- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Pysia macie jakieś zdjęcia z wyjazdu? Chętnie obejrze
Rety Emi i Frania dalej trzyma? Trzymajcie się dzielnie kochani
Sławek wrócił dziś do pracy
A my wczoraj mieliśmy dzień tylko dla siebie, wspólne gotowanie obiadku, drzemanie na kanapie, pieczenie ciasta, spacer i zaprosiliśmy znajomych z Julką 2 miesiące starszą od Mai, dziewczyny szalały do 22ej, jej mama też jest w ciąży miesiąc mniej niż ja, też będzie chłopak i dziewczynki co chwilę do nas podbiegały i całowały nam brzuchy, Maja poopowiadała im że jak będzie duża to będzie mieć męża i Bozia da jej dzidziusia, hihi....szkoła mamusi
A co za powera ostatnio mam, wogóle siedzieć mi się nie chce, tylko cały czas bym coś robiła, fajny stan
Zamówiłam 1 września płyn do tych dużych baniek na allegro i nic nie dostalam, dzwoniłam do babki nie odbierała, pisałam i dopiero dziś łaskawie odpisała że wyśle płyny jeszcze raz....nie rozumiem, jak mogła się przesyłka zgubić czy wali ściemę
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia 3mamy kciuki zeby dobrze u lekarza bylo, Lila tylko smara ale juz goraczki nie ma naszczescie
Marta wlasnie tez mam kupic ten plyn do baniek bo mam ten elektryczny do ich puszczania
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martus mamy zdjęcia jutro wrzucę bo są jeszcze nie ogarnięte mamy małe zawiorowanie i sami jeszcze ich nie obejrzeliśmy...K też dziś do pracy wrócił a tak dobrze nam było...
Monia zdrówka dla Emi
Franek miał ciężką noc ja nad ranemjuż go nie słyszałam na szczęście K czuwał mówił że siedział z nim trochę gorączki nie ma ale katar fatalny....
a ja wręcz odwrotnie czuję jakąs nie moc ale to chyba ze zmęczenia
jeszcze muszę zaprojektować opłatek na tort bo stwierdziłam że tak będzie prościej żeby już cioci nie męczyć z bawieniem się w formowanie i ozdabianie....
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie weekendowo nie było ale podczytywałam, przyjechala taty siostra z mezem, tytaj maja synka co sie mu dziecko urodziło. No i tak sa unich u nas byli na weekend. Ale w jakiej ciszy moj kuzyn wychowuje dziecko to szok, nawet chodzic nie moga malymi krokami bo parkiet skrzypi i ciotka sie smiej,ze robi wieksze kroki a wtedy mniej skrzypi hhaha Ale czuby..a dziecko ani chwili nie jest samo i albo ona(żona kuzyna) albo kuzyn nosi go na rekach, dodaj ze dzidzia ma niecale 2 miesiace . Moze to ja jestem inna ale u mnie w domu moze byc caly tabun ludzi a dzieci spia i nic im nie przeszkadza.. No to sie rozpisalam..
A dzis w żłobku Adi sie przewrocil i ma obdarta buźkę..biedny
Co ja jeszcze mialam napisac..aha Marta dobra szkoła
Pyśkaa wszystko co dobre szybko sie konczy.. ;/
Zdrowka dla dzieciaczkow, my odpukac zdrowi .
Gosia wszystkiego najlepszego!!!
A jeszcze pliss macie jakis pomysł co kupić dziewczynie na 30-tke, dodam ze to moja jedyna przyjaciółka, taka od serducha
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Franulka spi uf.. ale dziś bidus jęczący ale nie dziwie mu się...
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia, może jakąś fajną książkę, płytę, bilety do teatru, czy na jakiś koncert, zabieg w spa ? a może czymś konkretnym się interesuje ?
wszystkiego najlepszego Gosia spełnienia marzeń o trzecim dzidziusiu
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Przede wszystkim, Gosia, sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam.sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam. Masz rację z tym życiem po 30-stce.
Pysia, czekamy na zdjęcia.
Marta, ale masz powera....czasem chyba większego niż ja teraz Maja naprawdę takie teksty prawiła? Wow, jestem pod wrażeniem... to już takie dorosłe myśli...Emi jeszcze tak nie nawija...
Monia, jak się czuje Emi? Napisz jak po lekarzu, co powiedział.
Wczoraj Artus skończył 3 miesiace i wyobraźcie sobie, że juz waży 7100 i ma 65 cm
Własnie siedzi w bujaczku i proóbuje dorwac swoją grzechotke
Sylwia, a masz jakies wasze zdjęcie z dzieciństwa, ze szkoły? Nie wiem jak długo się przyjaźnicie, ale jeśli masz takowe zdjęcie, to opraw go w ramkę....albo kup bransoletke lub naszyjnik i tam coś wygraweruj od siebie.,.
Adi bardzo stłukł buźkę?
Słowiczku,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Aguś sama z siebie jeszcze takich długich zdań nie mówi, ale jak o coś zapytam to ładnie odpowiada i składa już po 3, 4 wyrazy Bajki też już zna na pamięć i np ja mówię początek ona dopowiada, jak Jogo już dawno temu na filmiku który gosia kiedyś wstawiła Liczyć też zaczęła, do ośmiu się nawet nie myli, kolorów kilka zna i robi się śmieszna jak Dawid między innymi, np ostatnio przejeżdżamy koło Mc Donalda, a nie jadamy tam od dawna więc nie wiem skąd obczaiła że można tam dostać frytki, woła TATA TAM FYTKI AM AM, no to podjechaliśmy pod okienko a ona woła PANI FYTKI DAJ, pani jej nie słyszała i odwróciła się na pięcie więc Maja taka smutna: PANI ŚUCHAŁA NIE..
Jak coś przeczy to NIE mówi na końcu, wasze dzieciaczki też tak mają?
Artuś już ma trzy miesiące, jej, kiedy to zleciało
Sylwia trzeba zapytać gosię z jakiego prezentu się dziś najbardziej ucieszyła
Taka pogoda paskudna, Maja korzysta chyba i śpi już od 13:40