BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #603017 przez Patrizia
a mi sie nudzi i sparawdzam jak bedzie wygladac nasze dziecko :) ciekawe czy bedzie podobne :) zobacz-dziecko.pl/wyniki.php no na zdjeciu wyszlo sliczne :)

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #603053 przez emi87
cholercia popuszczam! a dokłądniej moje cycki :D taka młoda a juz problemy z trzymaniem hehe siedze z mężem i poczułam cos mokrego, myślałam że sie czyms chlapnełam...no ale mokra była tylko bluzka pod spodem :D juz ostatnio taka plame miałam na bluzce (takiej po domku) ale myslałam że ona taka od dłuzszego czasu i sie niedoprała haha
tez już dziewczyny strzelacie?? :D

Patrizia cudne zdjęcie! roczulam sie :blush:

kasiak kochana ja tez dzis jakiś podły humorek mam....

11 lata 8 miesiąc temu #603056 przez NataliaK

11 lata 8 miesiąc temu #603060 przez Joanna89
kocham tego bloga! :)
Emi ja tak nie mam.

11 lata 8 miesiąc temu #603062 przez NataliaK
emi87 ja co prawda jeszcze tego nie czuje ale widze na staniku prawie co dzien, że plamie :D isutki widzę, że nabrały innej barwy i też się zmieniły więc coś się dzieje :)

a mały mnie ostatnio tak jakoś kopie przy pępku, ze aż nie przyjemne to jest dla mnie czaem i muszę usiąśc bo czuje tak dziwnie...mam nadzieję, że się pępowiną nie owinie jak tak fika dziwacznie.

11 lata 8 miesiąc temu #603065 przez Patrizia
emi87 ja tak nie mam nawet jak je scisne to patrze czy tam cosik jest ale sucho, chyba powinno cos tam juz byc, a powidzcie czy powinno sie juz pojawic bo troche sie martwie bardzo bym chciala karmic piersia ale wiem ze nie kazda moze

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #603067 przez siwa342
A to ja ;) nawet nie wiedziałam że tak urosłam!!! Dopiero na zdjęciu widać. Po świętach mam wizyte to się dowiem ile utyłam :huh: w ciągu tygodnia +3cm w pasie...

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #603069 przez Patrizia
siwa342 jaka ładna kuleczka :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #603070 przez siwa342
Patrizia duzo czytam tych gazet dla mam i każda może ale nie zawsze każda ma od razu pokarm,nieraz nawet dopiero po paru dniach poleci,jak najwiecej przystawiac malca do cyca wtedy daje sie znać organizowi że potrzebuje się więcej mleczka i jest ok. Mogę ci skan wysłać tych artykułów o karmieniu piersią

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #603078 przez Marta27
karolinap jeśli chodzi o jedo to spacerówka rozkłada się do pozycji leżącej sama to przetestowałam

Nie było mnie dziś tu cały dzień ponieważ miałam trochę biegania byłam dziś na pobraniu miary na sukienkę ślubną i ku mojemu zdziwieniu w cyckach i na brzuchu mam tyle samo całe 95 cm. Potem robiłam obiadek żeberka w kapuście ziemniaczki i warzywa na patelnie a po obiadku na zakupy więc cały dzień w ruchu. Dziś dosłownie energia mnie rozpiera w przeciwieństwie do weekendu.

Mi jeszcze też nic nie cieknie nawet jak ścisnę

Ja łóżeczko kupuję ciemno jasne ponieważ mam taki kolor w sypialny chociaż białe też mi się podoba.

HUBERT

11 lata 8 miesiąc temu #603080 przez Patrizia
zdjecie z dzisiaj tez sie pochwalę :)

siwa342 mam nadzieje ze bedzie mi dane karmic piersia :) ale ten moj Ksawus dzisiaj szaleje caly czas go czuje :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #603093 przez Joanna89
Patrizia to nie jest regułą,że musi coś wyciekać z piersi..mojej mamie nic niewyciekało,a pokarm dostała dzień po porodzie. Moje piersi nawet zbytnio nie urosły.

Piękne brzuszki ! widzę,że u Patrizi linia Negra, u mnie jeszcze nic niema, jedynie pępek mam ciemniejszy niż kiedyś :)
nie wiecie czy do butelel a AVENTU takich różowych można kupić smoczek 0+ ?? dostałam dwie butelki ,ale smoczek pisze 2+...

11 lata 8 miesiąc temu #603102 przez gold_butterfly
Ja kupiłam dywan za 680zł akrylowy. I od początku liniał. Aż po roku pojawiły się w nim... dziury. Bardzo o niego dbałam,więc byłam zdezorientowana. Ale pisałam reklamację i uznano. Ciocia,która jest z zawodu krawcową powiedziała,że dywan od początku podpadał jej i uważała,że był przechowywany w wilgoci albo zleżały. Tak więc chociaż tyle dobrego.

Co do pokarmu,to racja. Niewiele osób od początku ma nawał pokarmu. Na ogół pojawia się dopiero po 4-10 dni od porodu. Też miałam dopiero po kilku dniach. Olcia spadała ciągle z wagi. Dlatego ten system do karmienia piersią chcę zakupić. Mam nadzieję,że jakoś mnie wyratuje :-)

Poza tym macie śliczne brzuszki :-)

11 lata 8 miesiąc temu #603109 przez Joanna89
gold, a to ja nic nie pisałam zadzwoniłam i mówię,że niktki wychodzą, ale mój nie jest akrylowy,hm jakiś inny no i kazali mi go przywieść wymienią mi na inny. Wkurza mnie to bo ciągle mam niktki po pokoju, a nie o to chodzi żebym co chwilę odkurzała.

11 lata 8 miesiąc temu #603123 przez Lacrijka
Wielkanocny zajenc :laugh: :laugh: :laugh:
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka