BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu #756882 przez pati-m
Marta - priv :)

Gosia - i jak bransoletka?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #756883 przez pati-m
beti napisał:

Pati, nie, wręcz przeciwnie...efekt długiej sukienki ;P

No tego to nie wiem, ale oceniam po zdjęciu. W takim razie super dobrana sukienka :) I kolor mi się bardzo podoba :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756918 przez beti
Ale tu dziś cicho.... idę czytać książkę i do wanny :) maseczka na twarz itp. itd. :D

Macie może jakieś ebooki lub książki w pdf?

11 lata 3 miesiąc temu #756947 przez Marta M
Wyobraźcie sobie że mnie już siara leci z piersi, biustonosze mam żółte...w nocy też mnie budzi mokry podkoszulek..

Do szpitala to nie wyobrażam sobie żeby Maja nie przyszła, będzie odwiedzać ze Sławkiem mnie i Huberta :)

Co dla Hubercika? Ubranka? Jakoś nie mam przekonania do kupowania rzeczy ze zdjęć, muszę wydotykać na wszelkie sposoby...

beti to powodzenia na rozmowie :kiss:

Pati ostatnio słyszę już o którymś przypadku opon :(:( Smutne :(

Pati odpisałam :)

Fifi kochany, jeszcze frytka w buzi :) A beti naprawdę szczyt kobiecości :):)

11 lata 3 miesiąc temu #756961 przez magda79
Pyśkaaaa napisał:

Pati torbę chce miec miesiąc wczesniej spakowana bo różnie to może być a poza tym nie chce K. stresować :P

Gosia Agusia męzowie przyprowadzali starszaki do was do szpitala?

Heloł :)
Co prawda nie zostałam wywołana do odpowiedzi :silly: ale pozwolę sobie i odpowiem :blink: :silly: Majka była i w odwiedzinach zawsze i jak po nas przyjechali to oczywiscie tez :lol: Ona nie darowałaby tego Tatusiowi jakby jej nie zabrał - koniecznie chciała zobaczyć braciszka :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #756965 przez magda79
I my już po bilansie - Domi ma 92 cm i 13,5 kg - wszysko ok:)

Beti pieknie jak zwykle zresztą - świetny masz gust. A Fifi widze jak Domi tez cały szczęśliwy na rowerku. Domi tak szaleje, że ostatnio biegłam dosłownie za nim po drodze bo mi uciekał na nim - tzn. odjeżdżał :)

11 lata 3 miesiąc temu #756974 przez beti
Dziekuje kochane :kiss:

Madzia jak jestes to od razu zapytam, jak Majci plamki??

11 lata 3 miesiąc temu #756979 przez magda79
Agusia na włosy polecam ampułki placenta - niemieckie - z łożyska - ja stosowałam po ciaży z Domkiem bo też strasznie mi wypadały włosy i efekt był taki, że odrosły :) trzeba dobrze wmasować i regularnie uzywać - zrobiłam sobie taka porządna kuracje - co drugi dzień dawałam na głowę i wcierałam zgodnie z instrukcją.

allegro.pl/ShowItem2.php?item=3581488122...id=16&ars_rule_id=84

..aha ja je zakupiłam w sklepie z art fryzjerskimi - sa na allegro tez ale cena była ta sama :) całe pudełko gdzieś ok 120 zł - 12 szt chyba ...dokładnie nie pamiętam

A ostatnio chodzę na saunę na włosy i też bardzo polecam!!! byłam juz 3 razy - jeszcze dwa do całkowitej regeneracji - juz chciałam się obciać bo znowu mi leciały i takie nieogarniete były ale widzę efekt i narazie nie obcinam.

11 lata 3 miesiąc temu #756980 przez pati-m
Marta - dziękuję :) Odpisałam :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756981 przez magda79
beti napisał:

Dziekuje kochane :kiss:

Madzia jak jestes to od razu zapytam, jak Majci plamki??

bez zmian.... w listopadzie mamy wizyte u neurologa a szczegółowe badania czekaja nas znowu w przyszłym roku.

żeby tylko nie było gorzej.
Dziękuję za pamięć :)

11 lata 3 miesiąc temu #756988 przez beti
Tak jak piszesz, dobrze, że gorzej nie jest :kiss:

Wiecie, nasi znajomi - notabene super para - mają dwóch synów 6 i 14 lat i pojechali na tygodniowy urlop na Chorwację i ten młodszy do tej pory zdrowy dostał napadu epilepsji, wylądował w szpitalu w Chorwacji i po badaniach okazało się że ma guza mózgu, karetka ich przewiozła do Polski do CZD, tu go zoperowali i okazuje się, że guz złośliwy :( mały ma chemię i naświetlania, ale lekarze nie wiedzą co będzie dalej, przy operacji mu jeszcze jakiś nerw uszkodzili i ma niedowład połowy twarzy....straszne się rzeczy dzieją :( :( a nie miał żadnych objawów...

11 lata 3 miesiąc temu #757018 przez pati-m
Dzień dobry,
Jest godzina 6.05 a ja już nie śpię. Nie pamiętam kiedy tak ostatnio wcześnie wstałam.
A właściwie skurcz mnie obudził i już zasnąć nie mogę.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #757030 przez beti
I ja się witam, Fifi wstal z tekstem, mamusiu....a moze kuleczki??? Taaaak kuleczki... No wiec już siedzi i zajada kuleczki a ja się zaraz szykuje i jade do lidla po bluze dla Fifika :)

Pati, bierzesz magnez?

11 lata 3 miesiąc temu #757037 przez Pyśkaaaa
hej :)
i ja nie pamietam kiedy ostatnio tak rano synus sie obudzil
Beti smutne bardzo to

pytalam o ten szpital bo chodzi o tesknote za Faniem.... U nas nie ma pokoi odwiedzin ale to akurat nie problem

11 lata 3 miesiąc temu #757072 przez pati-m
beti - biorę wapń bo to na skurcze.

Ja właśnie wróciłam z lidla. Masakra :cheer: Pierwszy raz coś takiego widziałam! Ludzie biegali, wyrywali sobie rzeczy! Największy popyt na buty i kurtki. Więc ja boczkiem upolowałam tą bluzę na misiu. Meeeega ciepła więc polecam. I wzięłam mu jeszcze ten zielony polarek, bo jak był maluchem to miał podobny i super się wtedy sprawdził.

Pyśka - u nas też nie ma pokoju odwiedzin. Albo leżysz na jedynce albo na dwójce. Ale to ne ma znaczenia, bo bez względu na to gdzie mnie położą to i tak chłopaki odwiedzą nas w komplecie bo tak to się zatęsknię :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka