- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Monia, weź ubranka w jakich chcesz, żeby Emi była na zdjęciach i zrobimy plener w Sulejowie
Lilka, Ty już chcesz się usamodzielnić a Cię tata powstrzymuje nie daj się
Słuchajcie, zmroziło mnie jak o tym usłyszałam
www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/...wolnosci_270308.html
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Pati dziekuje, zawstydziłaś mnie
Mgiełka właśnie każdy mówi ze mieszkanie wygląda na większe
Lilka,zazdroszczę plażowania
A gdzie WY wszystkie jesteście?
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Gosia, u mnie już druga pralka idzie
Fifi zjadł jajówkę z całego jajka a teraz zajada kanapkę z szynką
Wczoraj z koleżanką piłyśmy drinki w basenie do 22
A dziś mam zjarane plecy
Dziś śmigamy na 3-latka mojego chrześniaka
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja dzisiaj nie robie prania wczoraj po południu włączyłam i wieczorkiem posprzatane i mam wolne a tak w ogóle to w niedziele bardzo rzadko...jak mnie przycisnie to tylko wtedy
my mielismy wczoraj ognisko u rodziców na wieczór...ale my tylko na chwilkę bo Domi szedł spać
Lilka plazowiczka
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jednak spi
po południu chcemy jechac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia świetne mieszkanko bardzo mi sie podoba :*
u nas wszystko dobrze leniwa niedziela jak się ochłodzi to gdzieś wyskoczymy bo ile mozna w domu siedzieć?
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamy karmiące- Słowiczku, Katy- do kiedy zamierzacie karmić soje pociechy Macie już pomysł, jak delikatnie powiedzieć dość
Gosia Kuba też sam Ci zrezygnował z cyca- czy miałaś, jakąś metodę
Ogólnie moje założenie to do roku, no może troszkę dłużej. Tylko w prawej piersi wyczułam już trzy małe guzki, a mój Gin powiedział, że póki karmię to i tak nikt nie przyjrzy się bliżej sprawie...poza tym jestem już tak chuda, że czas zacząć myśleć o odstawieniu...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Hej
Mamy karmiące- Słowiczku, Katy- do kiedy zamierzacie karmić soje pociechy Macie już pomysł, jak delikatnie powiedzieć dość
Gosia Kuba też sam Ci zrezygnował z cyca- czy miałaś, jakąś metodę
Ogólnie moje założenie to do roku, no może troszkę dłużej. Tylko w prawej piersi wyczułam już trzy małe guzki, a mój Gin powiedział, że póki karmię to i tak nikt nie przyjrzy się bliżej sprawie...poza tym jestem już tak chuda, że czas zacząć myśleć o odstawieniu...
Megi on by nigdy nie zrezygnował karmili bysmy sie do dzis
ja juz nie chciałam karmić, bo straszne robil cyrki z zasypianiem zjadal kolacje i poprawail cyckiem musial go miec choc na sekunde ,nie bardzo pasowa mi rola SMOCZKA i powiedzialam dosc, dostal butelke(oczywiście protestował)ale daliśmy rade :)Wyszło mu to na dobre,bo najadał się butla .
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co za dzień.......Natalcia strasznie dziś rozrabiała, była nadruchliwa i nadaktywna, kocham to w niej, że jest taka żywa ale dziś to przeszła samą siebie
a wieczorem była nie do zniesienia, ostatecznie upłakała się strasznie i padła....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, a ja jem arbuza i tylko cisza mnie uratuje, jestem wykończona
Megi, co do karmienia też mam takie założenie że do roku albo troszkę dłużej ale aż się boję tego odstawiania, Natalia ma świra na punkcie cycków ....nawet jak nie jest głodna a ja siedzę w staniku to wspina się na mnie, dobiera się do nich, dotyka, ssie itd niestety w nocy jestem dla niej smoczkiem i zaczyna mnie to pomału męczyć....dlatego myślę, że będę starała się ją pomału już odstawiać, muszę dać odpocząć trochę cyckom przed kolejnym małym ssakiem
a swoją drogą Ty się Gosia śmiejesz, że karmiłabyś Kubę do dziś a niektóe matki karmią takie wielkie dzieci dla mnie to jest masakra, jakby takie duże dziecko jak Kubcio podeszło do mnie i powiedziało, że chce cycka to dla mnie to już jest trochę zboczone
Gosia, byłam przekonana, że wy macie 3 pokoje !!!!! a u nas też każdy mówi, że mieszkanie nie wygląda na swój metraż, mamy 50 m, 3 pokoje ale jest super rozkład i wydaje się dużo większe
Lila
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
A z tym karmieniem, to dziecko malutkie przy piersi wygląda cudnie,a nasze dzieciaki to juz "duze" pannice i kawalerowie:)
Nie mowie żebyście juz nie karmily, bo to oczywiście Wasza decyzja kiedy i jak
Ale dzieciaki w ok 10 mies bardzo sie przywiązują.(mysle ze to dobry moment do podrzucenia d0 łóżeczka przytulanki,przyjaciela na zawsze a zabranie cycusia
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do karmienia...ja Majkę karmiłam do końca 11go miesiaca - sama zrezygnowała wiec spoko
Domi do końca 9go miesiąca i też sam.....i tez mam kolezanke, która karmiła3-4latka juz tam prawie nic nie miała ale jak byłam u niej na kawie to az mi szczenia opadła jak Mały podszedł i wyciągnął sobie cycka żeby pocycać...minę musiałam mieć bezcenną
niestety do Wisły nie dojechalismy lało okropnie!!!! ale za to wylądowalismy u kolezanki, która ma termin na 25go sierpnia i będzie chłopak...wygląda pięknie, kwitnąco na + 12kg...mojego wzrostu i wagi....ale ginka jej mówi, że może być wcześniej i ona nastawia się na połowę sierpnia...zobaczymy ..będzie Nikodem albo Igor.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My po weselu para młoda przepiękna
marta, pati, monia - śle duzo cierpliwości !!ja sie zastanawiam czasami tylko skąd brać właśnie te pokłady cierpliwości??
gosia - fajny pokoik i faktycznie mieszkanie jakieś większe sie wydaje
słowiczek -
wrzucę jutro jakieś fotki weselne a teraz zmykam
dobrej nocki
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Trzymam kciuki za koleżankę na ostatniej prostej