BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu #753488 przez gosia2324
Marta M napisał:

gosiu to poczekamy do terminu @ i zobaczymy :) A którego października się spodziewasz?

Kubuś :blush:

A ja do Mai mówię czasem że jest moją księżniczką i dziś mówię chodź Serduszko a ona mówi MAMUSIA SERDUSZKO NIE, KSIĘŻNICZKA :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #753489 przez pati-m
No to mnie trochę uspokoiłaś, bo już myślałam że Kacper to wielka stopa :silly:
Mnie się po prostu aż nie chce wierzyć, że ten mój maluch, to już nie maluch tylko spory chłopczyk :blush:

Jej, Kubcio to już wiele rozumie i jak tylko potwierdzi się fasolka w brzuchu to na pewno będzie radość :) A planujesz go wtedy ewentualnie zabrać na późne usg?
Bo ja Kacpra niby chciałam, ale póki co to jeszcze nie, bo jego bardziej sam aparat usg interesuje niż to co na ekranie i on chętnie by mamie brzuch przebadał :P
Zresztą jak mu mówię, że w brzuchu jest Zuzia, to podchodzi, podnosi bluzkę do góry i śmieje się, że "nie ma mama!" :lol: Raz go kopnęła jak rączkę na brzuchu trzymał, to podskoczył i krzyknął "o nie! co to?!" :lol: :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #753491 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #753494 przez Marta M
To czekamy do 8ego :)

Maja była z nami na obu genetycznych, chwilę patrzyła na monitor i tłumaczyliśmy jej że to braciszek ale bardziej zależało jej na tym żebym wstała bo nie podobała jej się moja pozycja leżąca i to że mnie ktoś dotyka jakimś kablem...ale na szczęście miała paluszki do jedzenia wiec obeszło się bez wychodzenia ;)

11 lata 3 miesiąc temu #753529 przez mgielka22
Gosia to czekamy 8 na tescik :blush:

Ja bylam w Pepco jest masa rzeczy :D Kupilam Lili trampki a sobie 2 cyckonosze po 9,99 :)

Lolo Emisia zdrowka i tez mnei dziwi ze nie zmienila antybiotyku...Lila tez juz tydzien chyrla ale tez sie nei dam i narazie wstrzymam sie z antybiotykiem... Zapisalam mala na bilans 24 pazdziernik dopiero :cheer:

11 lata 3 miesiąc temu #753537 przez kasia79
Cześc, same złe wieści Emilka chora nadal; Lolek prawie zapalenie płuc jak po 2 tygodniach nie przechodzi to powinien lekarz przepisać zastrzyki, ja nie wiem jakaś zniczulica wśród lekarzy!
Marta to ja też się pochwalę, zrobiłam dzisiaj 23 słoiki papryki marynowanej :)

Martuś ale wyżerka!!!!

Ja kupiłam ami 23 rozmiar, obecnie nosi 22

Gosia trzymamy kciuki i byle do 8go.

A moje dzieci spią cała trójka, niemożliwe, aż głupio tak cicho w domu

B)

11 lata 3 miesiąc temu #753538 przez kasia79
a na bilans u nas trzeba czekać nawet do 3 miesięcy, sami dzwonią i wzywają, bez sensu dla mnie

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #753547 przez pati-m
A u nas się idzie i umawia na konkretny dzień. W mojej przychodni przyjmują dzieci zdrowe w poniedziałki i wtorki, więc co tydzień można się zapisać i już. Dziwne, że w innych takie cyrki i tak długo trzeba czekać.

Kurde zimno mi jakoś. Mam nadzieję, że nic mnie nie pobiera ;)
Najchętniej to bym weszła pod koc i zasnęła, no ale do wieczora to nie ma na to szans ;)

11 lata 3 miesiąc temu #753548 przez pati-m
Widziałyście? www.lidl.pl/cps/rde/SID-D31A12B6-D6A4F89...xsl/oferta.htm?id=73
Ja mam zamiar wybrać się po bluzę dla Kacpra :)

11 lata 3 miesiąc temu #753566 przez gosia2324

Kasia co zrobilas ze wszyscy spią :) Niezle sie musieli wymęczyć :)

A My dopiero przyszliśmy ze sklepu i wstąpiliśmy na pizze :)

11 lata 3 miesiąc temu #753613 przez iwonaNAVI
Hej...jej chorowitki zdrowka Emi Karolku u mnie w przedszkolu to z 28 - byla 9 dzieci tyle choruje ...najgorszy okres lepiej niech juz bedzie chlodniej to jakos to wszystko minie

Gosia jak najbardziej pozadane objawy :) czekamy razem z Toba na 8.10 :)

Kasia wlasnie co zrobilas ze az 3 Ci padla :P ja dzis nawet jednej nie moglam uspac :P

mowilam wam ze przestala nam spac w dzien potem kilka dni wrocilo do normy i spala a ostatnio znowu przestala...cieakwa jestem czy to juz koniec spania w dzien czy tylko takie przejsciowe

11 lata 3 miesiąc temu #753614 przez iwonaNAVI

11 lata 3 miesiąc temu #753616 przez pati-m
Kacper póki co jeszcze potrzebuje drzemki w dzień :)

11 lata 3 miesiąc temu #753629 przez mgielka22
Lila tez jeszcze spi w dzien ;)

Pati no wlasnie nei wiem czemu musze czekac az mc na bilans ale jak npo dziecko chore to moge przyjsc w kazdej chwili...

11 lata 3 miesiąc temu #753636 przez pati-m

A ja tam lubię jak Kacper ma drzemkę, bo wtedy jest chwila spokoju :silly: Niech śpi jeśli potrzebuje :)

Wiecie jaki ten mój synuś jest kochany :blush: Wykąpałam go dziś wcześniej, bo czuję że z każdą chwilą słabiej się czuję i bałam się że potem nie dam rady, zwłaszcza że przecież nie ma S. No i po kolacji i myciu przebrałam go w piżamkę, on chciał się jeszcze pobawić autkami więc ok. Ja się owinęłam kocem i siedzę, a ten do mnie przybiega, przytula się i mówi "mama moja" i robi mi jak my to nazywamy "noski eskimoski", czyli pociera swoim noskiem mój nos, wtula się mocno i mnie całuje :blush: No kocham go nad życie :blush: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka