BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu #752545 przez Agusia83
Dziewczynki, ja tylko na chwilę.
Byłam z EMi na bilansie, wszystko w porządku z nóżkami, słuchem, oczkami, serduszkiem itd...waży 16kg B) i ma 95cm :laugh: wiec spora babinka z niej.
Poza tym miałam koszmarna noc. pokłóciłam się z D. i jest bardzo źle...
dzieciaki śpia, więc i ja idę się połozyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #752563 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Emi faktycznie duża dziewczynka :)

11 lata 3 miesiąc temu #752593 przez Pyśkaaaa
hej :)
nie mogłam sie wczoraj wbic na forum a dziś zaliczyliśmy przychodnie...Franek zaczął brzydko kaszlec a że weekend się zbliża postanowiłam iśc naszej pediatry nie było i trafiłam na jakąs dziwną kobiecinę co twierdząć że mu nic nie jest chciała wcisnąc antybiotyk( przy czym w niedz skonczył brac)nie dałam się

Pati z tą histerią na schodach hmm... skąd ja to znam...

Nuna jaka ładna wogole cudne ma zdjęcia

Beti ja dalej za was zaciskam i mam nadzieję że w koncu sie uda kochana :)

Marta szalona :)

Agusia co sie stało?

a ja idę odebrac Franka od babci i trzeba jakis obiadek szykowac nic dzis nie zrobiłam...

11 lata 3 miesiąc temu #752598 przez pati-m
Dziewczyny szukam czegoś takiego a'la regału, bieliźniarki z dużą ilością półek żeby chować ubranka dzieciaków. Koniecznie z zamykanymi drzwiczkami. Ale kurczę nie mogę niczego wyszperać, albo ceny są z kosmosu - za jeden regalik 500zł :cheer:

11 lata 3 miesiąc temu #752666 przez Marta M
Powiedzcie dziewczyny jakie zrządzenie losu, ponad rok temu roznosiłam CV po szkołach i tyle czasu czekałam aż ktoś zadzwoni, dziś odbieram telefon: Dzień dobry, z tej strony dyrektor Zespołu Szkół w...(miejscowość obok), czy jest Pani gotowa podjąć pracę od 4 października :ohmy: :ohmy:

Pati co za typ :dry: :dry:

Emi ależ Ty jesteś wysoka :cheer: :cheer:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyśka co za lekarze :ohmy:

Do mnie zadzwoniła ta sąsiadka co jest w ciąży i ma Julkę 2,5 letnią z rana i poszłyśmy w odwiedziny :) Dziewczyny się wyszalały, Maja teraz padła i śpi...a u mnie burza :huh: :huh:

11 lata 3 miesiąc temu #752678 przez monika1984lodz
Sto lat dla Lili i Franuli!!!!!!

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #752683 przez pati-m
Marta - no to faktycznie oferta "w porę" :silly:
priv :)

11 lata 3 miesiąc temu #752690 przez monika1984lodz
Marta trzeba byo powiedzieć,ze jak najbardziej jesteś gotowa i zapytać czy ciężarne też biorą :P

Franula zdrówka- wiecie ja nie wiem co z tymi choróbskami :/ już się boje jutrzejszej kontroli czy tej małej złośnicy się poprawiło

KAsia Emi da zrobić 3- 4 zdjęcia a potem to już nie ma opcji :P

Agusia duża pannaz Emi :) - moja to kruszyna- 86 cm i 11,2 kg - swoją drogą bilans to może za dwa tygodnie będziemy miały

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 3 miesiąc temu #752700 przez Marta M
Właśnie, nasi najmłodsi dziś dołaczają do 2latków, Lila, Franio HIP HIP HURRA!!! Wszystkiego najlepszego kochani :kiss: :kiss:

Pati priv :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #752711 przez maja1982
Witam :)

FRANUSIU LILUNIU - STO lat nasz kochane szkraby :kiss: :kiss: :kiss:

agusia - :kiss: jesli chodzi o spanie to pamietasz jak Lolek nam spał :dry: kazde dziecko jest inne jedne spi asuper inne gorzej !wierze ze jestes zmeczona :kiss: mam nadz. ze spanko dzieciaczków sie w koncu unormuje :)

gosia - to zasickamy za 3 Gwarka :kiss:

beti :kiss:

pati - a moze zamów regalik taki na wymiar w brew pozorom takie meble nieraz tańsze :) a bedziesz miałą dokłądnie taki jak chcesz :)

pyska - to po co antybiotyk jak mu nic nie jest :dry: nie kumam czegoś!

marta - masz Ci los :) tak to jest jak człwoeik szuka to nie ma pracy!powiedz im ze w przyszłym roku chetnie pojdziesz do pracy ;)

iwonka - gratuluje umowy :) uda sie z kredytem :)

nie wiem co miałąm napisac??

11 lata 3 miesiąc temu #752712 przez Pyśkaaaa
Marta hahaha :P dobre

Franek dzis spał do 9 i chyba nie ma zamiaru iśc w dzień ale nie marudzi więc spoko loko

a my mielismy mieć jedną częśc imprezy w sobote a częsc w niedz a jednak sobotnia częśc będzie dziś więc latam jak szalona i ogarniam K pojedzie zakupi jakieś ciasto i imprezujemy :)

11 lata 3 miesiąc temu #752716 przez Pyśkaaaa
Pati właśnie my zamawialismy ostatnio meble co by miejsce zrobić na ubrania dla dzieci takie pod wymiar

11 lata 3 miesiąc temu #752725 przez pati-m
Pyśka - no właśnie muszę się rozejrzeć bo chciałam kupić w najbliższym czasie.

Marta, Pyśka - czy wasze bąble też was tak nisko kopią? Zuźka to mnie tak nisko napitala, że gdybym nie połowa ciąży to bym myślała, że do wyjścia się zbiera ;)

11 lata 3 miesiąc temu #752730 przez maja1982
Lolek nam zwymiotował przez sen :( zasnął posprztalismy pokój a teraz znowu w naszej sypialni :( naciąga go starsznie - jeju co to moze być ??zwymiotował śniadanie - myślicie ze mu poprostu siadło na zołądku??

co mu moge dac?smecte??

a do jedzenia??

11 lata 3 miesiąc temu #752756 przez Pyśkaaaa
Maja o jej biedny loluś smecte możesz lub jakieś probiotyki typu orsalit itp do jedzenia bułeczke z wedlinką zwykła i niech pije dużo wody ale łyżeczką bo go znów naciagnie

Pati mój to wariatek jest i już sie rozpycha jak nie wiem ale dzis włąsnie bardziej go na dole czuję a wogole Franek aż tak sie nie kręcił a ten od kilku dni daje czadu non strop az od srodka wszystko boli :P ale nie narzekam niech bryka ile wlezie :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka