BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #602917 przez magdalenagal
Joanna89 napisał:

ja już słucham 10 raz

Dostaniesz po dupie. Nie mam tak daleko do Katowic żeby przyjechać i Ci wkulać!!
Wyłączamy jutjuba!! W tej chwili!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #602918 przez Patrizia
Joanna89 jaka straszna i smutna piosenka :( :( :( :( pisze i płacze cały czas :(

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #602922 przez Joanna89
Ja też płacze, chyba dziś hormone wzięły górą, muszę się opanować ! zaraz wraca mąż i dostanę po tyłku. Ale po prostu nie raz życie jest takie straszne...oh koniec już o tym nie myślę. Chcę już tulić moje szczęście.

11 lata 8 miesiąc temu #602927 przez dorkiszon
Jeb co się tak nakręcacie jakąś nutką negatywnie.

11 lata 8 miesiąc temu #602929 przez Joanna89
Ja się nie nakręcam, poprostu wzięła mnie na przmyślenia postępowania niektórych "mam"... ale już jest ok, przeszło mi.

takie więc moje motto na dziś

"Kiedyś chciałam zmieniać świat, lecz z czasem uznałam, że więcej pożytecznego zrobię zmieniając pieluchy mojemu Całemu Światu" :D

11 lata 8 miesiąc temu #602930 przez gold_butterfly
Kocham białe mebelki :-) Kocham,kocham i już. Łóżeczko cudowne - a jakie piękne mają regały i szafy w takim kolorze - same cuda. Jak dla księżniczki.

Powiem szczerze,że boję się włączać piosenki. Chyba mam dość wzruszeń, a Wy tak reagujecie... Daruję sobie...

A ja się sypię,jestem ciężarną inwalidką,ale humor mi dopisuje :-)

Poza tym uznali reklamację dywanu i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa.

11 lata 8 miesiąc temu #602935 przez karolinkanice16
A moja teściowo jest z innej planety i chciałaby każdemu życie układać dlatego czekam z utęsknieniem na przeprowadzkę. W dodatku ona robi z siebie wiecznie poszkodowaną i biedną a za nic płacić tu nie musi dostaję zasiłek za nic bo nie przepracowała tu ani dnia ani godziny ani minuty, i jeszcze jej mało a zasiłek ma cały dla siebie, w dodatku ubiera się jakby miała 18blat -.- ... mnie dzisiaj dosyć mocno bolał brzuch jakbym okres miała dostać ale przeszło samo.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #602936 przez Joanna89
gold a co Ci się stało z dywanem ? ja też jade jutro reklamować,wydałam na niego 960zł, a wychodzą mu włosy, dziś powiedzieli mi ,że to wada i mogę wymienić. Mają szczeście.
Ja też kocham białe meble, białe dodatki, sama mam biały stół w salonie i białe dodatki. Lóżeczko też białe ,ale chcemy kupić z PINIO z szufladą.

allegro.pl/ShowItem2.php?item=3099148009..._id=5&ars_rule_id=72

11 lata 8 miesiąc temu #602938 przez Patrizia
Joanna jakie piekna motto :)

ja jutro wstaje z samego rana czekają mnie badania tzn tylko mocz ale i tak trzeba wstać o 6, w środe mam spotkanie z położną odnośnie szkoły rodzenia :) a w piątek wizyta jupii już się doczekać nie mogę :)
U mnie tez mebelki w pokoiku maluszka będą w jasnych kolorkach zobaczymy jak to na końcówce będzie wszystko wyglądać :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #602941 przez Joanna89
Wytargałam dziś sukienkę z zeszłego lata... ale czuję się jak klops...a Wam jak się widzi ?

Uploaded with ImageShack.us

11 lata 8 miesiąc temu #602947 przez Patrizia
Joanna89 nawet mi na myśl nie przyszło żeby pomyśleć że wyglądasz jak klops :P sukienka wygląda jakbyś kupiła ją teraz bardzo fajnie w niej wyglądasz :) tak wiosennie :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #602950 przez Joanna89
Czuję się we wszystkim zle i grubaśnie. Chyba mam chandrę za dużo zimna.Najlepiej mi w dresach.

11 lata 8 miesiąc temu #602951 przez bea2a
Joanna89 napisał:

gold a co Ci się stało z dywanem ? ja też jade jutro reklamować,wydałam na niego 960zł, a wychodzą mu włosy, dziś powiedzieli mi ,że to wada i mogę wymienić. Mają szczeście.
Ja też kocham białe meble, białe dodatki, sama mam biały stół w salonie i białe dodatki. Lóżeczko też białe ,ale chcemy kupić z PINIO z szufladą.

allegro.pl/ShowItem2.php?item=3099148009..._id=5&ars_rule_id=72

Gdybym nie dostała łóżeczka od siostry to też się zastanawiałam nad łóżeczkiem Pinio. Mają do niego super mebelki. Piękna kolekcja, tylko trochę kosztuje :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #602952 przez patrysia305
karolinap jedo składa się do pozycji leżącej, widziałam prentację w sklepie

ja też jutro na badanka, a wizyta z moim ukochanym szczęściem w czwartek, ciekawa jestem jaki jest już duży

joanna 89 Ty mnie tu nie dołuj - wyglądasz super, w każdym wydaniu, ja to na co dzień dresy i mam już dość, a jak gdzieś idę niby się lepiej ubiorę a i tak jakoś mi się nie podoba. Nie wiem może to dlatego że moje odzienie wierzchnie jest od teściowej (kochana osóbka) ale nie wyglądam zbyt ciekawie.

u mnie prace remontowe rusza chyba po świętach, mebelki będą białe do tego chcemy zrobić maluszkowi na ścianie wioskę smerfów :):)

11 lata 8 miesiąc temu #602955 przez kasiak
Przeczytałam zaległe posty, ale jakoś nie mam natchnienia żeby coś odpisać :dry:
Mały dzisiaj mniej się rusza, schował się głęboko bo nawet go wymacać nie mogłam...wcześnie się obudziłam i mnie drzemka dopadła po południu, po niej mi się jakoś humor zepsuł.
Gotuje teraz zupę jarzynową, nie miałam wcześniej ochoty na jedzenie...ehhh gdzie ta wiosna?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka