BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #403118 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta, może nie będzie tak źle... :) :kiss: Natalia mimo, że mamusiowa to aaaaaaaaż taaaaaaak nie świruje...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #403119 przez Marta M
Nie miała tak wczesniej :(:( A jeszcze niedawno się żaliłam że ona chyba nie wiem kto mama :P :P

Gosiu niby przy poduszkach nie wolno a i tak nie umiem tego sama zmienić..

Nuna chyba chce Ci dorównać jeszcze z demolką, skoro mamy być w jednym domku to ćwiczy ostro :silly: :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #403121 przez magda79
Marta M napisał:

Jak tu z Wami być kiedy moje dziecko nie odstępuje mnie na krok, Wasze już chyba wszystkie to przeszły, co nie?? Nigdzie nie mogę wyjść, z przodu jechać, nawet do sklepu jak jadę a ona z tylu w fotelku to płacze :ohmy: Ani co zrobić bo trzyma mi się spodni :huh: Ani spać nie chce, dwie godziny usypiania to mało. RATUJCIE BO "OPYPCIEJĘ" :dry: :dry:

Martuś u nas takiego etapu nie było - jeszcze :S :S - wszystko jedno kto daje go spac - tylko, że ja pracuje więc w ciągu dnia to usypiają go albo rodzice moi albo T a nawet siostra moja czasem albo D jak jest w domu....czasem nawet siostry T :blink: jak jest u nich...takze troche ludzi kręci się wokół niego...ale ciiiiiiiiiiii.....bo usłyszy :S :blink: :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #403123 przez gosia2324
Marta jak masz stacjonarny fotelik to wolno,

12 lata 5 miesiąc temu #403124 przez magda79
slowiczek napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta, może nie będzie tak źle... :) :kiss: Natalia mimo, że mamusiowa to aaaaaaaaż taaaaaaak nie świruje...

12 lata 5 miesiąc temu #403125 przez Marta M
No tak Magda, teraz pewnie odbija się to że mieszkamy sami...i nauczona tylko ze mną...ale ona świruje tak jak sobie coś umyśli, pół dnia jest spokój, zajmie się i lubi obcych, ale jak ją coś napadnie to nie daję rady, wykończy mnie :S :S

Ale już nie narzekam...lepiej czytam co tam u Was ;)

12 lata 5 miesiąc temu #403126 przez slowiczek
nie wierzę, że Majeczka byłąby w stanie wykończyć kogokolwiek, taki słodki krasnalek :P

12 lata 5 miesiąc temu #403128 przez magda79
Marta M napisał:

No tak Magda, teraz pewnie odbija się to że mieszkamy sami...i nauczona tylko ze mną...ale ona świruje tak jak sobie coś umyśli, pół dnia jest spokój, zajmie się i lubi obcych, ale jak ją coś napadnie to nie daję rady, wykończy mnie :S :S

Ale już nie narzekam...lepiej czytam co tam u Was ;)

przejdzie jej.....ja zawsze mówię..może broić ale najważniejsze zeby zdrowe dzieci były!!!!

no własnie...słodki krasnoludek - dobrze powiedziane :lol: :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #403129 przez Marta M
slowiczek napisał:

nie wierzę, że Majeczka byłąby w stanie wykończyć kogokolwiek, taki słodki krasnalek :P

Taak, nikt mi nie wierzy :P :P

12 lata 5 miesiąc temu #403132 przez magda79
zmykam do spania....dobrej nocki :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #403135 przez gosia2324

12 lata 5 miesiąc temu #403136 przez Marta M
to i ja mówie dobranoc :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #403140 przez pati-m
Jestem. Trochę mnie nie było, ale chyba mam jakies załamanie nerwowe, doła albo coś. Sama nie wiem jak to nazwać. Kacper od 2 dni szaleje, nie można go nawet na minutę zostawić samemu. Ba! Nawet na sekundę nie mogę mu zniknąć z oczu bo od razu jest histeria. A dziś to przeszedł samego siebie, na rękach nie, bawić, się nie, leżeć nie, WSZYSTKO na nie. Aż spojrzałam na zegarem, od 11 do 13.45 był płacz z małymi przerwami, a ja razem z nim płakałam :( mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień, bo mnie do wariatkowa wywiozą.
Rozbita jestem totalnie, w domu nieogarnięte, obiadu nie było od dwóch dni, a na dodatek usypiał dziś u nas na łóżku i spadł mi z niego :( Załamałam się totalnie, jestem na siebie wściekła i nie nadaję się chyba na matkę :(:(:(:(

12 lata 5 miesiąc temu #403143 przez slowiczek
Pati, na początku tulęęęęę :kiss: ale nie gadaj głupot, jesteś super mamą, każda z nas przechodzi co jakiś czas gorsze chwile, a Kacperkowi lada chwila przejdzie !!!!!

i ja uciekam spać :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #403145 przez monika1984lodz
Pati :* maszto co ja- nasze dzieci zachowują się identycznie z tego co piszesz

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka