BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #610468 przez carmelove
Kamilka, ja też bebetto kupuje ostatecznie, ale nico plus :) wszystkie te bebetto tak lekko sie prowadzą i są takie "miękkie" przyjemnie sie je prowadzi :)

A co do tako - znajome mają laret i alive i są bardzo zadowolone :P

Ania - nasza dziewczynka !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #610470 przez siwa342
dziewczyny a ktora jest na bieżąco w temacie chust? chciałabym jakąś zakupić ale wogole sie nie orientuje które są dobre,wiem że kiedys o tym pisałyście ale nie dam rady przekopać całego forum

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #610473 przez siwa342
holipa allegro nadal nie działa :(

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #610482 przez karolinkanice16
mi normalnie allegro działa

my chcemy tego tako
baby-centrum.pl/captiva-tako-mohican

albo tego
baby-centrum.pl/perso-polka-dots-tako

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610493 przez emi87
widziałam je w sklepie :) ogólnie firme tako bardzo chwala i na pewno każdy model jest super (kwestia tego co komu jest potrzebne) - wszystkie śliczne :D
ach i przegladałam tematy laktatorów. chciałam najpierw elektryczny tommee tipe ale nie polecaja. za to o tym (i innych z tej firmy) przeczytałam wiele pozytywnych opinni i chyba sie skusze :)
sisibabycare.pl/pl/sklep.html?page=shop....=33&keyword=laktator

11 lata 8 miesiąc temu #610499 przez karolinkanice16
pisałam że synek mało się rusza a teraz szaleje aż pępek mi wystrzelił i jak stoję bokiem to go widzę :D.

11 lata 8 miesiąc temu #610509 przez emi87
widzisz Karolinka a tak sie martwiłaś :) moja niunia tez ma lepsze i gorsze dni :) i też jak jest spokojniejsza to soe martwie o nia :) dzis aktywniejsza, z rana powypinała dupke (chyba), a teraz namietnie kopie lub boksuje mnie w szyjke auć :P czasem tez cos puknie pod żebrem, pepkiem hehe :D uwielbiam jak sie rusza i już wiem że za te 3 miesiące bedzie mi tego bardzo brakowało :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610602 przez magdalenagal
Cześć wieczorne :-)

Co do godzin urzędowania- moje Serduszko od 4:15 dziś przypomina że już jest niemal pełnoprawnym członkiem (dosłownie!) rodziny. A jak Monsz wrócił z pracy, Młody niemal wyskoczył z brzucha na głos Ojca :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #610628 przez NataliaK
siwa jeżeli chodzi o chusty to na pewno największą popularnością cieszą się chusty NATIBABY www.natibaby.pl/ poczytaj sobie na stronce. Sa one dość drogie ale piękne i bardzo bezpieczne poprzez sploty tkaniny. Moja koleżanka należy do stowarzyszenia osób noszących w chuście i mówi, że jak już będę chciała nosić (a będę na pewno) to pomoże mi wybrać odpowiednią chustę, którą można już kupić za 100-150zł. Jak dowiem się coś więcej to mogę dać znać. U nas w Poznaniu są co miesiąc szkolenia praktycznie za darmo dla rodziców ale najlepiej się wybrać po 30 tyg ciąży, żeby być na bierząco z informacjami :) także warto się wybrać na takie spotkanie jeżeli ktoś chce "chustonosić" :)

11 lata 8 miesiąc temu #610698 przez Nikaa
Natalia a możesz podesłać informacje gdzie są takie warsztaty z noszenia w chustach?
Ja też bym chciała nosić w chuście - słyszałam wiele dobrego jak takie noszenie wpływa na dziecko :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 8 miesiąc temu #610705 przez patrysia305
hej Wam
joanna
mój mąż przyniósł 6 kg pomarańczy i też napajam się soczkiem mmmm pycha.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dzis przeglądnęłam ciuszki maluszka , takie do szpitala do domku i stwierdzam że nic nie kupuję póki co mam 3 reklamówki śpioszków, bodów, kaftaników, także się cieszę a dodam ze praktycznie nic nie kupiłam wszystko od siostry szwagierki i koleżanek :)
najważniejszy wydatek to wózek i kosmetyki

11 lata 8 miesiąc temu #610718 przez NataliaK
Nikaa tutaj masz stronkę na facebooku wszytsko zawsze masz na bieżąco jeżeli chodzi o informacje www.facebook.com/pages/Stowarzyszenie-Po...545296884058?fref=ts ogólnie spotkania są co miesiąc więc super :) z tym, że tak jak pisałam dla nas to jeszcze trochę wcześnie najlepiej po 30 tyg ciąży :)

Wysyłam informację ponieważ nie wiem czy masz konto na facebooku :)

Serdecznie zapraszamy na comiesięczne spotkanie chustowe dla początkujących, które odbędzie się 10 kwietnia o godz. 16.00, w Gauganku, ul. 3 Maja 49 c. Zajęcia są przeznaczone dla rodziców dzieci, które jeszcze nie kontrolują główki oraz dla tych, którzy jeszcze oczekują na dziecko i chcieliby poznać podstawy noszenia dzieci w chustach.
Na warsztatach składamy się po 2 zł od rodziny. Liczba miejsc ograniczona, dlatego wymagane są wcześniejsze zapisy, a zgłoszenia należy przesyłać na adres mailowy Stowarzyszenia: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610725 przez Nikaa
Natalia super dzięki wrzuciłam sobie na fb i będe sobie powolutku na bieżąco monitorować ;)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 8 miesiąc temu #610732 przez NataliaK
no ja też kontroluje co u nich na stronce ;p :) ja tez wybieram się na szkolenie z chust ale to maj albo czerwiec :) myślę, że to będzie dobry czas bo nosić i tak myślę, ze będe dopiero od 2-3 miesiąca :)

11 lata 8 miesiąc temu #610795 przez karolinap

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka