiera go tam jeszcze. Ale ogolnie jest super, rano wstal jak M szedl do pracy i alarm zetata idzie , no i moj T mowi mu ze idzie do pracy, pozniej przyjedzie tak jak zawsze.. no i polozyl sie kolo mnie i zasnal. Musimy go tak uczyc bo ostatecznie maz bedzie go wozil wiec zeby nie bylo od nowa histerii..
Maja Lolus ma duza stópke:)

Gratulacje dla przyjaciolki :) Porod kazdy jest tragedia ;)

Agusia Zuzia juz skonczyla 4 miesiace i troche moje mysli sie zmienily i jak juz bym byla w ciazy to nawet bym sie cieszyla ale nie jestem wiec zaloze sobie zabezpieczenie bo z drugiej strony fajnie byloby odchowac maluchy i korzystac z zycia razem z nimi :) Ale z trzeciej strony 31 mi stuknelo i za 5 lat moze byc za pozno na bejbi hmm Nie wiem co mi jest pisane aleprzyjmuje zycie jakim jest :)

Mgielka ja tez Adiego na chama trzymam i wstrzykuje syropek, niestety nienawidzi i zawsze jak polknie to sie krztusi i prawie wymiotuje ale jak Agusia mowi, to dla jego dobra;)

Pati aaa to Zuzia bedzie ??:)

Iwona widzisz , poranne pobudki działaja cuda:)

JA robie zupe dyniowa, pierwszy raz, mamy cala dynie i poza pestkami nie mam pojecia co z nia zrobic wiec wpisalam w neta i fajna zupka jest, no to pichce, ciekaweco z niej wyjdzie, trzymajcie kciuki :)

11 lata 3 miesiąc temu #747831 przez monika1984lodz
dzień dobry

PATI A JA WIEDZIAŁaM, ŻE BĘDZIE DZIEWUSZKA!!!!!!!!!!! SUPER !!!!! NAWET NIE WIESZ JAK SIE CIESZĘ :D:D:D:D:D :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Emi ma butki 22 ale na zimę pewnie 23/24 kupimy

Brawo Franiu i Jagódko za taką świadomość samych siebie :) jestem z Was dumna :)

Sylwia ja nie lubię z dyni nic po za pestkami...

Gosia to Z Jogo mała mądralka :P jeja kiedy Emi zacznie mówić noooo :P

Maja witamy KAcperka :)

Mgiełka Emi też nie znosi syropków ale tak jak dziewczyny mus to mus- czasami trzeba być tą złą - to samo inalacja- Emi wyje- ale w sumie to lepiej bo więcej wdycha leku

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #747886 przez gosia2324
Iwonka ja tam w kolejce moge stanąć a co mi tam :silly:
Agusia a Ty to czwórkę chciałaś mieć :) :blink:

Jogo nosi teraz 23, trzewiczki ma 24 na cieplejszą skarpetkę a zimowe 25 juz kupilam.

11 lata 3 miesiąc temu #747906 przez mgielka22
Monia ale zeby jeszcze buzie chciala w masce trzymac a ja jej samej w zyicu nie utrzymam wiec sie nie da...jutro M idzie z nia do lekarza zobaczymy co powie bo sie dzis brzydki kaszel zaczal... Ale i tak rzadko choruje ostatni raz w marcu chorowala...

Ja butow na zime mam a mam ;)

Sylwia do 40stki mozna rodzic ;)

11 lata 3 miesiąc temu #747924 przez monika1984lodz
Sylwia Emi też maski nie założy- ja tą końcówke jej daję i się mniej boi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka