BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu #751538 przez beti
Hej,
dziewczyny dzwoniła Pani z Sandomierza przed chwilą, jedziecie czy nie? Odpowiedziałam że dziś jej dam znać.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #751654 przez gosia2324
HEJKA :)

BEti, ja bym odeszla z tamtej pracy w 5 min, jak bedziesz miala podobna kasę a lepsze warunki to sie nie zastanawiaj :kiss:

Marta :kiss: Dzieki :blink:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyska dzieki za fotki .
Fajne macie wspomnienia !
A Ty ślicznie wyglądasz z brzuszkiem !

11 lata 3 miesiąc temu #751658 przez monika1984lodz
Beti ja my nie jedziemy

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #751668 przez mr.myers
Jak dla mnie zioła to podstawa. Także dla dziecka. Oczywiście odpowiednie zioła:)

11 lata 3 miesiąc temu #751700 przez Pyśkaaaa
beti my bysmy ojechali ale skoro nikt nie ma ochoty to sami nie bedziemy

boli mnie gardło:(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #751701 przez pati-m
Dzień dobry!!!
Nareszcie jestem! :laugh: I od progu wychwalam wszystkie piękne zdjęcia naszych bąbli :kiss: :kiss: :kiss:
Mam nadzieję, że mi wybaczycie że mnie tak długo nie było ale nic nie mogłam na to poradzić.
A żeby było śmieszniej to remont się nie skończył ale przynajmniej jesteśmy u siebie :)

GOSIA - spóźnione ale szczere STO LAT KOCHANA!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Miałam dzwonić w poniedziałek, ale przyznaję, że zapomniałam :( Przez te moje egzaminy o niczym innym nie myślałam. Ale jestem już po, wczoraj był ostatni i teraz tylko czekać na wyniki. A Zuźka cały czas wywijała, chyba z mojego stresu :silly:

Co do zdjęć z urodzin to nie mam prawie żadnych :( Nasz aparat się zepsuł i w ostatniej chwili telefonem nam cyknęli, ale nie jestem z nich zadowolona :(
Wstawię te co się nadają.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 miesiąc temu #751702 przez kasia79
Oj Marta w szoku jestem, ja strasznego lenia ostatnio mam :(

Gosiu trzymam kciuki :)

Emila ślicznie ci w tych włoskach

My dzisiaj mamy ognisko klasowe u kacpra, mają być całe rodziny, fajnie będzie tylko Ami ma katar i nie jestem pewna czy ją brać.

11 lata 3 miesiąc temu #751707 przez monika1984lodz
PAti widać ,że urodziny udane :) już niebawem po remoncie będzie :)
ślicznie wyglądasz :) a Kacperski juz taki duży chłopak :) i widzę,że tablicę dostał :) super sprawa- my kupiłyśmy tą taśmę tablicową w lidlu i na lodówkę przykleiłam :)

dziewczynki odnośnie zjazdu- jeśli się zdecydujecie jechaći będzie nas chociaż trzy rodziny to ja postaram się jeszcze namówić M

wiec GOsia, Pysia, Maja, Marta i przepraszam ale nie pamiętam kto jeszcze się zapisywał dajcie znać.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 3 miesiąc temu #751709 przez kasia79
Pysia jak już jesteś to proszę dopisz dane do tabelki, może jeszcze Natalkę gdzieś zmieścisz
Amelka ur.11.09.2013, 3710g 54cm
Kacperek ur.10.05.2005, 3550g,56cm
Natalka ur 04.09.1997, 3400g,54
Dziękuję ci bardzo

11 lata 3 miesiąc temu #751716 przez pati-m
kasia - dopiszę, nie ma sprawy, tylko jak będę na swoim lapku bo teraz piszę z S. a tu nie ma tabelki, którą mogę poprawić.

Monia - zaczęłam pączkować :P Muszę się wybrać po jakieś spodnie z pasem bo jeszcze chwila i się w swoje nie zmieszczę :)

11 lata 3 miesiąc temu #751718 przez Pyśkaaaa
Kasia chciałas chyba napisac Pti :P
Pati pączek? przepraszam Cie ale gdzie?Ty chyba mnie nie widziałaś? a Kacpi jaki kawaler :) ciocia całuje :* a jak egzamin?

11 lata 3 miesiąc temu #751723 przez Pyśkaaaa
oj tak tablice są super :) my kupilismy jakis czas temu w ikei trochę miejsca zajmuje ale sama lubie na niej rysować :P

a dziewczyny co wasze maluchy dostały na urodzinki? bo juz mi sie kończą pomysły...a sami jeszcze nic dla nieo nie mamy

11 lata 3 miesiąc temu #751724 przez pati-m
Pyśka - wyniki będą za ok. 2 m-ce, może trochę wcześniej, bo zarówno pisemny jak i nagrywany ustny jest wysyłany do Cambridge i tam oceniają czy zdajemy czy nie.
Z ustnego jestem bardziej zadowolona, trochę tam się zamotałam ale ogólnie źle nie było.
Za to pisemny to trudno powiedzieć. Słuchanie i czytanie tekstu ze zrozumieniem ok, ale wypracowania średnio z powodu tematów - miałam Jak społeczeństwa mają przygotować się do zmian klimatu, oraz Na podstawie wykresu napisz artykuł o hodowli jedwabników i produkcji jedwabiu w Chinach. Przyznam, że po polsku miałabym problem żeby to napisać, a co dopiero po angielsku. Trochę musiałam lać wodę, no i zobaczymy czy starczy mi punktów żeby zdać ;)

11 lata 3 miesiąc temu #751726 przez pati-m
Pyśka - my dostaliśmy właśnie tablicę, klocki lego duplo, ciuchcię z torami, gadającego Chucka, bo Kacper lubi tą bajkę, książeczki i ubranka.

11 lata 3 miesiąc temu #751729 przez Pyśkaaaa
pati-m napisał:

Pyśka - wyniki będą za ok. 2 m-ce, może trochę wcześniej, bo zarówno pisemny jak i nagrywany ustny jest wysyłany do Cambridge i tam oceniają czy zdajemy czy nie.
Z ustnego jestem bardziej zadowolona, trochę tam się zamotałam ale ogólnie źle nie było.
Za to pisemny to trudno powiedzieć. Słuchanie i czytanie tekstu ze zrozumieniem ok, ale wypracowania średnio z powodu tematów - miałam Jak społeczeństwa mają przygotować się do zmian klimatu, oraz Na podstawie wykresu napisz artykuł o hodowli jedwabników i produkcji jedwabiu w Chinach. Przyznam, że po polsku miałabym problem żeby to napisać, a co dopiero po angielsku. Trochę musiałam lać wodę, no i zobaczymy czy starczy mi punktów żeby zdać ;)

pierwszy temat jeszcze jak Cie moge ale drugo masakra i to po ang :cheer: :cheer:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka