BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #403347 przez mgielka22
prosze o linka do ośreodka w sulejowie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403368 przez beti
Aaaaaale tu cisza :ohmy:

Monia, weź ubranka w jakich chcesz, żeby Emi była na zdjęciach i zrobimy plener w Sulejowie :)

Lilka, Ty już chcesz się usamodzielnić a Cię tata powstrzymuje :ohmy: nie daj się :P

Słuchajcie, zmroziło mnie jak o tym usłyszałam :angry: :(
www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/...wolnosci_270308.html

12 lata 5 miesiąc temu #403375 przez gosia2324
Witam niedzielnie, ale malo świątecznie bo pralka juz chodzi :dry: :silly:

Pati dziekuje, zawstydziłaś mnie :blush: :kiss:

Mgiełka właśnie każdy mówi ze mieszkanie wygląda na większe :S

Lilka,zazdroszczę plażowania :blink: :kiss:

A gdzie WY wszystkie jesteście?

12 lata 5 miesiąc temu #403379 przez beti
Dzień dobry :)
Gosia, u mnie już druga pralka idzie :P

Fifi zjadł jajówkę z całego jajka a teraz zajada kanapkę z szynką :D

Wczoraj z koleżanką piłyśmy drinki w basenie do 22 :P
A dziś mam zjarane plecy :P

Dziś śmigamy na 3-latka mojego chrześniaka :)

12 lata 5 miesiąc temu #403389 przez magda79
Witam się i ja :)

a ja dzisiaj nie robie prania :P :P wczoraj po południu włączyłam i wieczorkiem posprzatane i mam wolne :P :lol: :lol: a tak w ogóle to w niedziele bardzo rzadko...jak mnie przycisnie to tylko wtedy :ohmy: :ohmy:

my mielismy wczoraj ognisko u rodziców na wieczór...ale my tylko na chwilkę bo Domi szedł spać :)

Lilka plazowiczka :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403390 przez magda79
Majka z Darkiem pojechali na rower a ja lukam na ddtvn Domi miał spac ale chyba ma inne plany :P :P

a jednak spi :lol: :lol:

po południu chcemy jechac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #403411 przez Pyśkaaaa
Witam :)
Gosia świetne mieszkanko bardzo mi sie podoba :*

u nas wszystko dobrze leniwa niedziela jak się ochłodzi to gdzieś wyskoczymy :) bo ile mozna w domu siedzieć?

12 lata 5 miesiąc temu #403429 przez megi2501
Hej :)

Mamy karmiące- Słowiczku, Katy- do kiedy zamierzacie karmić soje pociechy :unsure: Macie już pomysł, jak delikatnie powiedzieć dość :unsure:

Gosia Kuba też sam Ci zrezygnował z cyca- czy miałaś, jakąś metodę :unsure:

Ogólnie moje założenie to do roku, no może troszkę dłużej. Tylko w prawej piersi wyczułam już trzy małe guzki, a mój Gin powiedział, że póki karmię to i tak nikt nie przyjrzy się bliżej sprawie...poza tym jestem już tak chuda, że czas zacząć myśleć o odstawieniu...

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403445 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Hej :)

Mamy karmiące- Słowiczku, Katy- do kiedy zamierzacie karmić soje pociechy :unsure: Macie już pomysł, jak delikatnie powiedzieć dość :unsure:

Gosia Kuba też sam Ci zrezygnował z cyca- czy miałaś, jakąś metodę :unsure:

Ogólnie moje założenie to do roku, no może troszkę dłużej. Tylko w prawej piersi wyczułam już trzy małe guzki, a mój Gin powiedział, że póki karmię to i tak nikt nie przyjrzy się bliżej sprawie...poza tym jestem już tak chuda, że czas zacząć myśleć o odstawieniu...

Megi on by nigdy nie zrezygnował :S karmili bysmy sie do dzis :P
ja juz nie chciałam karmić, bo straszne robil cyrki z zasypianiem :dry: zjadal kolacje i poprawail cyckiem musial go miec choc na sekunde ,nie bardzo pasowa mi rola SMOCZKA :X :X :X i powiedzialam dosc, dostal butelke(oczywiście protestował)ale daliśmy rade :)Wyszło mu to na dobre,bo najadał się butla .

12 lata 5 miesiąc temu #403464 przez slowiczek
witam się i ja !!!

co za dzień.......Natalcia strasznie dziś rozrabiała, była nadruchliwa i nadaktywna, kocham to w niej, że jest taka żywa ale dziś to przeszła samą siebie :cheer:
a wieczorem była nie do zniesienia, ostatecznie upłakała się strasznie i padła....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, a ja jem arbuza i tylko cisza mnie uratuje, jestem wykończona :(

Megi, co do karmienia też mam takie założenie że do roku albo troszkę dłużej ale aż się boję tego odstawiania, Natalia ma świra na punkcie cycków :S ....nawet jak nie jest głodna a ja siedzę w staniku to wspina się na mnie, dobiera się do nich, dotyka, ssie itd niestety w nocy jestem dla niej smoczkiem i zaczyna mnie to pomału męczyć....dlatego myślę, że będę starała się ją pomału już odstawiać, muszę dać odpocząć trochę cyckom przed kolejnym małym ssakiem :P

a swoją drogą Ty się Gosia śmiejesz, że karmiłabyś Kubę do dziś a niektóe matki karmią takie wielkie dzieci :woohoo: dla mnie to jest masakra, jakby takie duże dziecko jak Kubcio podeszło do mnie i powiedziało, że chce cycka to dla mnie to już jest trochę zboczone :X

Gosia, byłam przekonana, że wy macie 3 pokoje :blink: !!!!! a u nas też każdy mówi, że mieszkanie nie wygląda na swój metraż, mamy 50 m, 3 pokoje ale jest super rozkład i wydaje się dużo większe :)

Lila :) :) :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403466 przez gosia2324

A z tym karmieniem, to dziecko malutkie przy piersi wygląda cudnie,a nasze dzieciaki to juz "duze" pannice i kawalerowie:)
Nie mowie żebyście juz nie karmily, bo to oczywiście Wasza decyzja kiedy i jak :)
Ale dzieciaki w ok 10 mies bardzo sie przywiązują.(mysle ze to dobry moment do podrzucenia d0 łóżeczka przytulanki,przyjaciela na zawsze a zabranie cycusia :) ;)

12 lata 5 miesiąc temu #403475 przez slowiczek

12 lata 5 miesiąc temu #403476 przez magda79
Słowiczku :kiss: :kiss:

co do karmienia...ja Majkę karmiłam do końca 11go miesiaca - sama zrezygnowała :lol: :lol: wiec spoko
Domi do końca 9go miesiąca i też sam.....i tez mam kolezanke, która karmiła3-4latka juz tam prawie nic nie miała ale jak byłam u niej na kawie to az mi szczenia opadła jak Mały podszedł i wyciągnął sobie cycka żeby pocycać...minę musiałam mieć bezcenną :S :S

niestety do Wisły nie dojechalismy :( :( lało okropnie!!!! ale za to wylądowalismy u kolezanki, która ma termin na 25go sierpnia i będzie chłopak...wygląda pięknie, kwitnąco na + 12kg...mojego wzrostu i wagi....ale ginka jej mówi, że może być wcześniej i ona nastawia się na połowę sierpnia...zobaczymy ..będzie Nikodem albo Igor. :) :)

12 lata 5 miesiąc temu #403477 przez maja1982
Witam ,

My po weselu :) para młoda przepiękna :)

marta, pati, monia - śle duzo cierpliwości !!ja sie zastanawiam czasami tylko skąd brać właśnie te pokłady cierpliwości?? :S

gosia - fajny pokoik :) i faktycznie mieszkanie jakieś większe sie wydaje

słowiczek - :kiss:

wrzucę jutro jakieś fotki weselne a teraz zmykam

dobrej nocki

12 lata 5 miesiąc temu #403479 przez gosia2324
Magda Kubcio sie ur 25 sierpnia :)
Trzymam kciuki za koleżankę na ostatniej prostej :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka