BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu #748216 przez Sylwia26081982
Witam się piąteczkowo :)

Witaj Marta ale zleciało i jakie to wszystko magiczne , dopiero wygrzewałaś się na plaży a dziś już całkiem inne klimaty :)

A ja zawiozłam Adiego do żłobka , wziął 3 ludziki z lego które nazywająsię mama, tata i ja(czyt.Adi):) Dziś to juz poszło rewelacyjnie, weszlismy, pobiegł do PAni, zrobił mi papa i zero skrzywienia hurrra. MAcie racje, co podejscie do dziecka to podejscie, oby juz tak zostało, bo szczęśliwe dziecko to szczęśliwa mama:) Ale mam meksyk w domu,troche odpuscilam, wolalam wypoczywac zeby chorobsko poszło a na jutro goscie sie zapowiedzi wiec mykam cos nie coś ogarnąć :) aaa zupka dyniowa bardzo dobra, ja z tych nielubiących zup ale ta nawet nawet:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #748265 przez monika1984lodz
dzień dobry :)

Marta witamy :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 3 miesiąc temu #748288 przez pati-m
Hej,
nie miałam neta i nie miałam jak zajrzeć. Tak, będzie Zuźka :laugh:
A co do serduszka, to 7-go idę po skierowanie na echo no i się okaże. Póki co ta plamka podejrzana nadal jest, ale nic się nie pogarsza i nawet ładnie tętno biło, lepiej niż ostatnio, więc lekarz powiedział że ślina dziewczynka. Jestem dobrej myśli, bo musi być dobrze :blush:

Zajrzę tak "na stałe" w środę bo do niedzieli Sajgon, a w poniedziałek i wtorek egzaminy ;)
Buziaki!

11 lata 3 miesiąc temu #748295 przez monika1984lodz
PAti trzymamy kciuki wszystkie baaardzo mocno żeby ZUZIEŃKA była zdrowa :D :*

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 3 miesiąc temu #748471 przez Sylwia26081982
Pati piekne imie :) :lol: A ze to dziewczynka, a dziewczynki sa silniejsze to na pewno bedzie wszystko dobrze :) :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #748506 przez iwonaNAVI
Ja po pracy wiecie dzisiaj byl maly korek i tak sie rozgladam dookola patrze jakis wariat ktoremu sie spieszy zmienia 2 pasy naraz i skrecil pojechal dalej...za 5 min jedzie policja na sygnale za kolejne 5 znowu polica...stoimy dalej w korku i wiecie co sie stalo...ten koles ktoremu tak sie spoeszylo (chcial objechac ten korek i jak wyjezdzal uderzyl w inny samochod ...normalnie masakra 2 straze n miejscu 2 police...ale chyba tylko auta rozbite bo karetki nie widzialam

Pati bedzie dobrze fajnie ze masz takie pozytywne nastawienie :) tak jak piszesz tetno bylo lepsze wiec ja mysle ze wszystko sie unormuje...ba ja w to wierze ze tak bedzie :) Zuzia sliczna i zdrowa bedzie :)

11 lata 3 miesiąc temu #748750 przez gosia2324
WItam

Sernik pachnie dzis pieklam z córka :) :blush:
Kuba śpi u babci D w pracy a my same :blush:
Kocham ją nad życie !!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #748756 przez iwonaNAVI
Gosia istne szalenstwo :) i jak Jogo wloski urosly :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #748758 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Gosia istne szalenstwo :) i jak Jogo wloski urosly :)

FAjnie tak pobyć tylko z nią :) :blush:
powygłupiać sie poprzytulać i usłyszeć Kocham Cie :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #748794 przez Marta M
Ależ jestem zagoniona, jak rano o 9tej pojechaliśmy na sklepy tak wróciliśmy późnym wieczorem....obkupić musiałam Maję w nowe ubrania bo z większości znów powyrastała, ale znalazłam jakiś czas temu sklep z używaną odzieżą i jak nigdy nie kupowałam w takich sklepach tak ostatnio mi się zdarza bo co za cuda można tam znaleźć, jak nowe i za jakie pieniądze ;)

Jutro z kolei rano wybieram się na ten test obciążenia glukozą i już się boję bo poprzednio źle się czułam po tym :(:( Potem zamierzam robić sałatki na zimę i dalej sprzątać i jakoś ogarnąć wszystko po tych naszych wyjazdach..

Urodzinki Mai będą dopiero 29 września, niestety nie było szans zrobić wcześniej także będę dalej zajęta...

Pati nie wiedziałam że to dziewczynka, super :):) I Zuzia będzie miała na imię, podoba mi się :):)

Dokładniej poczytam jak minie szalony czas...

Buziaki :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #748812 przez monika1984lodz
Gosi ale świetna Jogo :) ile radości :)

Martuś podziwiam Cię :D

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 3 miesiąc temu #748818 przez Agusia83
A my wszyscy chorzy :( Emi ma gile po pas, do tego kaszle, Artus zaczął kaszleć i chyba też coś forcy w nosku, Dominik tez pięknie załatwiony no i mnie boli gardło, do tego kicham i katar się zaczyna :( :angry: ..musimy przełożyć imprezę na za tydzień...
Zaraz idę do łózka, bo nie wiadomo jak moje szkraby będą spały...

Gosia, Jagódka jak cudny aniołek :laugh: faktycznie włoski jej urosły i tak fajnie się układają :laugh: Emi zawsze ma burzę włosową na głowie :silly: ma tak niesforne włosy, że nawet gumki nie chcą ich trzymać.

Martuś, kiedyś pisałaś, że chciałabyś uczyć sie ode mnie organizacji, chyba to ja powinnam uczyć się od Ciebie,...bo mnie przetworów na zimę nie chce się za chiny robić :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #748822 przez mgielka22
Hejo ja po dyzurze wrocilam do domu potem znow musialam jechac do szpitala ze swoim kolanem znow bol wszedl i znow mi zalozyl blokade mialam rtg ale nic nei wyszlo na nim dopiero 12 X mam USG moze wtedy cos wyjdzie bo qrcze skad ten bol :dry:

Pati Zuzia bedzie sliczna i zdrowa a powiedz jaka reakcja twojego S jak sie dowiedzial ze córa bedzie??? :D

Gosia ale Jagodzia cudna jakby od stylistki wyszla :D

11 lata 3 miesiąc temu #748825 przez kasia79
Witam.
Wpadłam rano i od tego czasu czytam, po kawałku.
CHCĘ ZŁOŻYĆ WSZYSTKIM JUBILATOM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA
my świętowaliśmy tydzień temu, Ami i Natalka razem 4 i 11 wrzesień. Nie robiliśmy wielkiej imprezy, tylko tort, kawa i małe przekąski.

Pati bedzie wszystko dobrze a imie piękne wybraliście.

Zdrówka dla chorowitków, my wszyscy mieliśmy jakiegoś wirusa, gile, kichanie i gorączka jedno dniowa, ale szybko przeszło. Właśnie cytryna i miód, najlepsze lekarstwa.

11 lata 3 miesiąc temu #748826 przez mgielka22
Lili dzis byla z M u lekarza naszczescie wszytsko czyste i tylko mamy dawac lipomal, vit C i psikac gardelko :) takze jestem z niej dumna no i zrobila furore u mnei na oddziale, my wychodzimy a ona do mojego lekarza dyzurnego: "dobranoc doktorze" :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka