BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu #758654 przez Pyśkaaaa
aha jajek nie je (raz że alergia dwa że nie lubi) manny nie je najchetniej miesko by jadł i rybkę :P

Pati kochana dziekuję Ci bardzo :kiss: :kiss: ale ja chciałabym większy tak na 68 wiem że może bedą jeszcze potem jakieś dresiki ale jak beda fajne to wezmę na 56 mam tego mnóstwo i jeszcze dostałam także dziekuję :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #758655 przez Pyśkaaaa
pati-m napisał:

Marta - no potrawy, w których jest mleko lub jajka to też uwielbia - naleśniki, kluski, kopytka itp. to nie trzeba go prosić. Ale budyniu nie ruszy :silly:

Franek tez nie

11 lata 3 miesiąc temu #758656 przez pati-m
Pyśka - rozumiem cię w pełni. Wkurza mnie jak przychodzą czasem ciotki i na dzień dobry dają mu coś słodkiego (a bywa, że jest przed obiadem). I wtedy wredna mama musi zabrać dziecku z rączki Kinder niespodziankę, batonika itp. dziecko płacze, a ja zdzwionemu gościowi mówię, że nie może tego teraz zjeść bo nie zje obiadu jak się słodkiego naje :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #758659 przez Pyśkaaaa
pati-m napisał:

Pyśka - rozumiem cię w pełni. Wkurza mnie jak przychodzą czasem ciotki i na dzień dobry dają mu coś słodkiego (a bywa, że jest przed obiadem). I wtedy wredna mama musi zabrać dziecku z rączki Kinder niespodziankę, batonika itp. dziecko płacze, a ja zdzwionemu gościowi mówię, że nie może tego teraz zjeść bo nie zje obiadu jak się słodkiego naje :angry:

dokładnie własnie o to mi chodzi tylko ta koleżanka ma córke w Frania wieku.... wczoraj też byli jedni znajomi ale Oni zapytali co mogą mu kupić ze słodyczy

11 lata 3 miesiąc temu #758660 przez pati-m
Kacper jest totalnie mięsożerny :) Pamiętam jak kiedyś zrobiłam gulasz do placków ziemniaczanych ale mało bo S. nie lubi więc tylko dla siebie. No i co? I moje dziecko wyjadło całe mięsko, a mama jadła placki z sosem :laugh:
Ryby też uwielbia, więc tym się nie martwię. Mam tylko nadzieję, że nabiału nie wcina za mało.

11 lata 3 miesiąc temu #758666 przez Pyśkaaaa
ale bym zjadła placki :P

11 lata 3 miesiąc temu #758668 przez pati-m
No ja wysłałam dziś S. po mięcho, ale już nie było więc w poniedziałek muszę się rano przejść i kupić jak będę z lidla wracała i w poniedziałek zrobię sobie placki po zbójnicku :)

A dziś mam barszczyk czerwony z uszkami. :)

11 lata 3 miesiąc temu #758670 przez Marta M
A wszystkie robiłyście już morfologię dzieciom? Jak Majce robili w pierwszym miesiącu życia w szpitalu tak jej nie robiłam i zastanawiam się czy nie zrobić...sama ciągle latam a jej jeszcze nie zabrałam..

11 lata 3 miesiąc temu #758671 przez Pyśkaaaa
ja barszczyk wczoraj miałam z pasztecikami
a dzis gotuje sie ogórkowa na drugie cos na szybko wymyśle bo K nie ma dzis a jutro gulasz :)

11 lata 3 miesiąc temu #758672 przez Pyśkaaaa
Marta M napisał:

A wszystkie robiłyście już morfologię dzieciom? Jak Majce robili w pierwszym miesiącu życia w szpitalu tak jej nie robiłam i zastanawiam się czy nie zrobić...sama ciągle latam a jej jeszcze nie zabrałam..

Martuś ja robiłam bo Franek anemie długo miał

11 lata 3 miesiąc temu #758673 przez Marta M
To zapraszam do mnie bo u mnie dziś placki po zbójnicku, nie kupiłam wczoraj ciasta francuskiego bo nie znalazłam więc mam placki, wpadajcie :)

11 lata 3 miesiąc temu #758674 przez pati-m
Marta - Kacper miał robioną jak byliśmy w lipcu w szpitalu.

Ja jutro to pomidorową, bo mi S. marudzi że by zjadł. A kto powiedział, że w niedzielę musi być rosół :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #758675 przez pati-m
Marta M napisał:

To zapraszam do mnie bo u mnie dziś placki po zbójnicku, nie kupiłam wczoraj ciasta francuskiego bo nie znalazłam więc mam placki, wpadajcie :)

Szczujesz, szczujesz i dwie ciężarówki się do Ciebie zjadą na obiadek :)

11 lata 3 miesiąc temu #758677 przez Pyśkaaaa
pati-m napisał:

Marta M napisał:

zeby to chodz ciut bliżej było

11 lata 3 miesiąc temu #758679 przez Marta M
pati-m napisał:

Marta M napisał:

No przecież mówię że wpadajcie :) A swoją drogą szkoda że nie mieszkamy bliżej, tak np w jednym województwie chociaż, można by było się wtedy naprawdę spakować i w godzinę dojechać...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka