BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 8 miesiąc temu #413633 przez Marta M
Pati :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #413638 przez slowiczek
pod koniec 3 mca powiadasz :woohoo: ja już w 5 tc byłam po usg :S a w sumie to juz w 4 tc ale wtedy był to jeszcze obiekt niezidentyfikowany, mała kropeczka, lekarz mówił, że być może kropelka krwi :S hahaha, teraz ta kropelka rozwala mi mieszkanie w pył :P

12 lata 8 miesiąc temu #413640 przez pati-m
Marta M napisał:

Pati :lol:

Ja się właśnie bałam, że "będę to miała po niej" i się nie zorientuję jak w ciążę zajdę :P
Kto wie, może Majeczka ma rodzeństwo, hihihi :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #413654 przez magda79
ale smakowicie się zrobiło mmmmmniammmm...

u nas tort bedzie taki domowy tradycyjny na masle i wiejskich jajach :lol: :lol: na pewno bedzie pyszny :lol: :lol: a co do dekoracji to tradycyjna jakies płatki migdałów po bokach z góry napis wiadomo ale nie bedzie taka lukrowa czy taka kolorowa jak wstawiacie :)

ciasta tez domowe...zamówione u sasiadki bo moja mama - kucharka weselna - z powodów zdrowotnych skończyła juz "kariere kuchcika" a ja jak chcę zacząć od obiadu a skończyc na ciepłej kolacji to chyba mi rak braknie :silly: :P

18 osób jak zwykle na urodzinach...dziadkowie i nasze rodzeństwa z rodzinami...tylko najblizsi.... :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #413655 przez magda79
z Domim też wiedziałam zaraz w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki bo chodziło o wpłacenie zaliczki na wczasy....znjomi nas namawiali ale musiałam sprawdzić żeby nie wtopić a staraliśmy się...no i aż mi się ręce ze szczęścia zaczęły trząść jak wyszły dwie :lol: :lol:

takie chwile są becenne.................. :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #413659 przez magda79
my też wszystkożerni...miecho, sałatki, makarony, zapiekanki, kluski, razem z D mamy bardzooo podobne gusta kulinarne.....

własnie zszamałam dwa tosty bo Majce się zachciało...a dupa rosnie :S :S :angry:

12 lata 8 miesiąc temu #413666 przez Marta M
Ej Pati, nie nakręcać mi się tu! :) Nawet nie myślę robić żadnego testu bo wiem że nie jestem w ciąży :)

12 lata 8 miesiąc temu #413725 przez mgielka22
Ineska i Samiczek slicznosci :kiss:

Slowiczku wspolczucia ja mialam kolonoskopie bleee :X
Martus lepiej zrobic tomografie albo rezonans i byc pewnym po co sie zamartwiac wazne ze z brzuchem wszytsko ok ;)

Martus wiesz teraz wiatropylnosc panuje :P

Ja naliczylam 20 osob nie wiem gdzie to zmieszcze... ehh i nie bede przesadzac z jedzeniem pierdziele bo sie narobie jak dziki osiol i wszystko mi zostanie :dry:

12 lata 8 miesiąc temu #413730 przez Pyśkaaaa
witam wieczornie
Franek usypia dzis troszkę wcześniej :) jutro idziemy go osłuchać z mężusiem już zgoda :) zaraz wróci z motoru i sobie odpoczniemu ufff....

Katy cudne masz te maluchy :*
Marta nigdy nic nie wiadomo moja ciocia też tak miała drugim dzieckiem :P
Nuna zdrówka :*
mój mąż lubi nowości w sumie to jak Słowiczkowy Łukasz mięso musi być :P

my jeszcze menu nie ustalone

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #413745 przez gosia2324
Hejka mamusie :)

o i znow roczki na tapecie :woohoo:
Ja tam sie wczuwam ( i widze Pati w sobie ) :blink: :woohoo: :woohoo:
Musze miec wszystko zaplanowane, wcześniej kupione, przemyślane, nie lubie nic na odwal sie wszystko ma byc na ostatni guzik.
a co do zaproszeń to oczywiscie robilismy, takie z wlasnym tekstem i ze zdjeciami i wszystko laduje w albumie robionym dla dzieci,
Kocham takie pamiatki mam nadzieje ze dzieciakom po latach milo bedzie je ogladac, :)
Kuba ciagle przyrównuje swoja rosnaca stope (rozmiar 25 :S ) do odlewu jak wrocil ze szpitala i do odlewu zrobionego jak mial roczek ... :blush:
i dzis dzwonila jego chrzestna ze dostala zaproszenie na urodziny, byla bardzo zadowolona i wzruszona :blink:

ja niestety nie mam takich rzeczy,nawet bransoletki ze szpitala.:(

Katy dzieci cudasne, a Samigo wloski megaaaaaaaaaa :)

12 lata 8 miesiąc temu #413756 przez ewelinaa
Gosia ja też trzymam takie rzeczy na pamiątkę - co się da to wklejam do albumu i opisuję :) żałuję tylko właśnie, że nie mam stopy po urodzeniu :( ale mam buciki z chrztu ;) i zaproszenie też i z urodzin też zachowam.

przeglądam Pudelka :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #413757 przez Pyśkaaaa
wiecie i ja lubie planować ale my mamy jeszcze duuuużo czasu my będziemy robić roczek w weekend po 26 ( a on wypada w środę) a jeszcze 25 przyjaciel z rodziną przyjadą z wro nas odwiedzić więc bedzie nieźle :) u nas beda dziadkowie i pradziadkowie Franka chrześni (nasze rodzństwo) plus ciotki baaaardzo bliskie nam osoby :) wszystko ma być na wsi pod gołym niebem chyba że pogoda nie dopisze chce zrobić obiad na ciepło ( chyba zamówimy catering) sałatki i ciasta (to już babcie ciociei ja każda coś zrobi) taki jest plan roczkowy :lol: :lol:

Gosia ja Frankowi zrobiłam takie specjalne pudelko i tam ma pamiatki ze chrztu kartki chustępierwsze skarpetusie itp itd też uwielbiam takie rzeczy :D

12 lata 8 miesiąc temu #413759 przez bewipo
witam :)

Sami i Ines cudnie :kiss: :kiss: :kiss:

Tematy roczkowe, to od razu więcej do czytania :)

Z sałatek polecam: ugotowana pierś z kurczaka pokrojona na kawałki, puszka kukurydzy, słoiczek selera, jajka, sól, pieprz, majonez

Ja zaproszeń też nie robię, a będą moi rodzice, dziadkowie, ciocia, ciocia i wuja z m strony i jeszcze 2 moje ciocie, których nie zapraszałam na chrzest ze względu na ograniczoną ilość miejsc, a się zawsze interesują Aniśką i sweterków mi narobiły itp... Chrzestnego nie będzie bo na delegacji w Norwegii, a chrzestna rodzi lada moment, więc pewnie też nie przyjdzie, z resztą nawet nie "wymagam" żeby była, no bo bez przesady.

A moje dziecko zostało wydelegowane do starszej grupy. Jak ją chcą dać do młodszej to się drze w niebogłosy, a w starszej biega (na czworaczkach), tańczy, śpiewa... Więc na razie będzie w starszej grupie :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #413777 przez Mała
Bewipo a to Ci starszak z Anitki :lol: Twoją sałatkę uwielbiam, a ostatnio coś o niej zapomniałam. W ogóle przez to, że karmiłam Olę ze skazą to nie wiele jadłam i jakoś się jeszcze nie przestawiłam z menu, a już 2 m-ce nie karmię

Mojej mamy koleżanka dokładnie tak samo w 12 tc się dowiedziała, że będzie dzidzia :) Ja z Kamilem nie zaczaiłam, bo moje cykle były 17-42, a teraz jak miałam plamienie to już wiedziałam o co chodzi :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #413778 przez monika1984lodz
Aitka Ty to jesteś debeściak mały hihi

Marta rajuniu!!! idż , przebadaj się dokładnie!!! dużo zdrówka!!!

Gosia mówisz ,że widzisz w sobie Pati hihih :)

Agusia jak tam? tęskno za Emi?? ja bym się zapłakała normalnie

Wiecie co- ten stan podgorączkowy to chyba na zęby- bo Emi zachowuje się normalnie, bawi się , biega,śpiewa.Nawet katar sobie poszedł- chyba
Zobaczymy jutro - jak coś to idziemy do lekarza

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka